Şimdi Ara

BAKİR ERKEKLER KANDIRILMAYA MAHKUMDUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef bu bir gerçektir, bu konuyu düşünmekten harap oldum

kendimden yola çıkayım yaş 22 ne lise'ye gittim oradan sevgililer yaptım ne üniversiteye gittim o ortamda bulunup sevgililer yaptım hayatım platonik aşk ile geçti. (liseyi evde açıktan okudum,üniyide okuyorum)

günün birinde karşıma bir kız çıkarsa %99 daha önce sevgilisi olmuş yapacagını yapmış olacak ve bana
    cici efendi kız rolü yapar bir şekilde "benimde hiç sevgilim olmadı ki :)" diyecek ve bu gerçek bile olsa her zaman yalan şüphesi içimde olacak.

günümüzde 14-25'yaş arası genç bir kızın kapalı-açık fark etmez sevgilisi olmaması "imkansızdır" çünkü 7-70'e her yaştan adam bu ülkede onlara yürüyor gerçek hayattan olsun,sosyal medyadan olsun sürekli onları arzulayan onlar için her şeyi yapacak adamlar hazır, ha çok dindar allah korkusu olan birisi ise belki gerçekten sevgilisi olmamıştır ama günümüzde böyle bir kızın olma ihtimali %0.0001'dir.

yani bir kız helede güzelse hele bir de üniversiteye gitmiş ise ve size "benimde hiç sevgilim olmadı ki :)" derse geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 9 Haziran 2020; 2:53:29 >

• Seni anlayabiliyorum güzel dostum.

Senin gibi erkeklerden az kaldı maalesef.(Senin gibi yaşamayanları küçümsemiyorum, yanlış anlaşılmasın)
    Bu devirde, cinselliğin bu denli allanıp pullanıp pazarlandığı ve insanların gözünün içine her an her dakika sokulduğu, gerek gıdalarla gerek izletilen film,dizi ve kliplerle insan biyolojisine ve zihnine müdahalelerde bulunulduğu bir devirde sabırlı kalabilmek, evlenmeyeceği birini kirletmemek, direnmek zor olanı.
    Ama her zorluğun içinde bir kolaylık vardır. Bunu unutma. İnancın var mı bilmiyorum. Eğer varsa, yaratıcı indirdiği kitaplarda şunları söyler.

Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır.

Dar kapıdan girin. Çünkü yıkıma götüren kapı geniş ve yol enlidir. Bu kapıdan girenler çoktur. Oysa yaşama götüren kapı dar, yol da çetindir. Bu yolu bulanlar azdır.

Zina eden bir erkek, eninde sonunda, zina eden veya müşrik bir kadınla evlenir; zina eden bir kadın da eninde sonunda, zina eden veya müşrik bir erkekle evlenir. Bu, gerçeği onaylayanlar için yasaktır.

Yaratıcı evlenmeye güç yetiremeyenler için sabır etmelerini, fuhuştan uzak durmalarını söyler.

Bu yazdıklarım inancı olanları bağlar. İnanmayan istediği gibi yaşamakta özgürdür.

Sen genç biri olarak sabır gösteriyorsun. Mücadele ediyorsun. Söylenilenlere uyuyorsun. Zor olanı yapıyorsun. Bunu başarmak her babayiğitin harcı değil. Hele de böyle bir devirde.
    Er ya da geç hak ettiğini bulacaksın dostum.

Şunu da unutma, ve içini karartma. Bu dünya yaşadığımız ve gördüğümüz kısıtlı çevreden ibaret dedğil. Farklı farklı milyonlarca insan var. Geçim sıkıntısı yaşadığı için okuyamayan, evden çıkamayan,

özgüven problemi olan, insanlarla iletişim kuramayan, kilolu olduğu için depresyona giren, engelli olan, işitme engeli olan, belki gözleri görmeyen....

Yine aynı şekilde senin gibi sabırlı olmayı seçen, evleneceği insanla,
    her anlamda kendine uyacak insanla birlikte olmayı tercih eden, bunun dışında ilişki tercih etmeyen vs.... Bunların hepsi insan.
    Hepsinin duyguları var. İçlerinde öyle temiz yürekler, zihinler varki.

Sen sabırlı ol, gün gelir fikirlerinin örtüşeceği, ortak paydada buluşacağın,senin gibi düşünen,senin gibi yaşayan birileri çıkar karşına.

