Şimdi Ara

Godzilla (2014) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
2
Favori
10.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

IMDb puanı 9.2 idi ne oldu da düştü böyle

Senaryo zayıf, bir sürü klişe var, gereksiz sahneler var. Sırf film ilerlesin diye inanılmaz mantık hataları var, var da var.

Yaratıklar radyasyon ile besleniyor, bir tanesi San Fransisco'nun dibindeki Nevada'da bulunuyor. Yaptıkları plana bak. Aynı yerden 2 tane nükleer bomba alıyorlar.

Bombayı yaratıklara yem olarak kullanacak 32km açık denizde ama bombayı trenle sevk edip, yaratığın yolunun üstünde geçiriyorlar. Hani bu yaratık radyasyon kokusunu alıyor ya, ha işte dibinden. Sonra ne oluyor bomba şehirde buluyor kendini.

Tey Allahım ya.

Sende haklısın sonuçta Godzilla filmi realistic,bir zeka oynu filmiydi.Bu kadar mantık hatası olması o yüzden anormal gelmiştir her halde.Bu filme kimse senaryo veya oyunculuk için gitmedi.Gozilla için gitti ve buna rağmen insanları şaşırtıp yükselen bir film oldu.Gelip bu filme bu yorumu atıyorsun sonra gelip abidik kubidik filmlere öven mesaj atıcaksın o zamanda ben gelicem bu yorumu göstericem..Normale bu tarz mesajlara cevap vermem ama böyle bir filme atılan eleştirilerin filmin türünden uzak olup sırf kötülemek amacıyla atılması beni çok rahatsız ediyor.Nasıl Batmanin insanları öldürmemesi aşırı saçma bir durumsa ama yinede insanlar buna laf etmeyip türüne göre yorumlar atıyorsa bu filmede öyle yorum atılır.Bu arada filmi tam izlemeişsin sanırım.Mutolar elektro manyetik alanla herşeyi durduruyor.O trenler elektirikl çalışmıyor eski usul trenler.Başka alternatifleri olmadığı için bu yolu seçtiler.Bu arada sadece bir mutonun elektrik dalgası neredeyse amerikanın yarısına yakınının tüm elektirikli aletlerini durdurcak seviyede.

Gelip burda vizyona yeni girmiş bir filmi kötüleyip insanların izleyeecği varsada izlememsine yol açıcak mesajlar atılıyor.Bırkaında filmi millet bir izlesin kendi kararırını kendi versin sonra gelip tartışın.Burda onca rezalet filmi övenler burda bu filmi kötülemeleride bir başka komik durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

quote:

Senaryo zayıf, bir sürü klişe var, gereksiz sahneler var. Sırf film ilerlesin diye inanılmaz mantık hataları var, var da var.

Yaratıklar radyasyon ile besleniyor, bir tanesi San Fransisco'nun dibindeki Nevada'da bulunuyor. Yaptıkları plana bak. Aynı yerden 2 tane nükleer bomba alıyorlar.

Bombayı yaratıklara yem olarak kullanacak 32km açık denizde ama bombayı trenle sevk edip, yaratığın yolunun üstünde geçiriyorlar. Hani bu yaratık radyasyon kokusunu alıyor ya, ha işte dibinden. Sonra ne oluyor bomba şehirde buluyor kendini.

Tey Allahım ya.

Sende haklısın sonuçta Godzilla filmi realistic,bir zeka oynu filmiydi.Bu kadar mantık hatası olması o yüzden anormal gelmiştir her halde.Bu filme kimse senaryo veya oyunculuk için gitmedi.Gozilla için gitti ve buna rağmen insanları şaşırtıp yükselen bir film oldu.Gelip bu filme bu yorumu atıyorsun sonra gelip abidik kubidik filmlere öven mesaj atıcaksın o zamanda ben gelicem bu yorumu göstericem..Normale bu tarz mesajlara cevap vermem ama böyle bir filme atılan eleştirilerin filmin türünden uzak olup sırf kötülemek amacıyla atılması beni çok rahatsız ediyor.Nasıl Batmanin insanları öldürmemesi aşırı saçma bir durumsa ama yinede insanlar buna laf etmeyip türüne göre yorumlar atıyorsa bu filmede öyle yorum atılır.Bu arada filmi tam izlemeişsin sanırım.Mutolar elektro manyetik alanla herşeyi durduruyor.O trenler elektirikl çalışmıyor eski usul trenler.Başka alternatifleri olmadığı için bu yolu seçtiler.Bu arada sadece bir mutonun elektrik dalgası neredeyse amerikanın yarısına yakınının tüm elektirikli aletlerini durdurcak seviyede.

