Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.473
Cevap
105
Favori
472.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DLC tadında diyenlere gülüyorum. Gören de yenilik olarak 5 saatlik içerik + 2 adet yeni zırh geldi zannedecek.

Açın bakın neler sunacağına bir zahmet, her şey ortada. Elimizde gümbür gümbür devam eden bir klasik var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya dlc yada değil oyun 10 numara görünüyor. 1 inci oyunu platinlediğim halde tekrar indirdim, bir parti daha oynayacağım. 2 inci oyun Day 1 Akar.

Birtek Thor un modellemesine ayar oldum, ne umduk ne bulduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 10 Eylül 2021; 20:40:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • God of War: Ragnarok - High-Res Screenshots

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022

• Şu görseller bile yetiyor, çok şey anlatıyor herşey çok güzel olacak ☺️👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu freya yı kratos ile evire çevire comolokko yapsak :)

• Çeviridir :

Yine Vikingler veya İskandinav mitolojisi ile ilgili her eserde olduğu gibi God of War Ragnarök, bu durumda Loki'nin karısı Angrboda'da siyahların olmasından şikayet eden birçok kişi vardır. Bu sadece acınası bir önyargı değil, aynı zamanda saf tarihsel cehaleti de yansıtıyor.

Siyahlar İskandinavya'da bir azınlıktı, ancak uzun süredir bunun bir parçasıydılar. Popüler kültür, Afrika halklarının köleliğinin dünyanın çeşitli yerlerinde sosyal olarak kabul edilebilir olduğu bir zamanda, on dokuzuncu yüzyılda yaygınlaştı. Aristokratlar onlara asla bu alanı vermezler.

Orijinal :

Mais uma vez, como em qualquer obra sobre vikings ou mitologia nórdica, tem muita gente reclamando pelo fato de terem pretos em God of War Ragnarök, nesse caso a Angrboda, esposa de Loki. Isso não só é um preconceito patético como também reflete puro desconhecimento histórico.

Pretos eram minoria na Escandinávia, mas faziam parte dela já há muito tempo. A cultura popular passou a ser difundida no século XIX, época em que a escravidão de povos africanos era socialmente aceitável em várias partes do mundo. Os aristocratas jamais dariam tal espaço a eles.

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022Blader Koyotte 😷⚔️twitter
    “Mais uma vez, como em qualquer obra sobre vikings ou mitologia nórdica, tem muita gente reclamando pelo fato de terem pretos em God of War Ragnarök, nesse caso a Angrboda, esposa de Loki. Isso não só é um preconceito patético como também reflete puro desconhecimento histórico.”
    https://twitter.com/BladerKoyotte/status/1436385705224179731

@Old-Snake @Moral Veren Adam @Press a Key @Thejoker58906

• Arkadaşlar,bu oyunun PlayStation 4 içinde çıkacağı kesinleşti mi?

• Evet hocam kesinleşti.:)

@gokhan_1992

• Çok iyi oldu:-)

• Hocam bu bence şunu gösteriyor ki ps4de hala potansiyel grafik gücü varmış.

• Aslında bu gösterdikleri PS5 hocam PS4'de elbet kırpmalar olacaktır. Ama o haliyle bile güzel görüneceğinden şüphe yok. :)

@gokhan_1992

• Onu demek istemedim

Ps5 olduğunu biliyorum fakat yinede 2022 yılında çıkacak,üstelik god of war gibi kaliteli bir oyunun ps4 içinde gelmesi hala iş varmış dedirtir bana göre.

Malum konsol piyasaya çıkalı önümüzdeki sene 9 senesi dolacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_0461 -- 10 Eylül 2021; 21:20:11 >
  • 2020 Yılında Desteğin 2022/2023 kadar olacağını söylemişlerdi. Kısacası 2022'de de bazı oyunları PS4 görme ihtimalimiz var. :)

Kısacası 10 Yıllık bir Konsol olmuş olacak totalde. :)

@gokhan_1992

• Çoğunluğun aksine ben bu thor'u çok beğendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alalım ne zaman geliyor oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Zooteknist93

Çoğunluğun aksine ben bu thor'u çok beğendim.
    Mitolojide Thor, kızıl saçlı, çabuk sinirlenen ve aşırı iştahlı olarak tasvir edilmiş. Yani Santa Monica'nun yorumu gayet uygun. Ben de beğendim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.