< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (46. sayfa)

-
-
oyunden beklentim çok büyük.
-
Bir gow hayrani olarak sunu soyleyebilirim , oyun biraz fazla renkli geldi . Tabi illa aynisi olacak diye birsey yok ama gow üçlemesindeki ciddiyet , siddet ve kan içerigini yeterince göremiyorum . Özellikle gow 3 ü onlarca kez bitiren biri olarak soyleyebilirimki o oyundaki öfke ve siddeti baska hic bir oyunda görmedigimi söyleyebilirim . Gözüme çarpan seyler yaratiklardan kan yerine ates benzeri birsey cikmasi , oyun içinde tamamda daha trailerin ilk saniyelerinde hemen mimirin espri sahnesini koymalari oyunu tabiri caizse marvel-vari yapmis :) Çiktiginda onlarca kez bitirecegim muhtesem bir seri ancak yalnizca bunlar biraz gözüme çarpti .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav şu boy bir şekilde boy olmasın ölsün gitsin dırdırdırdır amma kafa açıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynende benziyor 😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl üçleme olacak diye düşünüyordum çünkü 9 diyar var, iyi olmuş bitmesi dolu dolu olacak demektir. 3. oyunda bu diyarda geçse saçma ve sıkıcı olurdu bu yüzden 40 saat ve fazlası bir içerik sunması gayet normal ama bence gene üçleme olacak farklı bir diyarda devam edecektir. Ps 5 sonuna 3. oyun gelip kapanış yaparlar.
Thor şuan için korkutucu değil evet mimir anlattığına çuk oturuyor ama biraz daha heybetli bekliyordum. Fena çıksada oynasak modundayım.
-
İsterlerse ilk oyuna hiçbir şey katmasınlar ben okeyim şahsen. İlk oyununu dibim düşe düşe oynadım, bi' 40 saat daha neden oynamayım ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üçleme olacak denilmişti son oyun olmasını anlamadım açıkçası, Türk dizisi gibi hikayeye yarım yamalak tamamlanma umarım.
Bir diyor soru işareti de Cory'nin ana direktör olmaması...
quote:
Orijinalden alıntı: emretor23
Üçleme olacak denilmişti son oyun olmasını anlamadım açıkçası, Türk dizisi gibi hikayeye yarım yamalak tamamlanma umarım.
Bir diyor soru işareti de Cory'nin ana direktör olmaması...Bunu kendileri mi acıkladı hocam ? Herhangi bir yerde goremedım ama
-
Blog sayfası güncellendi!! Sanırım State of Play etkinliği olacak gibi. yada PSX2021 olursa orada da görebiliriz daha fazlasını.:)
"God of War Ragnarök'ün PlayStation 4 ve PlayStation 5'te 2022 sürümüne yaklaşırken daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."
We can’t wait to share more as we get closer to the 2022 release of God of War Ragnarök on PlayStation 4 and PlayStation 5.
Kaynak :
playstation.blog
First look at God of War: Ragnarökhttps://blog.playstation.com/2021/09/09/first-look-at-god-of-war-ragnarok
-
Bu oyunu seviyorum. Her türlü oynanır..
-
Ne kadar da çok gömülmüş, DLC tarzında diyeni mi ararsın çöp diyeni mi :)
1. olarak en büyük değişiklik bölgelerin çok büyük oranda genişlemesi, oyuna emek verdikleri her hallerinden belli, Kratos zaten aynı Kratos, animasyonların tamamen değişmesi beklenemezdi, yürüme, koşma veya normal saldırılar için birkaç farklı hissettiren dokunuş yapmışlardır, Uncharted 1'ten Uncharted 2'ye geçişte de durum aynıydı, ne oldu peki? Uncharted 1'in yandan yemişi mi oldu Uncharted 2, hayır, aksine ilk oyunu gölgesinde bırakan, tüm zamanların en iyi meta puanına sahip PlayStation özel oyunu oldu, aksiyon sahneleri çok beğenildi ve hikayesiyle kendine bağladı, yani Ragnarok iyi bir hikaye ile herkesin gönlünü kazanabilir, kalem çok önemli.
Ragnarok geldiği için her yer buzul olmuş, artık bazı yerlerde sandal yerine kızak tarzı bir şey kullanıyoruz, sırf gördüklerimizden bile bu oyunun hikayesinin çok daha heyecanlı olacağını anlamak zor olmasa gerek.
Tyr gözüküyor, Freya intikam almak için tüm gücüyle peşimizden geliyor, Atreus her şeyi sorguluyor ve Kratos'u darboğaz ediyor, Thor geliyor, yeni dünyaların kapıları açılıyor, yani heyecanlanmak için bu kadar fazla etken varken biraz acımasız gömdüğünüzü düşünüyorum.