Gelip burda vizyona yeni girmiş bir filmi kötüleyip insanların izleyeecği varsada izlememsine yol açıcak mesajlar atılıyor.Bırkaında filmi millet bir izlesin kendi kararırını kendi versin sonra gelip tartışın.Burda onca rezalet filmi övenler burda bu filmi kötülemeleride bir başka komik durum.

İyi de ben nerde demişim insanlara filme gitmeyin diye? Herkes beğenecek diye bir şey yok ben de fikirlerimi yazdım sadece.

Senaryo evet zayıf, Godzilla'yı sevdiğim için gittim ve hayal kırıklığı yaşamadım. 2 saat eğlenceliğine izledim işte.

• Görsel olarak iyi ama konu olarak pekde birşey beklemeyin 5/10
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

quote:

Tey Allahım ya.

İyi de ben nerde demişim insanlara filme gitmeyin diye? Herkes beğenecek diye bir şey yok ben de fikirlerimi yazdım sadece.

Senaryo evet zayıf, Godzilla'yı sevdiğim için gittim ve hayal kırıklığı yaşamadım. 2 saat eğlenceliğine izledim işte.

Orda sana olmayan yazılar vardı ben topluca herkse cevap verdim.Sana olan kısmı başıydı diğerleri genel bir cevaptı kötüleyenlere Bu arada kötülici mesaj atıyon tabi millet kötü sanıp gitmnicek sonra.Taş gibi filmdi o kadar yazmış uzun uzun kötülemişsin bende bir Godzilla fanı oalrak sinirlendim

• Son kısmı tek beğenmedim yoksa film güzel.Finali çok saçma olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamış, çakma Pacific Rim gibi.

• görüntüler , efektler falan harika . Fazla para harcandığı belli . Fakat senaryo işleniş ancak bu kadar kötü olabilirdi . neredeyse olay yok koca filmde
  • az önce akasya imaxden çıktım. film görsellik olarak çok iyi. özellikle yıkım isteyenleri tatmin edecektir. godzilla çok karizma olmuş :)
    tek eksiği
    yaratıklar ile godzilla arasında sağlam bir kapışma göremedik tam başlıyor dediğiniz anda pat kesiliyor sanki 2. filme saklamışlar gibi ne alakaysa

senaryo eksikliğine rağmen bence yönetmen gerçekten iyi iş çıkarmış, özellikle gerilim sahneleri gerçekten sizi filmin içine çekiyor
  • Filme bugün gittim bende.Müzikler fenaydı çok hoşuma gitti görseller de çok iyi.

Heisenberg var diye gitmiştim biraz.Adam toplasan 15-20 dk ya var ya yok .Hayal kırıklığına uğradım çok az rol almış...
  • Görsellik ve müzikler süper senaryo cok kötü

• inanılmaz bir filmdi neredeyse bütün filmleri izlemiş olmama rağmen imdb de kesinlikle imdb de top 50 ye girmesi gerektiğini düşünüyorum. grafik efekt ve benzeri gibi sinema etkisi olarak sadece sinemada izlenir tabirine en çok uyan 2. Film bana göre.cidden bu film televizyonda izlemez
    10/8.3

• quote:

Orijinalden alıntı: sırmasaçlıbaları

görüntüler , efektler falan harika . Fazla para harcandığı belli . Fakat senaryo işleniş ancak bu kadar kötü olabilirdi . neredeyse olay yok koca filmde

Olay yokmuydu film ilk dk dan beri dopdoluydu sürekli hareketlilik heyecan vardı

• Herşeyi kahramanlaştırma furyası başladı Hollywood'da.
    Buda onlardan biri.

Görsel olarak iyi
    Sesler de iyi
    Teknik olarak iyi.

Ama diğer yönler zayıf.
  • yorumlar cok olumlu.. buyuk beklentilerle gidiyorum yarin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

yorumlar cok olumlu.. buyuk beklentilerle gidiyorum yarin

yapma kardeş , sakın büyük beklentilerle gitme imdb puanı gitgide düşüyor . İlk başta 8di. sonra 7.7ye indi şu an 7.5 tahminimce 7nin altına inecektir. Filmde senaryo ve işlenişin fakirliği filmin sıkıcı olmasında büyük etken. Hevesini kırmak istemem ama yarın kırılacağına bugün kırılsın dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr

inanılmaz bir filmdi neredeyse bütün filmleri izlemiş olmama rağmen imdb de kesinlikle imdb de top 50 ye girmesi gerektiğini düşünüyorum. grafik efekt ve benzeri gibi sinema etkisi olarak sadece sinemada izlenir tabirine en çok uyan 2. Film bana göre.cidden bu film televizyonda izlemez
    10/8.3

kardeş biz başka film izledik herhal . imdb top 250ye girmesi imkansız iken (ilk başta 8di gitgide düşüyor şu an 7.5 , önceki istatistiklerle kıyasladığımda 7nin altına inmeme olasılığı bir mucize gibi)sen top 50ye girmeli diyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sırmasaçlıbaları

quote:

Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr

inanılmaz bir filmdi neredeyse bütün filmleri izlemiş olmama rağmen imdb de kesinlikle imdb de top 50 ye girmesi gerektiğini düşünüyorum. grafik efekt ve benzeri gibi sinema etkisi olarak sadece sinemada izlenir tabirine en çok uyan 2. Film bana göre.cidden bu film televizyonda izlemez
    10/8.3

kardeş biz başka film izledik herhal . imdb top 250ye girmesi imkansız iken (ilk başta 8di gitgide düşüyor şu an 7.5 , önceki istatistiklerle kıyasladığımda 7nin altına inmeme olasılığı bir mucize gibi)sen top 50ye girmeli diyorsun.

Bana göre dedim zaten biliyorum puanını.Hocam imdb aksiyon-savaş filmlerine ne zaman 8 üstü puan verdiki,verdikleri de sayılı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Herşeyi kahramanlaştırma furyası başladı Hollywood'da.
    Buda onlardan biri.

Görsel olarak iyi
    Sesler de iyi
    Teknik olarak iyi.

Ama diğer yönler zayıf.

Godzilla zaten insanlığı kendi zamanının yaratıklarına karşı koruyan süper kahraman gibi birşey olduğunu biliyorum eski filmlerden çizgifilmlerden vs.Yanlışım varsa düzeltilebilinir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi beğendim.fragmanlardan dünyalar savaşı havası alıyorum demiştim.bırak havayı bildiğin dünyalar savaşından esinlenmişler.çıkar tripotlar-uzaylıları yerine bizim yaratıkları koy aynısı.

her iki filmde de canlılar dünyamızı üreme yeri olarak görüyorlar.

insanoğlunun acizliğini gözler önüne seriyor.

savaşan direkt biz değiliz uzaylılar vs bakteriler,godzilla vs diğer yaratıklar.

trenin köprüden geçirilmeye çalıştığı sahnenin dünyalar savaşı'nda insanların gemiye binmeye çalıştığı sahneden ne farkı var?yine dağların eteğinden karanlık havada heybetli bir şekilde bir anda yükselen yaratıklar ve uzaylılar.

her iki filmin sonunda sarılmalar ve mutlu sonla bitmeler.binlerce-milyonlarca ölü,harap olmuş şehirler.

yanan trenler,düşen uçaklar, devrilen gemiler, uçuşan kaçan kuşlar,ölü insanların direkt gösterilmesi...hep bunlar izleyiciyi etkilemeye yönelik başarılı hareketler.iki filmde de bolca kullanılmış.

her iki filmde de insanoğlunun kendisi ya da yaptıklarının istilacılar için kaynak olarak gösterilmesi.

tıkanmış trafik kaos ortamı.o tarikte yol almaya çalışan bir otobüs.aynısını dünyalar savaşı'nda da görmüştük.

her iki filmede de elektronik cihazları bozan elektromanyetik dalgalar.

insanoğlunun teknolojisinin bir işe yaramaması.

yaratıkların tripotları andırması.kafa,bacak oldukça benziyorlardı.

iki filmin de karanlık bir atmosferde geçmesi.

ve daha belki onlarca sahne...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 20 Mayıs 2014; 12:54:37 >

• aksiyon filmi izlemek istiyorum derseniz gitmeyin, bu bildiğin gojira filmi olmuş.
    filmi çok beğendim, neredeyse ilk filmin tadını yakalamışlar, gojira seven herkese şiddetle tavsiye ederim. filmin özetini geçmek gerekirse, kral hem diğer canavarlara hemde insanlara gereken dersi tekrar verdi, büyüksün kral.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.