Şimdi Ara

God of War 3'ün grafikleri E3'de yayınlanan videodaki gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
8.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yanlış duymadınız. God of War 3'ün grafikleri aynen yayınlanan videodaki gibiymiş. Beowulf filmine çok benziyormuş.

http://www.n4g.com/events_e32008/News-172231.aspx

• Öyle olursa etrafda oyun kalmaz...
  • Ona benzeyecektir ama olmasada olur. Oyun MGS4 gibi piyasaya damga vursun, piyasadaki en iyi oyun olsun oda yeter

• http://www.gametrailers.com/player/36414.html

Videonun başındaki dalgaların grafiğine bi baksanıza, bunun oyun içi olabileceğine cidden inanıyomusunuz? Bilmesek CGI videoları kandırcaklar valla.

Oyunun grafikleri çok sağlam etkileyici olucağından eminim ama oyun içi videolarını bekliyelim. CGI introdan hemen gaza gelmeyin sonra oyun grafikleri güzel olsa bile etkilemez sizi, hayalleri abartmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 19 Temmuz 2008; 16:54:16 >

• Buna inananlar fandır onlar da kendilerini kandırır sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Temmuz 2008; 16:56:00 >
  • Yaw o kadar olmasada ona yakın olacağından hiç şüphem yoktur.Ps2 de neler yaptı bu oyun ps3 te neler yapar hiç düşündünüz mü?
  • ps2 nin 8 mb lık ekran kartıyla o büyük heykel sahneleri, mükemmel akıcılık ve animasyonlar oluyorsa ps3 de tadından yenmez diyorum. gelmiş geçmiş en iyi aksiyon oyunu

o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baylar oyunun çıkış tarihini düşününce zaten grafiklerin trailerdaki gibi olması lazım.
  • bu videodaki gibi olacak ha. killzone 2 nin grafiğini bile yıllarca beklettiler heleki bu videodaki grafik ömür bitirir kaldıkı böyle çıkamazda grafikler ne şuan nede yakın bir zamanda. önce oyunlarda gerçek zamanlı gölge efektleri uygulamasını hayata geçirsinler veya ne bileyim başka birton şeyleri.
  • o kadar olamaz heralde

olurmu yoksa

en iyi ihtimalle %70 yaklaşılır heralde:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

o kadar olamaz heralde

olurmu yoksa

en iyi ihtimalle %70 yaklaşılır heralde:)

Killzone 2'yi gördükten sonra herşey beklenir.
  • Olsun o kadar, hiç şaşırmam. Çok next-gen oyun gördük, grafikleri berbat. Bkz. çöp Conan.
    Gow veya Black' i biraz cilalasan next-gen oyun diye yutturursun.
  • ne yani Uncarted-GT5-MGS4 gibi oyunları çalıştıran konsol o gösterilen videodaki grafiğimi kaldıramayacak (özellikle benzer oyun olduğu için uncarted a bakın bakalım ordaki yüz modellemeleri ve su efektinin o gösterilen GOW3 videosundan aşağı kalır yanı varmı ? ) şimdi gidip SS koyardım buraya ama isteyen gider bakar, ömründe PS3 e dokunmamış kopya oyun oynatabildiği için x360 almış (bende kopya oynatabildiği için aldım) sonrada gördüğü GeOW grafiğini PS2 yanında bişi sana kişiler yorum yaptığı için PS3 ün gerçek gücünü bilmiyorlar, yoksa PS3 te bu dediğim oyunları oynayanlar zaten PS3 ün bu grafiği yada çok yakını yapabileceğini biliyolar zaten

-bence bu PS3 ün Beowolf ayarında grafik veremeyeceğini iddia edenler önce kendi konsolunun Uncarted gibi bir oyunu çalıştıracağına kendileri inanıyorlarmı

-hatırlıyorumda daha öncede GT nun ilk çıkanında araça modellemesinde tek bir araca bu kadar poligon kullanırlar erkekseler yarış esnasında 16 araca kullansınlar diyorlardı daha sonra bide baktıkki meğer PS3 gerçekten ayırt etmesi çok zor olan araç modellemerinden 16 tanesini yine gerçekle ayırt etmesi çok zor kokpit grafikleriyle çatır çatır oynaytıyormuş (gerçi bunu diyenler daha sonra tekrardan hasar modellemesi yok felan diye kıvırdılar ama olsun, merak ettiğim GOW3 beowolf grafiğinde çıkarsa bu kişiler tekrar hangi bahanelerle kıvıracaklar )

• quote:

Orjinalden alıntı: power512

ne yani Uncarted-GT5-MGS4 gibi oyunları çalıştıran konsol o gösterilen videodaki grafiğimi kaldıramayacak (özellikle benzer oyun olduğu için uncarted a bakın bakalım ordaki yüz modellemeleri ve su efektinin o gösterilen GOW3 videosundan aşağı kalır yanı varmı ? ) şimdi gidip SS koyardım buraya ama isteyen gider bakar, ömründe PS3 e dokunmamış kopya oyun oynatabildiği için x360 almış (bende kopya oynatabildiği için aldım) sonrada gördüğü GeOW grafiğini PS2 yanında bişi sana kişiler yorum yaptığı için PS3 ün gerçek gücünü bilmiyorlar, yoksa PS3 te bu dediğim oyunları oynayanlar zaten PS3 ün bu grafiği yada çok yakını yapabileceğini biliyolar zaten

-bence bu PS3 ün Beowolf ayarında grafik veremeyeceğini iddia edenler önce kendi konsolunun Uncarted gibi bir oyunu çalıştıracağına kendileri inanıyorlarmı

-hatırlıyorumda daha öncede GT nun ilk çıkanında araça modellemesinde tek bir araca bu kadar poligon kullanırlar erkekseler yarış esnasında 16 araca kullansınlar diyorlardı daha sonra bide baktıkki meğer PS3 gerçekten ayırt etmesi çok zor olan araç modellemerinden 16 tanesini yine gerçekle ayırt etmesi çok zor kokpit grafikleriyle çatır çatır oynaytıyormuş (gerçi bunu diyenler daha sonra tekrardan hasar modellemesi yok felan diye kıvırdılar ama olsun, merak ettiğim GOW3 beowolf grafiğinde çıkarsa bu kişiler tekrar hangi bahanelerle kıvıracaklar )

Düşüncelerime tercüman olmuşsun power512 teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Olsun o kadar, hiç şaşırmam. Çok next-gen oyun gördük, grafikleri berbat. Bkz. çöp Conan.

Dur bakalım onlar ps2'nin yavaş yavaş son haddelerinde çıkan oyunlar.

Cgi kalitesinde oyunlar da özellikle army of two'daki ara videoları bilenler bilir o tür oyunlar bir sonraki ps4 ve xboX'ın yeni çıkan versiyonunda belki olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Olsun o kadar, hiç şaşırmam. Çok next-gen oyun gördük, grafikleri berbat. Bkz. çöp Conan.

Cgi kalitesinde oyunlar da özellikle army of two'daki ara videoları bilenler bilir o tür oyunlar bir sonraki ps4 ve xboX'ın yeni çıkan versiyonunda belki olur.

Son veya ilk ne fark eder? Bu iki oyun grafik olarak(sadece grafikde değil aslında) değme next-gen oyunlara kafa tutar mı, tutar. Çoğunu da pis tokatlar.
    Video daki kalitede oyun bekleyen zaten kendini kandırır, ama en az o kadar kaliteli olacaktır Gow 3 ün grafikleri.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Son veya ilk ne fark eder? Bu iki oyun grafik olarak(sadece grafikde değil aslında) değme next-gen oyunlara kafa tutar mı, tutar. Çoğunu da pis tokatlar.
    Video daki kalitede oyun bekleyen zaten kendini kandırır, ama en az o kadar kaliteli olacaktır Gow 3 ün grafikleri.

Ps3'e de cgi kalitesinde oyunlar son dönemlerinde gelir demek istedim orda

• gt5 tamam dünyanın en güzel grafikli oyunu ama o ilk gösterdikleri muazzam pit sahnesini ben oyunda göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

gt5 tamam dünyanın en güzel grafikli oyunu ama o ilk gösterdikleri muazzam pit sahnesini ben oyunda göremedim.

İnşallah ieriki zamnlarda onuda göreceğiz.Çünkü gt4 de olan bir özelliğin gt5 dede olmaması mümkün bile değil...
  • şuana kadar hiçbir araba yarışı oyununda göremedim ancak. bizim pit görevlileri gözüküyor yapın şöyle bir curcuna. erken kalkarsak falan benzin dışarı fışkırsın alev alsın arabanın kaporta. güvenlik aracı girsin piste. sonra podyuma çıkalım şampanyayı aşağı ekibimizdeki elemanlara sarkıtalım.

katar gibi pistlerde şampanya yerine meyve şurubu falan patlatsınlar. bu tip ayrıntıları görmek istiyorum ben.

şaka bir yana o pitstop olayını yapsınlar o kadar cell mell

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.