Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.473
Cevap
105
Favori
472.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kamera açısı ile yakın dövüş oyunu olmaz. Ne zaman dövüşte kratos boylu boyunca gözükür o zaman bu oyun kütük gibi dinamiklerden kurtulur. Ben bu seriye god of war diyemiyorum artık. Baltalı uncharted gibi birşey bu benim için. Malesef kameraya notum ps4 için çıkan god of war için de bu oyun için de malesef kocaman sıfır.

Bazı şeyler eleştirlmediği sürece gelişim sağlanamaz. Ayrıca senaryoyu lokiye bağlayıp kratosun geberik bir yaşlı moduna sokulup oyunun tansiyonunun düşürülmesi de eleştirdiğim bir diğer nokta. Bu kamera dövüş için değil sağda solda gezinmek için kullanılır. Bu kamera olduğu sürece oyundaki tansiyon hiçbir zaman artmayacak arkadaşlar.

Çözümü söyledim. Kamera geri çekilcek mobilite arttırılacak. Yoksa bu hali ile uncharted daha heyecan verici bir oyun olarak kalır. Bu kamera uncharted gibi oyunların kamerasıdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• vamp kullanıcısına yanıt
    Son GoW çıktığında insanların deli divanesi olup öve öve bitiremediği o oyunu oynadım ve hayran kaldım. Sonra döndüm o eski oyunlara, o beğendiğiniz kamera açılarında düşmanı tutturup vuramıyordum bile kapattım gitti yani. Bence oyun tam olması gerektiği gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 10 Eylül 2021; 1:26:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022

• Fragmanda biraz daha detay beklerdim. Tam hype'lanamadım ama görmek harikaydı tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Son GoW çıktığında insanların deli divanesi olup öve öve bitiremediği o oyunu oynadım ve hayran kaldım. Sonra döndüm o eski oyunlara, o beğendiğiniz kamera açılarında düşmanı tutturup vuramıyordum bile kapattım gitti yani. Bence oyun tam olması gerektiği gibi..
    Eski oyunda düşman yok.. düşmanlar var. Sen yeni oyunda 1 kişi ile dövüştüğün için sadece yakasına yapışyorsun. Eski oyunda ordularla kapışıyorsun arada bu fark var. Önce bu farkı bilelim. Yeni oyunda Monotonlaşan dövüş dinamiklerini övmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Eski oyunda düşman yok.. düşmanlar var. Sen yeni oyunda 1 kişi ile dövüştüğün için sadece yakasına yapışyorsun. Eski oyunda ordularla kapışıyorsun arada bu fark var. Önce bu farkı bilelim. Yeni oyunda Monotonlaşan dövüş dinamiklerini övmeyelim.

Alıntıları Göster

O kadar dusmani bu grafik ve fps yle vermeleri zor zaten ama en azindan bir tik yukarda goruc acisini aksiyonda degistirebilsek daha iyi olurdu bu dogru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loki kılık değiştirebilme özelliğine sahip. Acaba, diyorum ki Atreus Kratos'un koynunda bitmek için yapılandırılmış bir proje mi?

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

Hocam trailer'da Atreus'un Dışarı çıkıp kendimi keşfetmek istiyorum. Loki kimdir keşfetmek istiyorum diyordu. Büyük ihtimal iler de Loki ye has özelliklerini ve güçlerini öğrenecek. Belki de kılık değiştirme de olacak. Fenrir den veya Jormungandr dan yardım çağırma da olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Hocam Resmi blog sayfasına da bakmanızı öneririm. :)

playstation.blog
    First look at God of War: Ragnarök
    https://blog.playstation.com/2021/09/09/first-look-at-god-of-war-ragnarok

@Moral Veren Adam

Yılan gözüküyor, göldeki buz çatlamış, yukarıdan şimşek çakıyor tam bir Ragnarök :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 10 Eylül 2021; 1:52:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

Mutlaka olacaktır bir kıaımda kendisinin bir özelliği sonuçta bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Odin in de olacağını söyledi yönetmen oynayan adamın ismini bile söyledi ama koymamışlar buraya onu süprize bıraktılar herhalde

Aynen hocam, 2022 başlarında tüm hikayeyi ele alan son bir trailer gösterirlerse görürüz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kratos ve Atreus'un Ragnarök'teki halleri. Kratos'un modellemesi daha da iyileştirilmiş. :)

Yakından Bakmak isteyebilirsiniz.

