Şimdi Ara

GODFATHER (BABA) 3'ü BİR TEK BEN Mİ SEVMEDİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedense serinin en hoşuma gitmeyen filmi oldu. Hattta tamamını izlemeden sıkılıp kapatmıştım. Çok konuşma geçiyor.

• Baba 1'i izle gerisi teferruat
  • Evet bende hiç hoşlanmadım 1 en babası zaten Godfather'ı biz Marlon Brando olarak hep hayal ettik Alpacino yakışmadı
  • 1 ve 2 en ıyı 2cı ve 3cu fılım fakat godfather3 ılk 100 de yok sanırım

Genel olarak cok etkılendım neden ?
    1cı fılım 1972
    2cı fılm 1974
    3cu fılm 1990

Adamlar Sahiden yaşlanmış yahu serının 3cusu ıcın 16 yıl beklenmış hhelal olsun fılm yarıda bıtmıs geldı bana son baba genc olan ne yapack merak ettım yınede gunumuzde ıyı denılen bırcok fılme x7 yapar
  • Genelde 3. film pek beğenilmez zaten.
  • bende filmin başında kapattım eski atmosfer olmadan olmuyor maalesef
  • Hepsini bir bütün içerisinde izlerseniz zevk alıyorsunuz. Ama tabii birin yeri vazgeçilmez. İki de öyle. Üçte Michael yaşlandı falan kardeşini öldürdüğü için acı çekiyor bunları gösteriyor. Birde şu bağış yapma parti kısımları falan epey sıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ü bir arada süt ile olur mu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepsı 10 saat Surdu arkdslar bır başladım 10 saat sonra pcbasından kalktım sankı fılmın ıcınde hıssı oldu 1cı fılmın yerını evet bıse tutmaz tutmadıda 2cısıde cok guzeldı alpacıno nun baba olması cok doğru mantıkende 3cusu karı kız olaya karışınca tabı bıraz bozulmuş ama sonu guzedı keske 3cu babada neler yapıyordu adamlar 16 yıl sonra kadroyu toplamışlar hll olsun wallahı !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

Evet bende hiç hoşlanmadım 1 en babası zaten Godfather'ı biz Marlon Brando olarak hep hayal ettik Alpacino yakışmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

Evet bende hiç hoşlanmadım 1 en babası zaten Godfather'ı biz Marlon Brando olarak hep hayal ettik Alpacino yakışmadı

Bence Al Pacino ilk filme tam uymuştu. Ama Marlon Brando çok kısa oynadı filmde gerçekten. En azından 2. filmde de oynamalıydı.
  • Adanalıyı tercih edersin
  • valla ben üçünüde beğendim ama sıralama yaparsam 1 > 2 > 3 olur.

Marlon baba tam rolünü bulmuştu 1. filmde, Allah rahmet eylesin.
  • Ben hiç izlemedim izliyecegim gibi durmuyor.
  • Bana göre en iyi film birinci, sonra ikinci, sonra da üçüncü. Ancak 2. filmdeki Robert de Niro'lu sahneler serinin en sağlam yerleri bana kalırsa.
  •  GODFATHER (BABA) 3'ü BİR TEK BEN Mİ SEVMEDİM ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 26 Haziran 2010; 18:36:17 >
  • Marlon babadaki karizma kimde var yaa, adam idolüm. inşallah yaşlılığımda bu kadar karizma olabilirim

• Onu bilmiyorumda galiba Godfather'ı izlememiş olarak dünyada tek kişiyim gibi hissediyorum.
  • Scarface forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

Onu bilmiyorumda galiba Godfather'ı izlememiş olarak dünyada tek kişiyim gibi hissediyorum.

bende izleyeli 1 ay oluyor hepsini dert etme. indir izle çok şey kazanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.