Her şey gönlünce ve hak ettiğin gibi olsun.
  • Hocam aklını oynatırsın bak düşünme bu kadar.Evlenmeyeceksin zaten(umarım) neyi dert ediyorsun?
  • Acı gerçekleri anlatıyorsun. Adın ve profilinden belli kaliteli insan olduğun. Ne yapacağız bilmiyorum be dostum. Ben şunu kabullendim ileride çok büyük ihtimal evleneceğiz. Bu kadına kimler ne fetişler uyguladı kim bilir. Bunu kabul etmek zorundayız. Dediğin kız vardır ama o kızları bulmak imkansıza yakın. Hadi diyelim buldun kız seni beğenmez. Hadi diyelim beğendi kızın anlattıklarının doğru olduğunu nereden bilecen? Kızlık zarı diktirmiş olabilir, arkadan yemiş olabilir, sadece önsevişme yapmış olabilir ve gelip sana bakireyim der. Kısacası ben kabullendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye be hocam ne olurdu kendimiz gibi birini bulup onunla evlensek ne eksik ne fazla tam hak ettigimiz gibi, insan hep karşı cinse kendini mahkum muhtaç hissediyor,

allah bile kuranda "kadını erkeğe,erkeği kadına meyilli yarattık" diyor hayvanat bahçesinde yalnız olan eşi olmayan hayvanlar bile depresyona giriyor bir dişi yok diye

ama bu haklı takıntım oldugu müddetçe evlenemem, yazık değil mi? hayatım boyunca bırak başka şeyleri bir kız eli bile tutmadım neler neler yapmış bir kız çıkıp beni kandırmaya çalışacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 9 Haziran 2020; 3:27:43 >

• Hocam et yığınına bu kadar değer verirseniz sadece üzülürsünüz.
  • Yanlış düşünüyorsun.Genele bakıp yorumlamamak lazım.Oranlama ihtimalin bile gerçekçi değil.Hiçbirşey yaşamamış kızlar hala daha fazla.Eğer sen kendini saklayabiliyorsan emin ol kızlarda yapabilir.Nefsine uymuş ve yapmış birisiyle zaten evlenmen hata olurdu.Böyle olması daha hayırlı.En azından gerçekten yuva kurabileceğin kişiyle olursun.Yalan söyleyip söylemediğini bilip bilmemek tecrübene değil zekana bağlıdır.Nice daha el ele tutuşmamış kız var.Ancak sen durdukça onlarıda kapanlar çıkar.Demem o ki gençten alıp tutman lazım.Yaşı 28-30 olmuş kızın sevgilisi olmama ihtimali epey düşük malesef.Var tabi ama çok az.Sana şunu sormak istiyorum bu tarz bir kız buldun ama çirkin kabul edermiydin? Etmiyorsan o zaman sen temiz kız değil eli yüzü temiz kız istiyorsundur.Herşeyi sal Allaha isteğin söyle gerisini ona bırak.Hayırlısı neyse o olur.Birde sen nasılsan öylesi çıkıcak zaten karşına.Umarım az önce dediğim sebepten red etmezsin.Zinakar genişlerden olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 9 Haziran 2020; 4:29:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Virtüöz

Yanlış düşünüyorsun.Genele bakıp yorumlamamak lazım.Oranlama ihtimalin bile gerçekçi değil.Hiçbirşey yaşamamış kızlar hala daha fazla.Eğer sen kendini saklayabiliyorsan emin ol kızlarda yapabilir.Nefsine uymuş ve yapmış birisiyle zaten evlenmen hata olurdu.Böyle olması daha hayırlı.En azından gerçekten yuva kurabileceğin kişiyle olursun.Yalan söyleyip söylemediğini bilip bilmemek tecrübene değil zekana bağlıdır.Nice daha el ele tutuşmamış kız var.Ancak sen durdukça onlarıda kapanlar çıkar.Demem o ki gençten alıp tutman lazım.Yaşı 28-30 olmuş kızın sevgilisi olmama ihtimali epey düşük malesef.Var tabi ama çok az.Sana şunu sormak istiyorum bu tarz bir kız buldun ama çirkin kabul edermiydin? Etmiyorsan o zaman sen temiz kız değil eli yüzü temiz kız istiyorsundur.Herşeyi sal Allaha isteğin söyle gerisini ona bırak.Hayırlısı neyse o olur.Birde sen nasılsan öylesi çıkıcak zaten karşına.Umarım az önce dediğim sebepten red etmezsin.Zinakar genişlerden olmayın.
    bu kafayla giderseniz zaten size n kurnazı denk gelir.Kızın heralde sevgilisi olacak robot mu bu?
    onlarında hormonu var ,onlarda seksi erkekleri düşünüp masturbasyon yapıyor onlarda senin benim kadar seks seviyor, onlarında fantazerileri var
    kızları ne sanıyorsunuz masum yaratıklar mı senden benden fena onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 9 Haziran 2020; 8:8:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya ne kadar boş adamlarsınız siz, kızdan başka bir şeye kafanız çalışmıyor mu?
    Her gün onlarca kız konusu açıyorsunuz ya. Gidin ağlayacağınıza bir şeyler yapmaya çalışın

• riaz kullanıcısına yanıt
    Adam 28 - 30 yaşında sevgilisi olmayan kız yok derken sanki kötü bir şeymiş gibi anlatıyor. Kusura bakmasın herkes onlar gibi keşiş mentalitesine sahip değil. Cinselliği uzak durması çok kolay bir şey sanıyorlar herhalde. Psikolojini çok etkiliyor en baştw

