Şimdi Ara

Godzilla (2014) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
2
Favori
10.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi ya ben diyordum bu sahne acaba 3d ile nasil olur felan? gerci hic sey yapmamislar ki soyle dogru duzgun kamera acisina dogru yuruyen yaratik felan boyle ahha geliyor olum felan diyeceksin bu kadar puani neden almis peki sence?
  • Şimdi imax olarak izlenirmi izlenmezmi bu birde istinye parkta bir bilet alana bir bilet bedava olayı varmı bilenler yazarsa iyi olur
  • trailerla ilgili :
    trailer olmasından dolayı tabi devamını göremiyorum filmi izlemedim de orada dev gibi yaratıgın üzerine hava indirme yoluyla asker bırakılması nedir arkadaş .nasıl bir mantık o. böcek gibi ezilecekler veya olay nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

trailerla ilgili :
    trailer olmasından dolayı tabi devamını göremiyorum filmi izlemedim de orada dev gibi yaratıgın üzerine hava indirme yoluyla asker bırakılması nedir arkadaş .nasıl bir mantık o. böcek gibi ezilecekler veya olay nedir ?

hocam yaratığın üzerine indirilmiyor amaç başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Şimdi imax olarak izlenirmi izlenmezmi bu birde istinye parkta bir bilet alana bir bilet bedava olayı varmı bilenler yazarsa iyi olur

Bu filmin tadı sinemada çıkar kesinlikle tavsiye ederim.Şu filme gelen olumsuz eleştirilere rağmen sinemade izlerken para verdiğine pişman olmadığın filmlerden biri.Ağzı olan konuşuyor zaten.Amaç marjinal olmak.Adamlar en baştan seriye başlamış konuya giriş filmi bu.Az çok godzillayı bilen yani godzilla tarhini bilen bilir.İçine bir kere girseler 3 saatten fazla sürerdi.Bu sadece giriş filmiydi ve yinede çok iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 22 Mayıs 2014; 21:30:04 >
  • SenJi kullanıcısına yanıt
    Yorum için sağol büyük ihtimalle pazartesi giderim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Gidecekseniz spider man gidin en azından sürükleyici sadece askerleri izlemiyoruz.

Ha bu arada andrew garfield gayette iyi oynadı.

Konusu buramısı arkadaş?Güncel bir konu dururken gelip burdamı reklamını yapıyon spidermanin.İşin komiği gelmiş birde ergen bozması Andrewi övüyosun.Cidden yeri burasımı?Bu arada merak ediyorum adamlar napsın 2 saaat boyunca godzillanın yaptıklarınımı koysun.Gerektiğiğ yerde çıktı.kladıki olmadığı yerdede yokluğunu hissettircek hiç bir etken yoktu.Aksine aksiyon devam ediyordu.

Ben neden spidermanın reklamını yapayım godzillaya nazaran daha başarılı bir film olmuş onu belirtmek istedim. Godzillayı öyle bir savunuyorsunuzki hayret ediyorum.

TheLastSummoner e katılıyorum, bir çok 3D film izlemiş biri olarak söylüyorum bunu, 3D film izledim demek istiyorsanız Spiderman 2 ye gidiniz, alışılagelmiş spiderman filmlerinde ki aksiyona sahip olmasa da kesinlikle 3D izlenmesi gereken, sizi 3D ye doyuracak bir film.

Godzilla ya gelince evet görsel efektleri iyi, ses efektleri fevkaladenin de fevkinde. Fakat bu boyuttaki A sınıfına giren filmler için, senaryo da kesinlikle ön plandadır, izlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz, boş bir senaryo var, ilk 1 saat giriş yapılıyor, Godzilla yı toplamda 15 dk gördüm mü bilmiyorum, bu görsel ve efektsel kalitedeki bir filme yakışmayan bir senaryo. İlle de izleyeceğim diyorsanız da sinema da izleyin.

• Film görsellik olarak güzeldi ama godzilla gözükmedi yahu.
    Muto da muto bu nedir arkadaş. koskoca godzilla filmin ilk yarısının bir sonunda gözüktü diğer yarının başında hep yüzdü sonra iki atomic ray breath attı gitti. Beğendim mi beğendim godzillayı beyaz perdede görmek güzel tabi ki ama hikaye beklerdim ben açıkçası. Başında çok ümitliydi nükleer reaktördeki sahnelere bakınca hikaye sağlam gibi duruyordu aslında.
  • Şimdi öncelikle filmin başı Bryan Cranston ile çok iyiydi.Nükleer santrallerin yıkılmasında falan film gerçekten çok heyecanlandırdı beni.Daha sonra filmin başındaki adamın hemen ölmesi kötü oldu.Onun yerinde filmde oğlunun boy göstermesi ayrı bir fiyaskoydu.Teğmen'in ne bir diyaloğu ne de aksiyon olarak gösterilebilecek bir sahnesi yoktu.Madem Godzillayı ve diğer canavarları ön planda tutacaksın neden filme o şekilde giriş yaptınız diye soruyor insan.Görsel açıdan güzel keyifli bir filmdi.Arkadaşların dediği gibi Godzillayı daha fazla görebilsek daha iyi olurdu bizim için.Bir de mutonun yumurtları alev aldıktan sonra yanına gidip ağlarmışçasına sesler çıkarması ve Godzilla'nın muto'yu öldürdükten sonra bağırma sahneleri gülmeme neden oldu

Sonuç olarak filmi sinemada izlemenizi tavsiye ederim.Ufak tefek zıtlıkları ve komiklikleri göz önünde bulundurmayacaksanız

• tiz zamanda gideceğim galiba bu filme pc de harcamamak lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Cloverfieldı izleyen arkadaşlar o tadı alabilirmiyim benim ilgilendiğim godzillanın kara kaşı kara gözü değil o panik havasını şehirde amaçsızca koşuşturmacayı felan o çaresizliği vermişmi film.
    Bi amerikan goygoyu filmi daha kaldıramam çünkü.

O çöp,rezil ve iğrenç filmin zamanında tutmasının sebebi ortalıkta bu gibi Godzilla filminin olmamasından kaynaklıydı.rezil ve çöp bir senaryosu vardı neo lduğu bile belli dğeildi filmin.O çöpü Godzillayla karşılaştırıp iyi diyen gitsin pepeyle narutoyu karşılaştırsın.Godzilla bu.Benim zamanımda Superman değil buydu işte kahraman.İnsandan daha insan olupda insanlara mesaj gönderen bir filmdi.Köklü bir efsaneyi sizin bu saçma sapan yorumlarınızla adını karalamasına izin vermem.

kardeşim olayla bi alakam yok ama filme fazla kaptırmışsın kendini. tamam benimde zamanında çok sevdiğim bi kahramandı ama öyle aman aman da bi kahraman değildi yani. o dönemlerde çoğu insan bu felsefeyi anlamadan sevdi godziyi. bende severim ama sende birazcıkda aşırı fanboyluk yorumu gördüm. senin zamanında süperman nasıl kahraman değildi ??? süperman o zamanlarda vardı.

• Yarın gidiyorum
  • Boşuna para vermeyin gram zevk almadım filmden benle birlikte olan 8 arkadaşımda beğenmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

quote:

Cloverfieldı izleyen arkadaşlar o tadı alabilirmiyim benim ilgilendiğim godzillanın kara kaşı kara gözü değil o panik havasını şehirde amaçsızca koşuşturmacayı felan o çaresizliği vermişmi film.

O çöp,rezil ve iğrenç filmin zamanında tutmasının sebebi ortalıkta bu gibi Godzilla filminin olmamasından kaynaklıydı.rezil ve çöp bir senaryosu vardı neo lduğu bile belli dğeildi filmin.O çöpü Godzillayla karşılaştırıp iyi diyen gitsin pepeyle narutoyu karşılaştırsın.Godzilla bu.Benim zamanımda Superman değil buydu işte kahraman.İnsandan daha insan olupda insanlara mesaj gönderen bir filmdi.Köklü bir efsaneyi sizin bu saçma sapan yorumlarınızla adını karalamasına izin vermem.

kardeşim olayla bi alakam yok ama filme fazla kaptırmışsın kendini. tamam benimde zamanında çok sevdiğim bi kahramandı ama öyle aman aman da bi kahraman değildi yani. o dönemlerde çoğu insan bu felsefeyi anlamadan sevdi godziyi. bende severim ama sende birazcıkda aşırı fanboyluk yorumu gördüm. senin zamanında süperman nasıl kahraman değildi ??? süperman o zamanlarda vardı.

Sen supermani seversin ben godzillayıyı.Olamazmı yani illa supermanimi sevicem?Fİlme fazla kaptırmadım.Anlamsız karalama adına atılan eleştriler rahatsız ediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

quote:

Sen supermani seversin ben godzillayıyı.Olamazmı yani illa supermanimi sevicem?Fİlme fazla kaptırmadım.Anlamsız karalama adına atılan eleştriler rahatsız ediyor.

kardeş sen anlamak istediğini anlamışsın çünkü ben dediklerinin hiçbirini sana yazmadım. dikkatli oku.

• verdiğimiz paraya pişman olduk. 7 kişi gittik birisi bile beğenmedi. belki 10-12 yaş grubu beğenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

verdiğimiz paraya pişman olduk. 7 kişi gittik birisi bile beğenmedi. belki 10-12 yaş grubu beğenebilir.

Siz beğenmediniz diye beğenen kitleye 10-12 yaş grubu demeye hakkınız yok beğenmiyorsan beğenmiyorsun dur yakıştırma yapmak düşmez kimseye bence
  • Filme bugün gidebildim. Genel olarak beğendim fakat daha önce yazılanlar gibi çok az Godzilla sahneleri var. Biraz daha fazla olabilirdi.

Klişeler de oldukça fazlaydı.

Godzilla'nın ilk Atomic Breath attığı sahne çok iyiydi.
  • bütün film hayvancağızın günahını aldılar yahu neyini beğendiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

verdiğimiz paraya pişman olduk. 7 kişi gittik birisi bile beğenmedi. belki 10-12 yaş grubu beğenebilir.

Siz beğenmediniz diye beğenen kitleye 10-12 yaş grubu demeye hakkınız yok beğenmiyorsan beğenmiyorsun dur yakıştırma yapmak düşmez kimseye bence

beğenmediğimi zaten yazdım.
    mesajımı başkalarının onaylaması için yazmıyorum. filmi nasıl algıladıysam fikrimi yazarım. size göre de ultra film olabilir. kural dışı bir şey varsa şikayet butonu var.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.