Şimdi Ara

[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
26
Favori
113.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
243 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İstanbul iç kesimleri için kestane, dış kesimleri için kısmen efsane diyebileceğimiz bir yağış olmakta.

Beklentiyi kesinlikle karşılamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

Geleneksel capsin yeni hali budur. Herkes Nallart'a biat etsin.
    @nallart
    BU GÖNDERİYİ BEĞENİ YAĞMURUNA TUTALIM KARDESLERIM. TARİHİ TERS ÇEVİRELİM. HADİ MAŞUKLAR. DEVREYE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• HALO kullanıcısına yanıt
    Sicaklik su anda bu yagis uzerinde etkili. Arkadasim bati atasehirde, foto atti simdi. Buradakinin yarisi kadar kar yok. Ben daha dogudayim. Aramizda 2 3 km anca var.
  • İstanbul yukarı tarafları sağlam

[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallart

EVET SISTEM ETKİSİNİ İYİCE ARTTIRMAYA BAŞLADI. ARTIK KOPUŞ IYICE BAŞLADII.2 3 SAATE HAVA DA KARARIR. HAVA IYICR DE SOĞUR. DURUN SİZ ÇARŞAMBA ÖĞLENE KADAR NELER OLACAK NELER. HELE BI DENİZ ETKİSİ KAR YAĞIŞLARI GELSİN DE GÖRÜRÜM O SİSTEM TALAN YALAN OLDU DİYENLERİ

hocam bunuda ana sayfaya ekle

DUA:

Allah’ım,bize yardım eden,içimize sinen,ferahlık veren,bol,yararlı her tarafı sulayan bereketli bir GODZİLLA ihsan eyle.

Allah’ım bizi GODZİLLA İLE SULA VE KARLA,bizi ümitlerini yitiren kimselerden eyleme.

Allah’ım! Kullarda,illerde,ve diğer yaratıklarında da öyle bir sıkıntı öyle bir darlık var ki senden başkalarına arz edemeyiz. Ey yüce yaratıcımız, bizim için Godzillayi gönder. Karlı pekmezlerimizi bollaştır. bizi göğün bereketlerinden sula ve karla.

Bize yeryüzünün bereketlerinden ihsan eyle.

Ey cömert kerem sahibi Allah’ımız biz senden mağfiret dileriz, şüphe yokki Sen bağışlayıcısın, bize gökten bol bol Karlar yağdır.

Amin...

• santimleri alalım arkadaşlar...

• Godzilla DEKi tahmini ne zaman aktif edecektir acaba? Bu gece aktif olur mu?
  • Ankara içinde alarm verildi. Pazartesi sabahtan sali akşamına kadar kuvvetli kar. Çarşamba hafifliyor. Eğer hafiflemez de çarşamba perşembe de olur ise muazzam olur.

• herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Pendik aydos 27-30 cm arasi suan
  • Beylikdüzü gün boyu efsane yağdı ama şu an toz şeklinde minik minik attırıyor. Umarım burada kesilmez devamı gelir. İç kesimlerdeki arkadaşlara da üzüldüm umarım haftaiçi oralara da yağar

• Bu sistemlerde Ümraniye her zaman coşuyor ya. Site içerisinde oturduğum için kesin bir cm söyleyemem çünkü çocuklar çok fazla oynadı fakat arabaların üzerinde 20-25 cm rahat var. Halen de çok yoğun şekilde yağıyor, böyle geceye kadar yağsa 50 cmleri görürüz diye düşünüyorum, müthiş bir yağış var.

• SON DAKİKA

İstanbul'da yarın başlaması planlanan eğitime yoğun kar yağışından dolayı 2 gün ara verildi.

• Fırtına cikti goz gözü görmüyor
  • Kucukcekmece nerdeyse 0 cm. Doğru düzgün kar bile yağmıyor şuan ince ve sulu, yağan da tutmuyor. Umarım ilerleyen saatlerde düzelir.

• Koks34 kullanıcısına yanıt

Şimdi kar yağmaz🤣🤣🤣

• 1987,2004,2015 kışlarını görmüş biri olarak bu sistemin bunların yanına bile yaklaşamayacak bir sistem oluyor.

Halbusem çok ümitlenmiştim.Neyse Sağlık olsun,buna şükür diyelim barajlarımız açısından.

• Buyukcekmece Tepekent 15 cm

• quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

1987,2004,2015 kışlarını görmüş biri olarak bu sistemin bunların yanına bile yaklaşamayacak bir sistem oluyor.

Halbusem çok ümitlenmiştim.Neyse Sağlık olsun,buna şükür diyelim barajlarımız açısından.

HALBUKI SISTEMIN DAHA İLK GÜNUYDU. HALBUKI DAHA 3 GÜN VARDI. AMA SISTEM BİTMİŞ GIBI KONUŞULUYORDU. BENDE KOCA BİR YAZIK ÇEKİYORDUM.

• nallart N kullanıcısına yanıt

oluyor dedim oldu demedim sevgili Nallart..Ümitlerimiz devam ediyor...Keşke olsa...

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.