< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (47. sayfa)

-
-
-
Cidden biraz ilk oyun grafikleri havası var ama yine de hikaye ve combat iyileştirmeleri için çok heyecanlıyım.
2022 sonbahara sarkmasa bari.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MUHTEŞEM BİR OYUN BİZİ BEKLİYOR.
-
Ps 5 şimdiye kadar hayal kırıklığı oldu benim için. Özellikle yüksek satış rakamı için şimdiye kadar dişe dokunur olan tüm oyunlarını cross-gen yaparak açık açık boşuna ps5 almayın diyorlar. Pro'su çıkana kadar bence de alınmaz. Ortada ne Next-gen oyun var, iki seneye kadar da gelmez, ne de doğru düzgün stok var. En az bir sene erken geldi bu konsollar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Durlin...
-
Eğer nors mitolojisi son buluyor ise 40 saat hikaye mantıklı hocam 3.oyun olsa 20 saat bu 20 saat o anlatılırdı tek bir oyun 40 saat dolu dolu şekilde olmuş olabilir buda harika ötesi bir şey olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunda göreceklerimizden bazıları.
Baş seslendirme sanatçıları
- Christopher Judge - Kratos
- Sunny Suljic - Atreus
- Alastair Duncan - Mimir
- Danielle Bisutti - Freya
- Robert Craighead - Brok
- Adam Harrington - Sindri
- Richard Schiff- Odin
- Ryan Hurst - Thor
- Ben Prendergast - Tyr
- Laya de Leon Hayes - Angrboğa
- Usman Ally - Durlin
- Shelby Young - Skuld
- AJ LoCascio - Skjöld
- Morla Gorrondona - Beyla
- Anna Brisbin - Einherjar
- Aleks Le - The Mystic
Diğer Seslendirme Sanatçıları
- Chris Tergliafera - Berserker Ox enemies
- Connor Fogarty - Berserker Ox enemies
- Kellen Goff - Berserker Stag enemies
- Yong Yea - Berserker Stag enemies
- Darin De Paul
- Sara Cravens
-
Odini oynayan adama baktım biraz fikir edinmek için kel top sakallı bir abimiz odinin de aşağı yukarı böyle olacağını düşündüm adama bakınca. Thor u oynayan oyunda thora benziyor çünkü kalıplı göbekli uzun saç sakallı bir adam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 10 Eylül 2021; 12:45:34 >
Abi magni bile çok heybetli falan dururken thora bu hiç olmamış. Nail gaimanin İskandinav mitolojisini okumuştum. Orda thorun görünüşünü hakkında bir şey diyor muydu bilmiyorum ama çok güçlü, hayta en güçlü aiser ve Van’ın tanrisi olduğu söylüyordu. Bu şekilde göbekli olmasi çok saçma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
DLC o hocam DLC.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
God of War ve God of War: Ragnarok'un Grafik Karşılaştırması gelmiş.
PS5 versiyonunda görüldüğü üzere:
-Yeni ve Daha yüksek Kalite Dokular
-Yeni Yüz ve Karakter Modellemeleri
-Yeni nesil ışıklandırma kalitesi
-Daha fazla Efekt ve Partiküller
-Yeni Su Grafiği
-Daha büyük alanlar
-Daha kaliteli uzak mesafe çizimi ve arkaplanlar
Yeni nesil Su Grafiği (Tıpkı Horizon Forbidden West'te ki gibi daha şeffaf ve gerçekçi)
Yeni Nesil Modellemeler, Işıklandırma, Efektler ve Partiküller:
God of War 2018'de ki eski nesil ışıklandırma ve Modeller. Efektler ve Partiküller yok.:
Yeni nesil Daha Yüksek Kalite Modellemeler, Render ve Işıklandırma:
Daha fazla arkaplan alan derinliği, Daha fazla Volumetrik Sis, Efektler ve Partiküller, Daha iyi LOD(Mesafe çizimi):
Daha düşük dokular, Daha Düşük LOD(Uzak mesafe çizimi ve dokuları), Volumetrik sis ve Partiküller yok:
ElAnalistaDeBitsyoutube
Music: https://www.youtube.com/watch?v=NooKR7PAHXw Twitter: https://twitter.com/analistadebits Patreon: https://www.patreon.com/elanalistadebitshttps://www.youtube.com/watch?v=XTVRR837ZOo
-
quote:
Orijinalden alıntı: Press a Key
Ne kadar da çok gömülmüş, DLC tarzında diyeni mi ararsın çöp diyeni mi :)
1. olarak en büyük değişiklik bölgelerin çok büyük oranda genişlemesi, oyuna emek verdikleri her hallerinden belli, Kratos zaten aynı Kratos, animasyonların tamamen değişmesi beklenemezdi, yürüme, koşma veya normal saldırılar için birkaç farklı hissettiren dokunuş yapmışlardır, Uncharted 1'ten Uncharted 2'ye geçişte de durum aynıydı, ne oldu peki? Uncharted 1'in yandan yemişi mi oldu Uncharted 2, hayır, aksine ilk oyunu gölgesinde bırakan, tüm zamanların en iyi meta puanına sahip PlayStation özel oyunu oldu, aksiyon sahneleri çok beğenildi ve hikayesiyle kendine bağladı, yani Ragnarok iyi bir hikaye ile herkesin gönlünü kazanabilir, kalem çok önemli.
Ragnarok geldiği için her yer buzul olmuş, artık bazı yerlerde sandal yerine kızak tarzı bir şey kullanıyoruz, sırf gördüklerimizden bile bu oyunun hikayesinin çok daha heyecanlı olacağını anlamak zor olmasa gerek.
