< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 9 Haziran 2020; 2:53:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 9 Haziran 2020; 2:53:29 > |
Seni anlayabiliyorum güzel dostum.
Senin gibi erkeklerden az kaldı maalesef.(Senin gibi yaşamayanları küçümsemiyorum, yanlış anlaşılmasın) Bu devirde, cinselliğin bu denli allanıp pullanıp pazarlandığı ve insanların gözünün içine her an her dakika sokulduğu, gerek gıdalarla gerek izletilen film,dizi ve kliplerle insan biyolojisine ve zihnine müdahalelerde bulunulduğu bir devirde sabırlı kalabilmek, evlenmeyeceği birini kirletmemek, direnmek zor olanı. Ama her zorluğun içinde bir kolaylık vardır. Bunu unutma. İnancın var mı bilmiyorum. Eğer varsa, yaratıcı indirdiği kitaplarda şunları söyler. Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır. Dar kapıdan girin. Çünkü yıkıma götüren kapı geniş ve yol enlidir. Bu kapıdan girenler çoktur. Oysa yaşama götüren kapı dar, yol da çetindir. Bu yolu bulanlar azdır. Zina eden bir erkek, eninde sonunda, zina eden veya müşrik bir kadınla evlenir; zina eden bir kadın da eninde sonunda, zina eden veya müşrik bir erkekle evlenir. Bu, gerçeği onaylayanlar için yasaktır. Yaratıcı evlenmeye güç yetiremeyenler için sabır etmelerini, fuhuştan uzak durmalarını söyler. Bu yazdıklarım inancı olanları bağlar. İnanmayan istediği gibi yaşamakta özgürdür. Sen genç biri olarak sabır gösteriyorsun. Mücadele ediyorsun. Söylenilenlere uyuyorsun. Zor olanı yapıyorsun. Bunu başarmak her babayiğitin harcı değil. Hele de böyle bir devirde. Er ya da geç hak ettiğini bulacaksın dostum. Şunu da unutma, ve içini karartma. Bu dünya yaşadığımız ve gördüğümüz kısıtlı çevreden ibaret dedğil. Farklı farklı milyonlarca insan var. Geçim sıkıntısı yaşadığı için okuyamayan, evden çıkamayan, özgüven problemi olan, insanlarla iletişim kuramayan, kilolu olduğu için depresyona giren, engelli olan, işitme engeli olan, belki gözleri görmeyen.... Yine aynı şekilde senin gibi sabırlı olmayı seçen, evleneceği insanla, her anlamda kendine uyacak insanla birlikte olmayı tercih eden, bunun dışında ilişki tercih etmeyen vs.... Bunların hepsi insan. Hepsinin duyguları var. İçlerinde öyle temiz yürekler, zihinler varki. Sen sabırlı ol, gün gelir fikirlerinin örtüşeceği, ortak paydada buluşacağın,senin gibi düşünen,senin gibi yaşayan birileri çıkar karşına. Her şey gönlünce ve hak ettiğin gibi olsun. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 9 Haziran 2020; 3:27:43 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 9 Haziran 2020; 4:29:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 9 Haziran 2020; 8:8:11 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 9 Haziran 2020; 13:34:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |