Şimdi Ara

God of War 3'ün grafikleri E3'de yayınlanan videodaki gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
8.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E3 deki videonun 4 te 1'i kalitesinde gelsin o bize yeter, saçmalamayın.
  • Ne oluyor arkadaşlar ya. Bir daha haber falan eklemeyecem valla. Tamam bir tarafı seçersiniz, bu insanın doğasında var ama kavgalar olmadan düzgün cevaplar yazarak kavga olmadan da güzelce tartışabiliriz. En iyi Xbox en kötü Ps3 oldu mu şimdi?

şimdi videoyu tekrar izledim

videonun başında mükemmel deniz dalgaları ile başlıyor oyun (bunu yapması epey zordur)
    sonra kurumuş bi agaç geliyor ekrana (bu grafiği PS2 bile yapar )
    sonra yıkılmış kule gibi bişi gösteriyo (bu yıkılmanın 10 katı iyisi KZ2 de var script değil ayrıca )
    sonra Lair tarzı mekanlar gösteriyor (PS3 hiç zorlanmaz bile ayrıca daha iyisini yapmış oyunlar var piyasada)
    sonra yıkılan binanın tepesinde Krotosu gösteriyor (bu karakter modellemesinin daha iyisi Unc var)
    en sondada Krotosun yüzünü gösteriyor ( dediğim gibi benzeri oyunlar var yine ilk aklıma Unc,MGS4ve HS geliyor)

ben videonun başındaki dalgalar ve sonudaki krotosun yüzü hariç hiç aşırı bişey göremedim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power512 -- 19 Temmuz 2008; 18:36:06 >

•  God of War 3'ün grafikleri E3'de yayınlanan videodaki gibi

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

God of War 3'ün grafikleri E3'de yayınlanan videodaki gibi

Gözlerindeki ateşe bakın. İntikam duygusuyla yanıp tutuşuyor. Çıksada intikamını alsak.

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Gözlerindeki ateşe bakın. İntikam duygusuyla yanıp tutuşuyor. Çıksada intikamını alsak.

bu kim Memati mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power512 -- 19 Temmuz 2008; 18:52:08 >

• sitede zaten very close dıyor bunun anlamı cok yakın degılmı... bekleyıp gorecegız..
  • olabilir neden olmasın ki sonuçta teknoloji ilerledi bunlar yapılamaz diye birşey yok adamlar introlardaki şeyleri yavaş yavaş oyunlara sokmaya başladı hdr+glow efekti+blur efekti+motion blur efekti bunlar önce introlarda vardı adamlar yavaş yavaş herşeyi yapmaya başladı bunları artık normal görüyorum

Ps2 ara videolarındaki gibi olsun yeter

Ama çokta uçmamak lazım sonra tatmın etmez.

Ps2 nin garafiğinin 2 katı olsan onada razıyım

Orjinalden alıntı: SONY_55

Yaw o kadar olmasada ona yakın olacağından hiç şüphem yoktur.Ps2 de neler yaptı bu oyun ps3 te neler yapar hiç düşündünüz mü?

üstat sence o demodaki görüntüleri yeni nesil ps ve xbox da görürmüyüz sence ?

Oh My God!They Killed Kenny.
  • power512 ye katılıyorum

VİDEO da ne var allah aşkına,PS3 yer bitirir o grafikleri Ayrıca şu an CGİ oyun oynuyoruz zaten misal UNCHARTED,o yıkılan kuleden veya kalelerden oluşan geniş alanlı şehirleri istiyorsanız LAİR de fazlasıyla var ........................

Var oğlu var beni şaşırtmaz o tarz grafikler gelirse, ayrıca bi arkadaş da demiş 2009 da gelmesi belenen böyle iddialı bi oyunun zaten o tarz grafiklerle gelmesi lazım aksi halde yapımcılara burdan yollarım
  • Sony Computer Entertainment Santa Monica Studios-Bizlere Ps2 de 55 ekran TV de nextgen keyfini yaşattığın için teşekkür ederim.360'da Samsung 2232 lcd monitördeki Conan ı gördükten sonra(hatta birçok oyunu), bu stüdyoya hayranlığım daha da arttı.Guerilla ekibine Killzone 2 de oyunu CGI a yaklaştırma konusunda yardım ettiklerini de duymuştum.(o kadar iş arasında)...
    Helal olsun diyorum ve E3 videosunu bizlere oynatacağı için şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Banane Grafikten Yaaaa.... Adı YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR................

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.