Hayır sorun grafiklerse, fiziklerse, bunu size aylar önce bende dahil birkaç kişi söyledi, Ragnarok bir Ps4 oyunu, yeni nesil bir oyun değil, uçan kaçan şeyler beklemek sizin hatanız.
Düşman çeşitliliği de çok arttırılmış gibi, eksik olan hususlardan biri daha kapatılacak, her bir farklı düşman başına 2'şer bitiş animasyonları olduğu da muhtemel.
Benim anlamadığım, Forbidden West'e bu kadar tepki gelmedi, zira Ragnarok şu haliyle Forbidden West'ten katbekat iyi gözüküyor.
Umuyorum ki God of War'dan (2018) çok daha heyecanlı, çok daha iyi bir oyunla karşı karşıyayız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 10 Eylül 2021; 10:39:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
40 saat hikaye mi yoksa Platinum trophy süresi mi belli değil. David Jaffe bu şekilde söylüyordu yanlışsam düzeltin arkadaşlar. 40 saat hikaye demek ilk oyunun üç kat fazlası demek ve pek mümkün gözükmüyor.
40 saat hikaye ve yan görevler için olsa bile harika olur. Eğer Ana hikaye 10-15 arası olacaksa hikayeyi nasıl isleyecelerini merak ediyorum çünkü çok kısa olur. Bu oyun son oyun olacağı için biraz kafam karıştı açıkçası.
Kratos'un görünüşünü baya beğendim. Daha karanlık duruyor. Ragnarök havasını hissettim özellikle Freya'nın geldiği sahnede. Yeni yönetmen ilk başta korkutsa da oyuna farklı bir bakış açısı getireceğini ve oyunun sürprizlere daha müsait olacağını umut ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 10 Eylül 2021; 10:35:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dün burda yazıldı bende baktım end of saga dediler sanırım son oyun birkaç güne netlik kazanır
Bu God of War serisi basladigi yildan beri hep kendimden birseyler buldum. 33-37 yaslar arasinda olan ve su an erkek cocugu olan SIKI Gow oyunculari beni iyi anlayacaktir. Eski GOW oyunlarindaki ele avuca gelmez kratos bana ergenlik caglarimdaki yasadigim aile ofkelerini, icsel catismalarimi hatirlatti hep. GOW 2018 itibari ile bu sefer 9-10 yaslarinda olan oglumla olan onu hayata adapte etmeye calisma oykum. Ayni ofkeler, catismalar, sevgi, mutluluk. Bazen baba-ogul, bazen 2 arkadas. Ragnarok 720p bile cikarsalar oynarim. Ben hikayeyenin derinligine bakiyorum.
-
Totem Geliyor
Sakin ve mantıklı birine benziyorsun diyor ben Kratos un sakin ve mantıklı biri olmasını istemiyorum
Ondan önceki sahnede boy baba gibi düşünme general gibi düşün diyor İkinci oyunun sonlarına doğru ortası gibi olsa daha iyi olur Kratos artık general gibi düşünmeye başlar olaylar çığırından çıkmıştır Spartan rage iliklerimize kadar işlemiştir gow üçteki kaos kan ve geri dönmüştür on saat boyunca nefret ve big bosslar arasında parmaklarımız ağrımıştır ve sonunda üçüncü oyunun başı olacak üç sene nasıl bekleyeceğimizi düşüneceğimiz ucu açık bir şekilde bitecek
Üçüncü oyun komple vahşet e yeter dur gayri diyeceğimiz bir nefret ve kendimize sokulan bir cisim ile bitecektir
Son
Ekleme üçüncü oyunun gelmeme ihtimali bence yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 10 Eylül 2021; 10:53:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Blog yazısında geçiyor. Ragnarok'ta 9 diyara da erişimimiz olacakmış. Şaşırdım açıkçası ikinci oyunda ilk oyunda ziyaret ettiğimiz yerleri tekrar görebileceğimizi düşünmemiştim.
Fans who played the last game know they were able to visit six of the Nine Realms during their journey. In God of War Ragnarök, you will be able to visit all nine!
Aşağıda kast edilen de Balta ve BoC mu yoksa önceki oyunlardaki bazı silahlar seriye geri mi dönecek? Blade of Olympus bu oyuna çok güzel giderdi. Savura savura ilerlerdik :)
It would not be God of War without a healthy serving of visceral and spectacular combat. You’ve been able to see just a hint of new attack abilities, a new Runic Summon for Atreus, and of course, the return of Kratos’ legendary weapons.
-
Ilk oyunun yonetmeni yoksa fazla beklentiye girmeyin.O adam kadar kimse uğraşmaz adam kendi çocugu gibi büyüttü oyunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X