Şimdi Ara

Godzilla (2014) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
2
Favori
10.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apulunas

aksiyon filmi izlemek istiyorum derseniz gitmeyin, bu bildiğin gojira filmi olmuş.
    filmi çok beğendim, neredeyse ilk filmin tadını yakalamışlar, gojira seven herkese şiddetle tavsiye ederim. filmin özetini geçmek gerekirse, kral hem diğer canavarlara hemde insanlara gereken dersi tekrar verdi, büyüksün kral.

kral en son gideri yapti , cekti gitti sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Herşeyi kahramanlaştırma furyası başladı Hollywood'da.
    Buda onlardan biri.

Görsel olarak iyi
    Sesler de iyi
    Teknik olarak iyi.

Ama diğer yönler zayıf.

Godzilla zaten insanlığı kendi zamanının yaratıklarına karşı koruyan süper kahraman gibi birşey olduğunu biliyorum eski filmlerden çizgifilmlerden vs.Yanlışım varsa düzeltilebilinir.

Spoiler yedik sanki?

• Bu filmi PC de izleyecek olanlar buyuk ihtimalle begenmeyecekler

Hollywood yapiyor abi.. Efektler ve Sesler Muhtesem Harika !!!!!!!!!!!. ( 3D disari cikma yok tabi)

Filmin basinda Joe Brody'nin karisinin oldugu sahne cok etkiliyiciydi :(

Bu tip filmlerde guclu senaryo aramam ama bu kadarda zayif olmamali...

Godzilla yi sadece 2,3 sahnede gorebildik.... Godzillanin savas sahneleri cok kisa daha uzun olabilirdi :( tadi damagimda kaldi

Godzilla bir anda agizindan ates cikarinca
    salonda gulusmeler oldu

EFEKTLER ve SESLER harika.. senaryo konu zayif : 10/7.5 IMDB puani tam yerinde .

bu arada bu 3D filmler neden karanlik??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Mayıs 2014; 23:43:26 >

• dün izledim filmi. yaratık filmlerinin bana göre en karizma ikonu olan godzilla bu filmde de kendini gösterdi.. ben çok beğendim filmi. ses efektleri özelikle çok iyi idi..
  • Cloverfieldı izleyen arkadaşlar o tadı alabilirmiyim benim ilgilendiğim godzillanın kara kaşı kara gözü değil o panik havasını şehirde amaçsızca koşuşturmacayı felan o çaresizliği vermişmi film.
    Bi amerikan goygoyu filmi daha kaldıramam çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Cloverfieldı izleyen arkadaşlar o tadı alabilirmiyim benim ilgilendiğim godzillanın kara kaşı kara gözü değil o panik havasını şehirde amaçsızca koşuşturmacayı felan o çaresizliği vermişmi film.

O çöp,rezil ve iğrenç filmin zamanında tutmasının sebebi ortalıkta bu gibi Godzilla filminin olmamasından kaynaklıydı.rezil ve çöp bir senaryosu vardı neo lduğu bile belli dğeildi filmin.O çöpü Godzillayla karşılaştırıp iyi diyen gitsin pepeyle narutoyu karşılaştırsın.Godzilla bu.Benim zamanımda Superman değil buydu işte kahraman.İnsandan daha insan olupda insanlara mesaj gönderen bir filmdi.Köklü bir efsaneyi sizin bu saçma sapan yorumlarınızla adını karalamasına izin vermem.

• Gidecekseniz spider man gidin en azından sürükleyici sadece askerleri izlemiyoruz.

Ha bu arada andrew garfield gayette iyi oynadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Gidecekseniz spider man gidin en azından sürükleyici sadece askerleri izlemiyoruz.

Konusu buramısı arkadaş?Güncel bir konu dururken gelip burdamı reklamını yapıyon spidermanin.İşin komiği gelmiş birde ergen bozması Andrewi övüyosun.Cidden yeri burasımı?Bu arada merak ediyorum adamlar napsın 2 saaat boyunca godzillanın yaptıklarınımı koysun.Gerektiğiğ yerde çıktı.kladıki olmadığı yerdede yokluğunu hissettircek hiç bir etken yoktu.Aksine aksiyon devam ediyordu.
  • Film güzeldi görsel şölen vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Gidecekseniz spider man gidin en azından sürükleyici sadece askerleri izlemiyoruz.

