|
[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (39. sayfa)

-
-
Ulan Nallart senin konularını gördükçe seviniyorum eskileri anımsayıp sen adamsın
Özellikle yanlış tahminlerini özlüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzce de hiç bir şey yok yağmadı gibi bir şey, halbuki modeller ilk zamanlar 100 Cm üzeri kar veriyordu "Cemre" ciler kazandı yine maalesef.
-
dedikleri extrem yağış tutmadı standart yağıyor işte güzel görsellik oynamalık, felaketlik bir durum yok radardaki kütlelerin tipinden belli gayet sırdan, havaforum dakiler havada karı görse çığ düştü sanıyor
olumsuz yorum yapanları bile banlıyorlar msj ları siliyorlar tam bir diktatörlük hakim orda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Şubat 2021; 12:48:28 > -
Bayrampaşa gayet extrem yağıyor. Geceden beri bir kere durmadı kar. Arabaların üstü 10 cm e yaklaştı gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Joseph4Bayrampaşa gayet extrem yağıyor. Geceden beri bir kere durmadı kar. Arabaların üstü 10 cm e yaklaştı gibi.
hayatında extrem yağış görmediğinden eminim göz görmez tipi olur sokakta bile yürürken sağa sola savrulursun ayakta bile duramazsın tipiden,sırdan yağış bu ayrıca o radarda sarı kırmızı arası gider kusmuk koyu yeşili değil.
en yakın benzeri 2004 de oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Şubat 2021; 12:52:14 > -
Hava soğumadı daha 4 gün yagacak
2017 Ocak kar yağışı çoook iyiydi unutmayalım
Evet çok uzun sürmedi ama o yağış da iyiydi hakkını yememek lazım -
Akşama biter bu iş :)) Üsküdar'da iki gidim yağdı yağan eridi bile :))) -
ayrıca tutan karıda elime aldım bir cok yerde vıcık vıcık su rengi şeffafımsı, saf beyaz pamuk gibi kar değil ısıda yetersiz yani, istun yüksek yerleri görüyor anca şu an anca saf karı..
şu anki haliyle gayet vasat gidiyor gece ne olcak görücez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Şubat 2021; 13:14:28 > -
en çok beklentiyi boşa çıkaran kar bu olabilir
bekleyecegiz bakalım daha 1 ay öncesindeki kadar bile yağmadı
-
Bursa da kar geceden başladı en az 1 hafta kar yağışlı gözüküyor
-
-
Ben şahidim Godzilla ‘ yı gördüm -
-
-
-
istanbul/fatih cılız cılız yağıyor deli etti beni, hiç tutacak gibi değil. uyuz bir yağış var böyle.
acil godzilla neredeyse buraya doğru yollayın :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X