Şimdi Ara

God of War Trilogy | Remake | PS5 | ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
21
Favori
12.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoğunluktan gelip şuraya duyuruya dahil sevincimi yazamadım :)

Bu seri benim için sadece bir oyun değil beni gamer yapan, bu dünyaya asıl girişimi sağlayan esas kıvılcımdı. O zamanlar Kratos ile Olympos’a meydan okurken hissettiğim o saf heyecan, bugün bile oyunlara olan tutkumun temeli. Hikayesiyle, o devasa atmosferiyle beni ekran başına kilitlemiş, oyunların sadece bir eğlence değil, bir sanat olduğunu kanıtlamıştı.
    Yıllar sonra beni ve belki de çoğumuzu gamer yapan o unutulmaz anları yeni nesilde de oynayacak olmak muazzam bir his olacak. Hayırlısı ile oynamak nasip olur inşallah hepimize. Epey bekleyeceğiz sanırım çıkış tarihini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Duyurulması harika umarım aslına sadık kalınarak yapılır.

God of War: Sons of Sparta yı keşke satmak yerine trilogy yanında hediye etselerdi.

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Yoğunluktan gelip şuraya duyuruya dahil sevincimi yazamadım :)

Bu seri benim için sadece bir oyun değil beni gamer yapan, bu dünyaya asıl girişimi sağlayan esas kıvılcımdı. O zamanlar Kratos ile Olympos’a meydan okurken hissettiğim o saf heyecan, bugün bile oyunlara olan tutkumun temeli. Hikayesiyle, o devasa atmosferiyle beni ekran başına kilitlemiş, oyunların sadece bir eğlence değil, bir sanat olduğunu kanıtlamıştı.
    Yıllar sonra beni ve belki de çoğumuzu gamer yapan o unutulmaz anları yeni nesilde de oynayacak olmak muazzam bir his olacak. Hayırlısı ile oynamak nasip olur inşallah hepimize. Epey bekleyeceğiz sanırım çıkış tarihini.
    Ps Vita da yeniden başladım God of War 1 sonra 2 yi tekrar bitirecem, hala inanılmaz zevkli oyunlar ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

Ben de Gow 1-2 için tekrar PS Vita mı alsam. Şu remake duyurusundan sonra çok pis oynama hevesi geldiGod of War Trilogy | Remake | PS5 | ANA KONU 

Gow'ların Vita port'ları kötüydü, ama şu an doğru düzgün Gow oynamanın tek yolu o.

- PS3 alsam, 4K ekranda 720p lame olur

- Emülatör desen. TV'ye laptop'ı bağla, emülatöre ayar çek vb uğraşılmaz. Zaten laptop hep müsait değil.

- PS Plus Premium'a zaten değinmiyorumGod of War Trilogy | Remake | PS5 | ANA KONU 

Sony'nin bu huylarını sevmiyorum. Ellerindeki baba oyunları eski donanıma hapsediyorlar. Umarım PS6'da bu konuyu çözerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: False King

Ben de Gow 1-2 için tekrar PS Vita mı alsam. Şu remake duyurusundan sonra çok pis oynama hevesi geldi 

Gow'ların Vita port'ları kötüydü, ama şu an doğru düzgün Gow oynamanın tek yolu o.

- PS3 alsam, 4K ekranda 720p lame olur

- Emülatör desen. TV'ye laptop'ı bağla, emülatöre ayar çek vb uğraşılmaz. Zaten laptop hep müsait değil.

- PS Plus Premium'a zaten değinmiyorum 

Sony'nin bu huylarını sevmiyorum. Ellerindeki baba oyunları eski donanıma hapsediyorlar. Umarım PS6'da bu konuyu çözerler.

Valla küçük ekranda cayır cayır oynanıyor, yan oyunlarda var vita da ,ghost of sparta ve chains of olympos diye. Aslında Ps2 sürümlerini Ps plus klasiklerine getirmeleri lazım ama belki bu remake yapılıyor,millet özlesin diye getirmiyor olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 16 Şubat 2026; 20:40:25 >

• Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

Evet, özellikle Ghost of Sparta güzel. Vita onları PSP'den yüksek çözünürlükte açıyordu. Dahili bir özelliği vardı.