Tyr gözüküyor, Freya intikam almak için tüm gücüyle peşimizden geliyor, Atreus her şeyi sorguluyor ve Kratos'u darboğaz ediyor, Thor geliyor, yeni dünyaların kapıları açılıyor, yani heyecanlanmak için bu kadar fazla etken varken biraz acımasız gömdüğünüzü düşünüyorum.
Hayır sorun grafiklerse, fiziklerse, bunu size aylar önce bende dahil birkaç kişi söyledi, Ragnarok bir Ps4 oyunu, yeni nesil bir oyun değil, uçan kaçan şeyler beklemek sizin hatanız.
Düşman çeşitliliği de çok arttırılmış gibi, eksik olan hususlardan biri daha kapatılacak, her bir farklı düşman başına 2'şer bitiş animasyonları olduğu da muhtemel.
Benim anlamadığım, Forbidden West'e bu kadar tepki gelmedi, zira Ragnarok şu haliyle Forbidden West'ten katbekat iyi gözüküyor.
Umuyorum ki God of War'dan (2018) çok daha heyecanlı, çok daha iyi bir oyunla karşı karşıyayız.Tamam da neden yeni nesil oyun değil hocam bu üzüldüğümüz kısım bu. Belki grafikler şaha kalkacaktı. Ellerinde imkan var sonuçta, yeni konsol ortada değil mi ? Grafikler zaten iyi diyeceksiniz de sonsuza kadar ps4 tabanlı çıksın oyunlar o halde. Elbet daha iyisi olabilir. Deli gibi gow hayranı olmama rağmen beni önceki gow kadar heyecanlandıramadı. 1. Sebeplerinden biri ps4 oyunu olması
2.si ise hem Thor hem Odin ile 40 saat oynanıs olursa yarı yarıya kapışacağız gibi duruyor. Bu mitolojinin son oyunu olması da aşırı can sıkıcı bir durum bence. Hani PS4/PS5 ara oyun yaparsın. Mitoloji finalini sadece PS5 grafikleriyle konsolun gücünün sonuyla 4 sene sonra çıkarırsın eyvallah. Ps6ta da ya yeni mitoloji yaparsın ya da yapmazsın finallersin her şey tamam. Ben böyle bekliyordum açıkçası. Hayal kırıklığına uğradım biraz. Fragman da gaza getirmedi açıkçası. Gowu daha cok seven biri ben, spiderman fragmanına daha cok hypelandım.
Bu arada Cory yönetmese bile elbet bu oyun iyi olacaktır. Ona şüphem yok. Gow bu sonuçta ekmek peynir alır gibi alırım. Sıkıntı benim beklentimin bundan çok daha fazla olmasıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3mpo -- 10 Eylül 2021; 13:6:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet olabilir ihtimal dahilin de bu dedikleriniz ama ortaya hiç bir sebep koymadan da yapabilirler görücez Artık :)
quote:
Orijinalden alıntı: murattekno
Abi magni bile çok heybetli falan dururken thora bu hiç olmamış. Nail gaimanin İskandinav mitolojisini okumuştum. Orda thorun görünüşünü hakkında bir şey diyor muydu bilmiyorum ama çok güçlü, hayta en güçlü aiser ve Van’ın tanrisi olduğu söylüyordu. Bu şekilde göbekli olmasi çok saçmaMitolojideki en doğru versiyonu bu diyorlar. Yani thor hep böyle göbekli, kilolu biri olarak tasvir ediliyormuş.
o değil de tyr ne kadar uzunmuş öyle. Adam çok cool bir şekilde tepeden baktı kratosa
Fragmanın ilk sahnesi size bir şeyi hatırlattı mı? Atreus E3 2016'daki oynanış videosunda geyik avlamaya çalışıp avlayamıyordu. Şu anki fragmanda geyiği sırtlanıp gelmiş. Artık daha çok öfkedarlığa mahal veriyor gibi
Hocam kendisi mitolojide Tanrı olarak anılıyor. Ben anlamadım :) Loki'nin evladı Fenrir'e gözü gibi bakan birisi normalde (Yani Loki Tyr ile anlaşma yapıp tam olarak otaklarına kadar çekmiş olabilir :) ) Ama Loki ilk oyunda Atreus olarak örneklendirilmişti. Kafamda ev sahipliği yaptığım düşünceye geliyorum yine dönüp dolaşıp. Acaba Atreus başından beri Loki idi de Kratos'u da Ragnarok'un içine sürükleyebilmek için (Loki mitolojide RAGNAROK'u başlatmak için, Odin'i alt etmek için çok uğraşan birisi olarak yazılandırılmıştır.) düzenbazlık mı planlıyordu en başından bu yana acaba?
Yıllardır sanki Kratos'un evladıymış gibi davranıp, içerisindeki teskinliği, acı gibi katı duyguları yatıştırmaya mı çalışıyordu acaba? Çünkü Loki olsa (ki eğer Atreus Loki ise bir yerde patlaması gerekirdi, demek ki çok edimli duygularla hareket etmesi gerekiyor, Kratos'un Ragnarok'a o kadar katılması şart koşuluyor ki içine çekmeleri için çok iyi oynamaları lazım.. O yüzden Tanrısal özelliklerini biraz deaktif etmesi lazım oldu belkide..) Dayanamadı gibime geliyor bir yerde.. HİKAYE O KADAR İLGİNÇ VE GÜZEL OLACAK Kİ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 10 Eylül 2021; 13:45:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X