Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.473
Cevap
105
Favori
472.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam on numara teori yazmışsınız, çok mantıklı geldi olursa yalan olduğu için üzülürüm ama kaliteli bir hikaye olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

Hocam forumda bir sıkıntı var (en azından benim mobilimde civar zamanlarda sıkıntılar mevcut.) Bazen düzenleme yapamayabiliyorum. Bir düzeltme yapayım. Tyr Odin'in oğlu. Ama sıkıntı şu ki: Tyr dediğimiz bu dev, Loki'nin evladı olan Fenrir'e gözü gibi bakan, çok seven birisi. Yine de Loki Tyr ile anlaşıp otaklarına, diğer ortaklarının Tanrı ve dev dostlarının yanına çekip Kratos'u Ragnarok'un ortasına atmaya çalışıyor olabilir. Yine aynı yere çıkıyorum  

Diğer bir düzeltme: Tyr Tanrı. Yazı yanlışlarım için kusura bakmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 10 Eylül 2021; 13:46:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • th3mpo kullanıcısına yanıt
    Dostum gerek bu konunun önceki sayfalarında, gerekse diğer konularda bu durumu en sert eleştiren üyelerden biriyim, sana itiraz edecek, bu grafikleri övecek halim yok. Yazdıklarına katılıyorum.

Gönül isterdi ki gerçek bir yeni nesil oyun olsun, ama her zaman dediğim gibi önemli olan hikaye unsurları, kalem iyiyse yine gayet çok keyifli zamanlarımızı bu oyuna gömeriz, özellikle mekanların çok genişlemesi ve npc sayılarının büyük oranda artması hiç beklemediğim bir olaydı, bunlar beni tatmin etti ve umudumu yeşertti, temelde ise aynı oyun zaten, görüleceği üzere baltayı fırlatma yeteneğinden tutalım, mimir'i kalça tarafımıza koyma şekli bile aynı :)

Grafiklere tekrar değinecek olursak, God of War'ın grafikleri üzerine iyileştirmeler yapılmış, zaten iyiydi grafikleri, o açıdan pek bir şey diyemiyorum.

Naughty Dog geldiğinde asıl şenlikler başlar, Ps5'in gücünü önümüze koyarlar.

• Konumuzu güncelledim dostlar, ekleme yap veya çıkart diyebileceğiniz kısımlar varsa birlikte düzenleyelim.

• Press a Key kullanıcısına yanıt

Başlıkta yer alan 2022 ibaresini kaldır bence. Sonuçta dünkü tanıtımda tarih dahi veremediler. Olurda tarih verirlerse sonra tekrar yazarsın zaten. Şimdiden tarih vermek iyimserlikten başka bir şey değil. Ha gönül ister ki 2022 de çıksın ama hiç sanmıyorum...

• Resmi tarih bu olduğundan 2022 yazısını çıkarmak olmaz hocam, başlığa gelenlerin haberi olsun, ha 2022'de çıkmaz ise bizim sorunumuz değil, başlığı günceller 2023 deriz :)

Hocam peki sizce tarih verilmemesinin sebebi neydi? Ben hâlâ anlayamıyorum. SONY neden böyle yapıyor..

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Çok net hocam, projenin ne zaman biteceği kesin değil ve 2022 sonuna kadar zamanları olduğu için şimdilik net tarih belirtmeden 2022 diyorlar, bana sorarsan en iyi ihtimal 2022 Eylül - Kasım, oluru gibi gelen 2023 Mart - Mayıs.

• Çıkış Tarihlerini genelde State of Play'de veriyorlar hocam. Showcase'de vermemeleri normal. ilk defa gösterime girdi. İlerleyen zamanlarda bir State of Play göreceğimizi düşünüyorum. :)

@SIE Santa Monica

Hocam 2020'de niye "2021" dediler o zaman.. SONY oyunları ertelenirdi, 4-5 ay sonra çıkardı. Şimdi "2 yıl" gibi oyuncuların güvenlerine hasar verecek, zedeleyecek tarihler mi verilmeye başlandı acaba?