Konusu buramısı arkadaş?Güncel bir konu dururken gelip burdamı reklamını yapıyon spidermanin.İşin komiği gelmiş birde ergen bozması Andrewi övüyosun.Cidden yeri burasımı?Bu arada merak ediyorum adamlar napsın 2 saaat boyunca godzillanın yaptıklarınımı koysun.Gerektiğiğ yerde çıktı.kladıki olmadığı yerdede yokluğunu hissettircek hiç bir etken yoktu.Aksine aksiyon devam ediyordu.

Ben neden spidermanın reklamını yapayım godzillaya nazaran daha başarılı bir film olmuş onu belirtmek istedim. Godzillayı öyle bir savunuyorsunuzki hayret ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ben neden spidermanın reklamını yapayım godzillaya nazaran daha başarılı bir film olmuş onu belirtmek istedim. Godzillayı öyle bir savunuyorsunuzki hayret ediyorum.

Film bunu hak ediyor.Ayriyetten kü.üklüğümden beri Godzillayı seevrim.Bu tarz eleştirlerle önünün kapatılamsını istemiyorum.Çok başarılı bir film olmuş bir godzilla fanına göre.Ayriyetten 10-15 yıl sonra tekrar bir godzilla filmi görmek çok hoşuma gitti ve ben bunun devam etmesini istiyorum ve benim gibi bir çok kişide istiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Cloverfieldı izleyen arkadaşlar o tadı alabilirmiyim benim ilgilendiğim godzillanın kara kaşı kara gözü değil o panik havasını şehirde amaçsızca koşuşturmacayı felan o çaresizliği vermişmi film.

O çöp,rezil ve iğrenç filmin zamanında tutmasının sebebi ortalıkta bu gibi Godzilla filminin olmamasından kaynaklıydı.rezil ve çöp bir senaryosu vardı neo lduğu bile belli dğeildi filmin.O çöpü Godzillayla karşılaştırıp iyi diyen gitsin pepeyle narutoyu karşılaştırsın.Godzilla bu.Benim zamanımda Superman değil buydu işte kahraman.İnsandan daha insan olupda insanlara mesaj gönderen bir filmdi.Köklü bir efsaneyi sizin bu saçma sapan yorumlarınızla adını karalamasına izin vermem.

Kardes godzillayi ebemde biliyor ama yapimci farkli ben godzilla markasini karalamadim sen de eskiden godzillayi izleyebildigin icin bildigin fanlik yapmissin sirf bakin ben eski godzillalari izledim diye.
    Cloverfield gayet ozgun bir yapimdi senaryosunu bilmem ama atmosferi guzeldi.Benim anlatmak istedigimi anladin cevaplamayacaksan sorumu hic yorulma.
    Ayrica lutfen karalamama izin ver!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 boyutlu olarak izlenmesi gereken bir film. Beklentimi karşıladı hatta bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim.
    dinazor gelip her yeri yikacak en son biri dunyayi kurtaracak sandim ama senaryoyu iyi yapmışlar şaşırttı. Canavarlar farklı özgün olmuş. Fragman falan izlememistim ama bir sürü tanıdık yüz görünce çok mutlu oldum

• başlangıcı çok iyiydi, ama sona doğru bozdu. 3D efekler olmasa bide sinemada izlemesem beyenmezdim. konu çok basit. japonların godzillasının bir hayli dışında bir kurgusu vardı
  • Tüm Amerikan klişelerini sonuna kadar kullanmış film. Haliyle böylece sıradanlıktan çok fazla uzaklaşamamış. Bir kere bu filmin yanlış yola sapmasının temel nedeni konuyu fazla askeri hale getirmesiydi. Godzilla'yı nprmal bir grup ya da insanın gözünden anlatsaydı o panik, heyecan çok daha iyi yansıtılırdı. Örneğin Cloverfield bunu en iyi yansıtan film. Found Footage olayının yanında atmosferi öyle bir yalnızlaştırmışlardı ki izleyenlerin tadı damağında kalıyordu. Ama burada böyle bir şey pek göremedik.