Gow 1-2'de, FPS 20'nin bile altına iniyormuş. Ama kırık Vita'larda, bir tool'dan CPU hızını yükseltince, çoğunlukla sabit 30 oluyormuş.

Orijinalden alıntı: False King

Evet, özellikle Ghost of Sparta güzel. Vita onları PSP'den yüksek çözünürlükte açıyordu. Dahili bir özelliği vardı.

Gow 1-2'de, FPS 20'nin bile altına iniyormuş. Ama kırık Vita'larda, bir tool'dan CPU hızını yükseltince, çoğunlukla sabit 30 oluyormuş.

Evet düşüyor ama hiç takmıyorum, 20 fps switchte zelda oynuyorduk geçen seneye kadar.😏

God of War Trilogy | Remake | PS5 | ANA KONU

Bizde hertürlüsünü yasaklayacaklar zatenGod of War Trilogy | Remake | PS5 | ANA KONU 

Medya sektörü ele geçirilmiş durumda ne yazık ki.

Müziklere filan sokmasalar bari bu pisliklerini :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Müziklerin aynı kalacağını düşünüyorum hocam. Özüne sadık kalacaklardır zaten olması gereken o. Dışarıdan gelecek müdahalelere dur diyeceklerdir. Çünkü GOW serisinin DNA'sına aykırı olacaktır diğer türlü. :)

Mekan tasarımları, Karakterin yeni nesile uyarlanması, Hikaye örgüsnün aynı kalması bazı yerlerde daha önce anlatılmayan gösterilmeyen bir dizi içeriğin olacağı kanaatindeyim.

Bir de ellerinde çok iyi materyaller var artık. Kısacası tıkışıp kalınacak bir şey de yok. Sadece bu serinin oyuncularda ki yeri ve önemini anlasınlar yeterli. Doğru bir iş yapıldığı takdirde satışlara da etkisi bir hayli fazla olacaktır. :)

• Kamera açısının değişmemesi gerekiyor ya da çok iyi bir denge tutturmaları lazım çünkü yeni nesil GOW'da sabit kamera kullanılıyor ve geniş açıya nadiren geçiyordu, bu yüzden ölçek hissedilmiyor. Oysa ilk üçlemenin ölçeği inanılmaz boyuttaydı, Kratos'un neredeyse ekranda kaybolacak kadar küçüldüğü anlar oluyordu, bambaşka bir tecrübeydi. Şu sahneyi omuz üstünden görmek istemem şahsen.

God of War Trilogy | Remake | PS5 | ANA KONU

• frkmngr9153 kullanıcısına yanıt
    Uykularım kaçıyor hocam yeminle 😓

• Oyunlarda yaş sınırı var neden Orijinal halini kırparlar ki? Bence saçma olur. Ve aşırı tepki çeker. O zaman iki versiyonlu çıkarsınlar. Censored/Uncensored olarak. Herkes keyfine göre oyunu o şekilde alıp oynasın. Bir tarafı mutlu edelim derken bir taraf mutsuz olacak. Bu bence olmaz.

Kan efektleri azaltılırsa, uzuv kopmalar normali gibi olmazsa, afrodit sahnesi olmazsa. O zaman sen orijinalini korumamış olursun. Bakalım ne yapacaklar göreceğiz.

Oynanış kısmını nasıl yapacaklar bakalım. Yeni nesile göre elbet daha uyumlu yapacaklardır. Santa Monica'nın asıl beklenen ana oyunun 2027'de çıkacağı söyleniyor. Bunun erken aşamasında olduğu söylendi. En erken 2028 bence 2029 daha olası.

Şu açılışa bakın! Yıl 2010... O zamanlarda PS3'ün gücünü sonuna kadar kullandığı yazılıyordu. PS5 için eski kamera açısıyla yapılacak oyunun grafiklerini düşünün...