Kendileri de biliyordu 2021'de çıkmasının imkansız olacağını, sırf Ps5 stoklarını eritmek ve hype kasmak için öylesine duyurup tarih verdiler, ardından Ps5'i alan aldı, sonrasında "Ps4'e de gelecek" açıklaması yapılınca olan, o hype ile Ps5 alıp 2021'de God of War Ragnarok'u oynamayı hayal eden saf, temiz niyetli güzel insanlara oldu :)

2021'de çıkmaması sorun değil. Sık sık, zarif zarif döşesinler elementleri 2022'de çıksın da; PlayStation 5'in çıkışından "3 sene sonra" çıkaracak olmaları itibarları zehir saçıyor ortalığa hocam  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 10 Eylül 2021; 14:46:0 >

2023 e sarkmaz hocam 2022 de çıkışını yapar.

• HATIRLATMA: God of War (2018) de Jormungandr, Atreus yani Loki ile konuşmuş ve anlaşmıştı. Jormungandr sanki böyle sarılmak istiyormuş gibi yaklaşmıştı. Belki Atreus Loki olduğu için Jormungandr'ın Atreus'a "BABA" dediğini duymuştu bir şeyleri biliyordu ama Kratos'u tuzağa çekmek için hikayeye devam etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 10 Eylül 2021; 16:7:44 >
  • Eski Kratos olsa yeşillik memlekette kayığı kenara çeker bi karıya giderdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İkinci oyunda Jormungandr ile de görüşmelerimiz olacaktır kesinlikle hatta kullanabiliriz bile yardıma çağırma vs olabilir gene ilk oyunun sonunda yardıma çağırdığımız gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Dostum mitolojiyi az çok takip ederim. Nors özellikle ilgim olan tarafı ama kesinlikle Thorun göbekli ve şişko olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Oyun eyvallah şahane olacak ama umarım şu tasarımdan vazgeçerler. Çok komik durmuş, karakterin ağırlığını alıp götürmüş, ağırlığı çok yanlış yorumlamış adamlar.

Bize beklemek düşer.

Alıntıları Göster

Thor un bilinirligi malum filmlerden dolayi millette pozitif. SInamave oyun ic ice oldugu ve cogu sinemasever oyuncu oyuncularda sinemasever oldugu icin Thor karakterini thor filminde ki gibi sevecen yapamazsin yada yakisikli. Oyun boyunca ona bilenmen gerekiyor ve bilenmen (oldurmek icin) icin de igrenc bir karakter olmasi gerekiyor. bence thor un bu sekilde karakterize edilmesinin sebebi bu. CUnki bu oyun Thor oyunu degil kratos oyunu ve kratosun her konuda thor dan daha agir basmasi lazim.

• God Of War Ragnarök - PlayStation Showcase 2021 Fragman | PS5 | Türkçe Altyazılı

PlayStation Türkiyeyoutube
    God of War Ragnarök yaklaşıyor! Kratos ve Atreus God of War Ragnarök ile geri dönüyor! God of War Ragnarök PS5 ve PS4’te. Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip ederek PlayStation hakkında en güncel paylaşımlardan, haberlerden, çıkmış veya çıkacak olan oyunlardan en hızlı şekilde haberdar olabilirsin! Facebook: https://www.facebook.com/PlayStationTR/ Twitter: https://twitter.com/PlayStationTR Instgram https://www.instagram.com/PlayStationTR/
    https://www.youtube.com/watch?v=vjPoFyTUt8Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 10 Eylül 2021; 16:34:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Thor un bilinirligi malum filmlerden dolayi millette pozitif. SInamave oyun ic ice oldugu ve cogu sinemasever oyuncu oyuncularda sinemasever oldugu icin Thor karakterini thor filminde ki gibi sevecen yapamazsin yada yakisikli. Oyun boyunca ona bilenmen gerekiyor ve bilenmen (oldurmek icin) icin de igrenc bir karakter olmasi gerekiyor. bence thor un bu sekilde karakterize edilmesinin sebebi bu. CUnki bu oyun Thor oyunu degil kratos oyunu ve kratosun her konuda thor dan daha agir basmasi lazim.

Alıntıları Göster
    Baldur son derece başarılı bir düşman çeşidiydi, gayet tarzı oyuna uygun, şişko yada tombalak olmadan hem dayaklık, hem sempatik bir karakterdi. Thor içi Yaratılan tip ciddiye almamı engelledi karakteri. Bence çok komik bir tip olmuş. Oynayınca göreceğiz kalanını. Ben negatifim. Film i bir köşeye bırakalım ayrıca. Mitoloji ile filmin hiçbir ilgisi yok. Her halükarda tipleme bence vasat.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kendisi de türkçe altyazılı gelir inşallah oyunun.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.