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022
    GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022Raf Grassettitwitter
    “#GodOfWarRagnarok”
    https://twitter.com/rafagrassetti/status/1436095458825302032
  • Gözüm marvel evreninde ki thor'a alışmış bu şekilde bir garip geldi ya zamanla alışacağız artık. GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 Odini göstermemişler o nasıl oldu acaba onuda merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 10 Eylül 2021; 1:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

O kadar dusmani bu grafik ve fps yle vermeleri zor zaten ama en azindan bir tik yukarda goruc acisini aksiyonda degistirebilsek daha iyi olurdu bu dogru

Alıntıları Göster
    Sonunda beni anlayabilen bir kişi :)) dövüşürken neden kratosun yarısını görüyoruz? Neden etraftaki düşmanlatı daha iyi seçmemiz için dövüşte kamera otomatik geriye açılmıyor? Cevapsız sorular bunlar. Bakın bu dediklerimi eninde sonunda bir başka oyunda yapacaklar. Dövüş oyununda bu kadar kamera ve karakter yakınlığı rahatsız edicidir. Ben aşağı yukarı 2 yıldır BDO oynayan birisiyim ve bu oyun mmorpg dövüş oyunudur. Kamera seçeneği fps görüşten 10 metre geriye kadar açılacak şekilde oyuncuya bırakılmıştır. Oyunu oynayan hiçbir insan BDO yu god of war daki kamera açısına alıp oynamaz. Milyonlarca kişi o karakterden en uzak noktaya getirir kamerayı. Bakın milyonda 1 kişi bile böyle zoom edip oynamıyor. Çünkü bu kamera pubg ve uncharted kamerasıdır. Tek düşmana hedef alıp silahla ateş etme kamerası. Bu durum nerden nasıl yapıştıysa bu seriye bütün oynanıştaki aksiyonu malesef baltalamıştır. Üzüldüğüm nokta budur malesef :( Herkese iyi forumlar

• vamp kullanıcısına yanıt

Dostum yeni gow da ki combat derinliği hiç bir oyunun da yoktu comboları peş peşe yapıp aldığım aksiyon çok keyifliydi bence o hissi sadece bu kamera açısı verir adamlar bi de kalkmış Blades of chaosu bu kamera açısına adapte etmişler o kadar da dert edilecek bir şeyi yok combatın ve kameranın bence YouTube den bir kaç video izlemeni öneririm insanlar harikalar yaratıyor bu oyun da vuruş hissini saymıyorum bile eski gow gibi olsa nolucak ki yine aynı şey diyecektik gow serisinin bu halde olması bence büyük nimet bitmiş bir seriyi en iyi şekil de canlandırdılar tekrar ayrıca daha orta da fol yok yumurta yok bence biraz bekleyelim görelim neler olucak :)

• Çok beğendim, oyun çıkana kadar artık Chris Hemsworth'u hafızamızdan yavaş yavaş siliyoruz :)

• God of War : Ragnarök Karakterler

@Dark Saga @Moral Veren Adam @Old-Snake @Thejoker58906 @SIE Santa Monica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 10 Eylül 2021; 2:16:59 >

• Bir yenilik gerekiyordu eski gow tarzı artık bayatlamıştı ve adamlar bu tarza çekmeyi uygun gördüler ve şahane de bir iş yaptılar tabi beğenmeyen eskiyi seven olacaktır ama yeniyi tercih edende olur ben bu halini daha çok seviyorum mesela sonunda bu bir zevk meselesi ama gow o kamera ile çıkıp aynı oyun olarak çıksaydı bugün bu oyunda gelmezdi seri büyük olasılıkla orada uzun süre kalırdı o tarz artık götürmüyordu bu da bir gerçek.

• Ama eger 40 saat oynanisi tamamen kucuk - buyuk farketmez dolu dolu bosslarla doldurdularsa oyun super olur devami gelmicegine gore boyle olmali 👍 zaten

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.