God of War Trilogy | Remake | PS5 | ANA KONUChamps Networkyoutube
    GTA Trilogy Remake Coming Soon | God of War III Remastered – 100% Kratos vs Poseidon Boss Fight (PS5 Pro) | Full Game Walkthrough | All Boss Fights | All Endings | No Commentary Thanks for watching—your support means everything! 🔥 Like and Subscribe and press the bell icon for more AMAZING gameplays and COMMENT below: What game should I tackle next? ▶About Game... God of War III Remastered will bring epic battles to life with stunning graphics and an elaborate plot that puts Kratos at the center of carnage and destruction as he seeks revenge against the Gods who betrayed him. Set in the realm of brutal Greek mythology, God of War III Remastered is the critically acclaimed single-player game that allows players to take on the fearless role of ex-Spartan warrior, Kratos, as he rises from the darkest depths of Hades to scale the very heights of Mt Olympus and seek his bloody revenge on those who have betrayed him. Armed with double-chained blades and an array of new weapons and magic, Kratos must take on mythology’s deadliest creatures while solving intricate puzzles throughout his merciless quest to destroy Olympus. ▶ All gameplay footage was personally captured, recorded, and edited by me in stunning 4K HDR (2160p) on PS5 Pro and PC. Note: YouTube's 4K HDR processing may take longer than usual—your patience is appreciated while it optimizes! ▶ Use my EA Creator Code champsnetwork in the EA App at checkout and grab your games cheaper. ✅ Become a Champion Member – get exclusive badges, shoutouts, priority replies & become part of the Champions circle! 🏆🔥 ➜ https://www.youtube.com/channel/UCRU9vwwARx8jEACqNpi_KFA/join 💻 Jump into the Discord ➜ https://discord.gg/vGajPGX 🐦 Follow on X ➜ https://x.com/champsnetworkyt 📱Instagram ➜ https://www.instagram.com/champsnetworkyt #ps5 #playstation #ps5pro #pc #xbox #gaming #games #gameplay #GodOfWar3Remastered #GodOfWar3 #kratos
    https://www.youtube.com/watch?v=D-RgB4QSrGk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 18 Şubat 2026; 2:13:59 >

Yıl 2006 PS2 aldım. GOW 2 efsaneydi. Oyunun açılışındaki Rodos heykeli ile yapılan savaş muhteşemdi.

Yıl 2010... PS3 alacak para yoktu ve GOW 3'ü oynayamadım ama o zamanlar grafiklerinin müthiş olduğu sürekli konuşuluyordu. İlk inceleme puanları da çok iyiydi.

GOW 3'ü ancak 2019 yılında PS4 ile oynadım. HD versiyonu çıkmıştı PS4 için.

GOW 2018 ve Ragnarok beni asla çok heyecanlandırmadı. Kamera açısı nedeniyle zaten epik savaşlar da yoktu.

Bunlar da benim anılarım. PS2 hala dolapta duruyor.

God of War Trilogy | Remake | PS5 | ANA KONUJolielegalyoutube
    These lyrics are already known, but I decided to upload them for completeness (and also because no one gets the last bit right). The End Begins is the OST name for the new Kratos Theme from God of War 2, which is equivalent to the Vengeful Spartan from God of War 1 and serves as the main theme for the game. This theme and its variants are featured in many cutscenes and songs throughout the game. In-game version: https://youtu.be/zNCQahZU6BQ God of War lyrics playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCToLibb1EqMNBU0zv5ZpUYGXyVA0HXY5 Composed by Gerard Marino.
    https://www.youtube.com/watch?v=x0-xFqvJ-U8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 18 Şubat 2026; 2:27:19 >

• God of War Trilogy | Remake | PS5 | ANA KONU
    God of War Trilogy | Remake | PS5 | ANA KONUx (formerly twitter)
    Rebs Gaming (@Mr_Rebs_) on X
    https://x.com/Mr_Rebs_/status/2024350952476856596

Alıntı

metni:
    YouTuber Fuzhpuzy, God of War seslendirme sanatçısı Christopher Judge’a yaklaşan GoW Remake’lerinde yer alıp almadığını sordu. O da şunları söyledi:• Remake’lerde Kratos’u TC Carson seslendirecek, Christopher projede yer almayacak.• Remake’lerde yeni teknoloji, yeni bir dövüş sistemi ve yeni içerikler olacak.• Santa Monica Studio’nun yeni God of War oyunu yaz sonunda duyurulacak.

Yeni dövüş sistemi var, icerikler var çok iyi. yaza da yeni gow duyurusu.God of War Trilogy | Remake | PS5 | ANA KONU 

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.