Ses ve efektleri bakımından fevkalade. Özellikle çevre seslerini öyle iyi kullanmışlar ki hiç olmadığı anda insanı geriyor bu unsur. Görüntüler ise mükemmel. Sanırım cgi teknolojisinin getirdiği iyi noktalardan sayılı olanı bu. İyi birinin elindeyken harika şeyler çıkabiliyor. Yalnız belirteyim, kesinlikle bir sinema filmidir. Gravity tarzı sinema dışında bir ortamda izlenildiği taktirde beğeni çıtasını yarı yarıya indirir.

Filmde başrol Godzilla, bunun dışında pek oyunculuk yok. Bryan Cranston'ını ayrı tutuyorum buradaki nedenini açıklayacağım. Tek bir konuda tebrik etmek gerekir ki fragmanıyla çok yüksek beklenti içine sokup, bizleri resmen sinemaya gitmeye zorladılar. Gişe başarısıdır tebrik etmek gerekiyor.

Bunların dışında dediğim gibi.. Klişelerden sıyrılamamış, senaryosu sıradan ve genellik ses/efektleriyle öne çıkan, bu konuda da Pacific Rim ile yarışabilecek tarzda bir film.

Bryan Cranston'ı ayrı tuttum çünkü maşallah abimizi filmin daha başında kara toprağa gömdüler.

6.3/10

• ve godzilla reyiz dünyayı kurtardı.ben açıkçası 98 deki filmi daha çok beğendim.şimdiki filmler sırf teknoloji.ama kuru gürültü.
  • @dilhun aynen haklisin hocam sirf kuru gurultu. saniyordum ki vodafone herkese 1+1 veriyor o yuzden 3d olmamasina bile kabul dedim bir de ne duyayim vodafone RED uyesiyse 1+1 veriyormus. o nekadar dedim en dusuk paket 55 tl mi ne. lan daha bana bugun mesaj geldi xxx yaz xxx e gonder 500dk 5000Sms 1GB internet sana ozel aylik 30tl diye. tuu ben sizin yapacaginiz ise. neyse ya velhasil 3D nasildi iyi miydi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

@dilhun aynen haklisin hocam sirf kuru gurultu. saniyordum ki vodafone herkese 1+1 veriyor o yuzden 3d olmamasina bile kabul dedim bir de ne duyayim vodafone RED uyesiyse 1+1 veriyormus. o nekadar dedim en dusuk paket 55 tl mi ne. lan daha bana bugun mesaj geldi xxx yaz xxx e gonder 500dk 5000Sms 1GB internet sana ozel aylik 30tl diye. tuu ben sizin yapacaginiz ise. neyse ya velhasil 3D nasildi iyi miydi hocam?

3d fena değildi ama film hoşuma gitmedi.canım sıkıldı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

quote:

@dilhun aynen haklisin hocam sirf kuru gurultu. saniyordum ki vodafone herkese 1+1 veriyor o yuzden 3d olmamasina bile kabul dedim bir de ne duyayim vodafone RED uyesiyse 1+1 veriyormus. o nekadar dedim en dusuk paket 55 tl mi ne. lan daha bana bugun mesaj geldi xxx yaz xxx e gonder 500dk 5000Sms 1GB internet sana ozel aylik 30tl diye. tuu ben sizin yapacaginiz ise. neyse ya velhasil 3D nasildi iyi miydi hocam?

hocam spoil versene, soyle yuregim agzima geldi diyecegin bir sey oldu mu 3d izlerken ben 2d izlerken toplasan 3-4 sahnede keske 3d izleseydim dedim ama 3d olsa bile o tarz sahnelerin gerektigi kadar hakkini veremeyebiliyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

quote:

hocam spoil versene, soyle yuregim agzima geldi diyecegin bir sey oldu mu 3d izlerken ben 2d izlerken toplasan 3-4 sahnede keske 3d izleseydim dedim ama 3d olsa bile o tarz sahnelerin gerektigi kadar hakkini veremeyebiliyorlar.

yok olmadı bitsinde çıkayım diye baktım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.