< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Geliştiricilerin zaten Trilogy için Remake altyapısı önceden başladığı için fazla uzatacaklarını sanmıyorum. :) Şöyle bakacak olursak karakter tasarımı ile başlayalım. Sizlerin de yorumunu alalım bu konuda. Bir dipnot düşelim. ( Bu tasarımlar PS4 altyapısında kullanıldığını unutmayın. Bundan daha iyi bir kalitede çıkma ihtimali var) Kratos ![]() ![]() ![]() ![]() Helios ![]() ![]() Cyclops ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Harpy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wraith ![]() ![]() ![]() ![]() Centaur ![]() ![]() ![]() ![]() Legionnaires ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Minotaur ![]() ![]() ![]() ![]() Siren ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 16 Şubat 2026; 0:17:15 > |
|
3'teki Zeus dövüşü çeşitlilik ve mantık açısından güzeldi. Ama Gow 2 finali ya da Gow 3'teki Poseidon kadar epik hissettirmiyordu. Yani 1-2'nin yarattığı beklentiyi karşılamıyordu. Remake'te o konulara el atsalar güzel olur. Bir de 3'te, Poseidon'un oyun başı keki gibi harcanmasını sevmemiştim. Ama remake'te o kadar değişim yaparlar mı bilmiyorum Yalnız böyle konuştukça, seriyi çok pis oynayasım geldi Şimdi hem PCSX2 hem RPCS3, kim bilir ne noktaya gelmiştir. Gow'ları 4K'da yüksek texture'la oynatıyordur. Bir ara laptop'ı bağlayıp bakmak lazım. Ya da PS5'te idareten Gow 3'ü oynayabilirim, ama onu hem PS3 hem PS4'te platinlemiştim. Kaldı ki, çok iyi bir oyun olsa da, 1-2 kadar sevmiyorum. Daha önce dediğim gibi, Gow 3'ü iki oyun halinde çıkarsalar daha iyi olurdu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
David Jaffe umarım Remake'te görev alır. Serinin en sevilen oyunu genelde Gow 2'dir. Ama ben Jaffe'nin yönettiği Gow 1'i daha çok beğenmiştim. Senaryonun mantığı, zoru başarma hissi ve Tanrıların tam hakim olduğu bir düzende geçmesi sebebiyle hoşuma gitmişti. Yani Gow 1'de yaptığımız şey: "eğer öyle bir şey mümkün olsaydı, anca böyle mümkün olurdu" dedirtiyordu. Gow 2'de ise olay, bir mantık dahilinde ilerlese de, "o noktaya" biraz fazla hızlı gelmişti < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 16 Şubat 2026; 5:3:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben emekli, sevimli dede kıvamındaki Kratos'tan çok sıkıldım. Çocuk bakıcısı olmaktan çok yoruldum. Boş boş yürümekten tükendim. Orijinal oyunlardaki gibi aynı anda 10 düşmanı keserken sıçrayıp Olimpos'a tırmanmak istiyorum. Ben Tanrı gibi hissetmek istiyorum. Sony yeni oyunlarla bu heyecanımızı öldürdü. Hadi Sony... Eskisi gibi becerikli ol ve şanına yakışır bir GOW yap! Sana güveniyoruz. EPİK savaşlar istiyoruz. God of War 3 Remastered Gameplay Walkthrough PS5 No Commentary 2160p 60fps HD let's play playthrough review guide
Showcasing all cutscenes movie edition, all boss fights / boss fights, side missions, upgrades, outfits / costumes, all characters, best moments, final boss and true ending, secret ending.
Subscribe for more!
Shirrako Store: https://teespring.com/stores/shirrako-store
Discord: https://discord.com/invite/shirrako
Follow me on Facebook: https://www.facebook.com/ShirrakoGaming/
Follow me on Twitch: http://www.twitch.tv/shirrakogaming
Follow me on Twitter: https://twitter.com/shirrakogaming https://www.youtube.com/watch?v=xkPC8a7uf4g&t=9s |
|
Hocam mesajınızı okurken benim de aklıma geldi neyse ki siz de yazmışsınız. :) Oyunlar yapıldıkça gelse hem biz oyuncular mutlu oluruz hem de yapımcılar önden paralarını alırlar. 3 oyun icin tek ödeme veya oyunları çıktıkça parça parça da satabilirler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hepsini tek cıkaracaklar, büyük bir proje değilse ki remake'e o kadar bütce yazık olur. Yeni oyun daha doğru tercih olur. Hem süre olarak da hepsini ayrı ayrı cıkartsa süre olarak da bize işkence olur. En ideal seneye hem gow remake hem de yeni ip yayınlanması. Bu yaza duyuru geliyor yeni oyunun, gow mu olur bilemem ama Cory'nin oyunu |
|
|
Sisteminiz nedir hocam? Bir de kaç fps alıyorsunuz. Genel olarak performanstan memnun musunuz? |
|
Ryzen 9700 x ve 4070Ti Super ekran kartım var. Emülatör performans olarak çok iyi çalışıyor, 60 fps de herhangi bir drop görmedim. Upscale yöntemi de gayet başarılı. Remastereda yakın bir görüntü elde edilebiliyor. Belirttiğim emülatörün optimizasyonu çok iyi olmuş. Emülatör ayarları için Youtube rehberlere baktığımda 3-4 yıllık sistemlerde sıkıntısız oynandığını gördüm. |
|
Mesajımı yazdıktan sonra aklıma geldi. Gow 1 - 2'ye daha sonra PS Vita'da bakmıştım. Fakat o bayağı kötü bir port'tu. FPS sabit 30 bile değildi diye hatırlıyorum Aslında PS3'teki HD collection da iyi bir port değildi. 1080p olabilecekken 720p'di. Ona rağmen, orb'ları toplarken 60'ın altına iniyordu. Sony'nin Gow gibi bir seriyi PS3'e hapsetmesi enteresan. Şu an oyunu PS Premium zırvası dışında oynamak mümkün değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İlk iki oyun, dahası Psp için çıkan oyunlar bile halen daha oynanabiliyor. Remake yerine adamakıllı bir remastered yeter de artardı bana kalırsa. Remake yapılacak tarafları yok bence. 3 zaten taş gibi halen. Bence lüzumsuz para ve zaman israfı olacak. Kamera açılarını değiştirip bazı şeyleri sansürlerlerse de -ki öyle görünüyor- tüy dikmiş olurlar. Beklentim düşük açıkçası. |
|
Evet RPCS3 çok yol katetti. 2019'da onunla Demon's Souls'u, i7 5820K'la, 4K@60'da sorunsuz bitirmiştim. 5820K'da TSX desteği olmamasına rağmen. Demon's Souls ağır bir oyun değildi ama emülatörde çözünürlüğün CPU'ya yük getirdiğini düşünürsek, sonuç bayağı iyidi. Şu an, KZ3 vb, her tür oyun sorunsuz akıyordur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|