Şimdi Ara

Godzilla (2014) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
2
Favori
10.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar resmen Godzilla'dan kahraman yaratmış.. Böyle Godzilla mı olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Adamlar resmen Godzilla'dan kahraman yaratmış.. Böyle Godzilla mı olur ?

Godzilla hic bir zaman insanlara saldirmamistir. Bu filmde God yani tanriya karsi cikan ile Godzilla arasindaki savas gerceklesti. Filmi dikkatli izlemeni tabsiye ederim, Godzilla'nin ortaya cikma nedenine ozellikle dikkat et.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Pek beğenmedim filmi.Son yıllarda çıkan filmler artık sadece görselliğe önem veren için boş filmler oluyor çoğunlukla ne yazık kı

Aynen..
    Bu sene nonstop ve bu tam bir hayal kırıklığı oldu benim için..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film izlerken sıkmıyor,kendini izletiyor ama sanki bir şeyler hep eksik gibiydi.Her yönden vasat bir filmdi.10 üzerinden 6 lık bir film.
  • sinemada 3d izlemiştim nedense çok hoşuma gitti tek sorun yaratıklar çok az gözüktü ama 3d ayrı bir derinlik katmıştı ve godzilla çığlık atınca aşırı hoşuma gitmişti hep çığlık atsın istedim
  • ne godzillaymış, yaratığı tam anlamıyla görebilmek için 1.5 saat beklemeniz gerekiyor.
  • Bazı filmler vardır boyle bir kere izlersin arşive atarsın ama yer sıkıntısı yaşadıgında ilk silinicekler arasındadır 2. kere izlemezsin bile boyle bir film olmuş.
  • Bildiğin Amerikan filmi olmuş işte. Nükleer güçlerini görmüş olduk filmle birlikte (!). Godzilla'nın filmin kahramanı olması da çok saçma olmuş. Film başlı başına saçmalık ama işte patırtı kütürtü efektler falan izleyiciyi cezbetmek için cazip olabiliyor.
  • eski fimi izlemediğim için izleyenlerin beğenmemesine lafım yok ama güzel filmdi ancak filmde yaratıklar ayrı insanlar ayrı oynuyordu.insanlar pasif kalmış her işi godzilla hallediyordu.bryan cranston erken ölmesi çok kötüydü sadece film reyting yapsın diye oynatılmış gibi geldi ve bu adama hep walter white gözüyle baktığım için filmlerinde çok yadırgıyorum :(

Godzilla (2014)
    şehre godzilla gelmiş elektrik yok birşey yok bunlar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 29 Ağustos 2014; 20:20:43 >

• yani arkadaşlar, tamam kimseden gojira hayranı olmasını beklemiyorum ama kimi yorumlar gojira filmlerinin arka planlarını bilmeyenler için bile çok baştan savma olmuş. japon sinemasını genel olarak batı sinemasından ayıran nokta düşünsel alt yapıya daha fazla önem vermesi ve bunu oyunculardan çok simgelerle ifade etmesidir. gerçi son dönemde onlarda bozdular ama eski japon sineması tadında bir filmin hollywood'tan çıkması beni çok şaşırttı açıkçası, onlarda içine düştükleri kısır döngü yüzünden her bulduklarına saldırıyorlar son zamanlarda zaten.
  • Bryan Cranston var diye güzel olacağını düşündüm ama yorumlar olumsuz

•  Godzilla (2014)
  • fazla beğenmedim açıkçası.Godzilla bugüne kadar hem iyi hem kötü rollerde kullanıldı ama bu seferki sanki ateş almaya geliyor.Geliyo savaşıp gidiyo.Dur arkadaş anladık sen doğanın dengesini kurmak için geliyosun ama azıcık derinlik katsaydınız
  • Ben de dâhil Godzilla'yı görmek isteyenler açısından hayal kırıklığıydı.

Godzilla izlemeye gittik, filmde Godzilla yok. Tam aksiyona girişecek sahne bitiyor. En sonda en fazla bir 5-10 dakika gördük, o kadar.
  • Beyler indirdim ama çok kötü yorum var, izlenmez mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    İndirdiysen izle bence filmin ilk yarısından sıkılabilirsin ama benden söylemesi ikinci yarıda başlıyor asıl olaylar
  • Filmi beğenmedim ilk yarısı sıkıcıydı 2.yarısı yine güzeldi kısacas ilk yarısını izlemesenizde olur
  • filmi beklentilerimin çok altındaydı sırf Bryan cranston için izledim o da 40 dk oynadı
  • dün izledim beyler değmez
  • Biraz aslına sadık kalınmış; binalar arasında dövüşmeleri gibi. Ama bana izlerken Pacific Rim filmini hatırlattı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.