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Adam 28 - 30 yaşında sevgilisi olmayan kız yok derken sanki kötü bir şeymiş gibi anlatıyor. Kusura bakmasın herkes onlar gibi keşiş mentalitesine sahip değil. Cinselliği uzak durması çok kolay bir şey sanıyorlar herhalde. Psikolojini çok etkiliyor en baştw
    kesinlikle öyle hocam cinsellik herkes için zaaf,
    herkes evleneceği kişiyi masum bir şey yaşamamış bir prenses olarak hayal eder ama.. işte aması sıkıntılı..
    evlendikleri kızların kendilerinden çok daha tecrübeli olduğu gerçeğini bilmiyorlar
  • Hocam bırak sevgilisi olmayı artık patlak herkes.Ben de birini patlatmış olsam umrumda olmaz ama ben tertemizim karşıdaki patara kütere balonlu plastik gibi sıka sıka bir etmişler.
  • Descartes'in "düşünüyorum öyleyse varım" sözünü yanlış konularda düşünerek harcamayın hocam
  • Evet sevgilisi olabilir bu normal ama bu hepsiyle ilişkiye girdi anlamına gelmez ona göre birini bul sende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla kim ne derse desin. o yaşa kadar bakir kalıp evleneceği kişi geçmişte onun bunun altına yatmışsa ve diktirmişse(daha da kötüsü ağızdan arkadan yapmışsa) yani herif bildiğin enayidir abicim kimse itiraz etmesin. bu resmen genel evden karı almak gibi bişi oluyo. siz siz olun bir kadını iyi araştırmadan evlenmeyin
  • Erkek bakirse,bakirelik arasın yok değilse saçma bir döngünün içine düşmüştür. Kimsemin cinsel geçmişi kimseyi ilgilendirmez. Önemli olan size olan sevgisi,saygısı be sadakatidir. Namus dediğiniz şey illa bir kadının iki bacak arası değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronnie Coleman

Erkek bakirse,bakirelik arasın yok değilse saçma bir döngünün içine düşmüştür. Kimsemin cinsel geçmişi kimseyi ilgilendirmez. Önemli olan size olan sevgisi,saygısı be sadakatidir. Namus dediğiniz şey illa bir kadının iki bacak arası değildir.
    Kendini Amerika'da falan zaten herhalde.Bizim ülkemizde böyle geniş olursan dile düşersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Kendini Amerika'da falan zaten herhalde.Bizim ülkemizde böyle geniş olursan dile düşersin.

Alıntıları Göster
    Evet yurtdışındayım. Kadın bakire olmayıp da,bakireyim dese nasıl ıspatlıyacaksın? Ecnebi bir eşin olsaydı bekaret ararmıydın mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronnie Coleman

Evet yurtdışındayım. Kadın bakire olmayıp da,bakireyim dese nasıl ıspatlıyacaksın? Ecnebi bir eşin olsaydı bekaret ararmıydın mesela?

Alıntıları Göster
    İlla ki ortaya çıkar.Sonsuza kadar gizleyemez.Arardım.Kendim yapmadığım için ve ilerde çoçuğum(olursa)bedenen ve manevi yönden temiz bir anneyi hakettiğini düşündüğüm için.Yaşadığım coğrafyanın önemi yok
  • çak geç ne sevgilisi
  • İslam, evlenme çağına gelenlerin gecikmeden evlenmesini, çevresindekilerin de onlara yardımcı olmasını söyler. Kanunlara göre evlilik yaşı 18. Demekki islama uygun olan, evlilik niyeti olan ve hazır hissedenler 18 yaşından itibaren en kısa sürede evlenebilmeli. Fakat öyle bir cagdayizki toplum yapısı, maddi istekler gibi değişik nedenler bu yaşlarda evliliği imkansız hale getiriyor. O zamanda yaşanılan bu sıkıntılar meydana geliyor. 30 yaşlar civarında evlenen biri olarak kesinliklikle daha önce evlenmek isterdim.
    Evlilik niyeti olan iki taraf maddi beklentileri çok yüksek tutmadan, evlendikten sonra bunları elbirligi ile çözebilir. Belki bu sayede sevgi ve bağlılık daha çok artacak.
    Bu ve benzeri forumları çok kale alırsanız yanılırsıniz. Gunumuzdede beklediğiniz şekilde adaylar vardır. Burada özellikle bazı kesimler evliliği ve cocuk sahibi olmayı gereksiz görür! Onlara göre evlilik dışı ilişkiler normal ve gereklidir! Bir insanın bakır veya bakireliginden daha önemli olan zina etmemiş olmasıdır. Evlilik öncesi zina eden birisi, evlendikten sonra bu tür yanlışlar yapmaz ise Allah inşallah onu affeder. Çünkü bir çok ayette Allahın merhameti ve affediciligi geçiyor. Fakat zina nın en büyük günahlardan biri olduğunu aklımızdan cikarmayalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 9 Haziran 2020; 13:34:11 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.