Şimdi Ara

God of War 3'ün grafikleri E3'de yayınlanan videodaki gibi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
0
Favori
8.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • God of war 3 xbox sahiplerinin rüyada bile göremeyecekleri bir oyun. burda sürekli niye geziyorlar hayret. Birde gelip gidip Uncharted'a laf atanlar var onada birsey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 19 Temmuz 2008; 22:09:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Richard kim la

Ya richard mı drake mi neyse işte

ana karakter ya zuhahah

Nathan Drake galiba öyle miydi

Richard nerden geldi harbi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Temmuz 2008; 22:08:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Richard kim la

ana karakter ya zuhahah

RİCHARD deyince noluyoz dedim kendi oynadığım oyundan bile şüphe ettitrdin beni google ı açtım baktım ulen yanlış mı biliom diye

• quote:

quote:

quote:

Richard kim la

ana karakter ya zuhahah

RİCHARD deyince noluyoz dedim kendi oynadığım oyundan bile şüphe ettitrdin beni google ı açtım baktım ulen yanlış mı biliom diye

Richard ha valla iyi salladım resminde yazıyordu linkte ordan yazıverdim galiba

drake richard Allah Allah ilginç

• AYNEN ÖYLE...

BAZI KENDİNİ BİLMEZ ARKADAŞLAR CIKMASADA OLUR MSG 4 YETER FALAN DİYOLAR AMA İCKİLİLER GALİBA, YADA DİKKAT CEKMEK İCİN ŞAKA FALAN YAPIYOLAR....
    quote:

Orjinalden alıntı: defected

Banane Grafikten Yaaaa.... Adı YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR................

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

quote:

Richard kim la

ana karakter ya zuhahah

Senin avatarındaki adamın genç hali.

• gerçekçi olalım o kalitede olmaz ama ps3 ve piyasadaki en iyi oyun olur
  • bu grafiklerde yada değil ,çıksında bi şekilde ,tartışmasız döneminin en iyi oyun olacağı kesin
  • CGI gazına gelmeyin gene. 2005'deki ve 2006'daki videolarla fena gaza geldiniz. %75'i fos çıktı.
  • daha oyundan ss vermediler sakin olun. ancak oyun en az uncharted gibi graikte olacaktır buna eminim. uncharted ı bile sollar gibi geliyor bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

sen fazla kontrast vermisin biraz kisman gerek

quote:

Orjinalden alıntı: evren87speed

kaka ayrıntılara bıraz dıkkat edılırse yuz dokusu sunun kalıtesı..... senın koydugun resımdekı saca bak tutam tutam benımkınde pek bellı olmasada ısıgın geldıgı taraftakı saca bak aynı sekıl bence 2 resımdekı fark ısıklandırmadan kaynaklanıyor.... benımresımdekı bıraz yanmıs gıbı duruyor

ne zaman resım koysam tv benım zannedıyorlar resımler teamxbox sıtesınden alınmadır......

• GOW oyun tarihinde bir çığır bunu kabullenelim
    GOW 3 ün tırnağı olacak başka bir oyun Xbox ta mevcut değil olamaz da
  • quote:

quote:

kaka ayrıntılara bıraz dıkkat edılırse yuz dokusu sunun kalıtesı..... senın koydugun resımdekı saca bak tutam tutam benımkınde pek bellı olmasada ısıgın geldıgı taraftakı saca bak aynı sekıl bence 2 resımdekı fark ısıklandırmadan kaynaklanıyor.... benımresımdekı bıraz yanmıs gıbı duruyor

Kontrasttan değil yaw o ,fotonun çekildiği bölümden önceki bölüm tam güneşin alnında geçiyo ordan oraya koşturuyoz,yapımcıların üstün teknikleri sayesinde suya girdiğimizde nasıl ıslanıyorsak güneşi yediğimizde de yanıyoruz ne oyun be kardeşim!! herşeyi düşünmüşler

Söylediklerim doğru gerçketen oyunun sonlarına geldim nathan iyice kir pas içinde şu an yüzü gözü seçilmiyor

Bu arada gemi gibi bi yerdeyim her taraf zombi kaynıyor ne biçim bölüm bu yaw korkudan öldüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 20 Temmuz 2008; 0:16:53 >

• quote:

quote:

quote:

Kontrasttan değil yaw o ,fotonun çekildiği bölümden önceki bölüm tam güneşin alnında geçiyo ordan oraya koşturuyoz,yapımcıların üstün teknikleri sayesinde suya girdiğimizde nasıl ıslanıyorsak güneşi yediğimizde de yanıyoruz ne oyun be kardeşim!! herşeyi düşünmüşler

Söylediklerim doğru gerçketen oyunun sonlarına geldim nathan iyice kir pas içinde şu an yüzü gözü seçilmiyor

Bu arada gemi gibi bi yerdeyim her taraf zombi kaynıyor ne biçim bölüm bu yaw korkudan öldüm...

yav o dedigin bölümde bende baya korktum ehuheuhe zombimidir canavarmidir her ne b.ksa acayip yapmis adamlar

• O videonun başındaki gibi deniz ve dalgaları yapsınlar aynı gün bir PS3 alıyorum...
    Kratos un yüzünü ise hiçbir zaman o detayda göremezsiniz, çünkü kamera ve karakter büyüklüğünden onu görmeniz imkansız. Eminim aynen o videodaki gibi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

O videonun başındaki gibi deniz ve dalgaları yapsınlar aynı gün bir PS3 alıyorum...
    Kratos un yüzünü ise hiçbir zaman o detayda göremezsiniz, çünkü kamera ve karakter büyüklüğünden onu görmeniz imkansız. Eminim aynen o videodaki gibi olur

Hocam imzanda İnfinite discovery ve undiscovery yazıyor bunlar aynı oyunun devam mı :D
  • Yalandan kim ölmüş.Bak sony ye dimdik ayakda, her yıl olduğu gibi gene çakdılar taş gibi cgı yı..Lakin bu oyunun muazzam grafikleri olucakdır ona kimsenin süphesi yok ama bu görüntülere yaklaşması zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 20 Temmuz 2008; 8:27:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

CGI gazına gelmeyin gene. 2005'deki ve 2006'daki videolarla fena gaza geldiniz. %75'i fos çıktı.

yanlış bilgi vermeyelim %95 diyelim.%5 ide mgs4 için koyalım.tek doğru dürüst yapılan haber oydu çünkü.diğer oyunlar daha piyasada yok,gelince göreceğiz.baştan beri ps2 den sonra grafik bu gösterilen gow3 gibi olmalıydı.ama hakkaten 2005 ten beri hazımsızlık çekiyorum,acaip gazım var.
  • ben tamamen sony ye odaklandım,açıkcası xboxla işim yok.bu saatten sonrada xbox almam.değerlendirmelerinizi ona göre yaparsanız iyi olur.tamamen bu beklentiyle alakalı.sizin gibi fan değilim(yazılarlardan bu sonucu çıkarıyorum).göz var,akılvar,mantık var.ben ps3 ümü alırken 16 ay önce bu videolara bakarak vede ağzımın salyalarını silerek aldım.ama hala bu ayarda oyun piyasada yok.gt5p 2010 da kıllzone2 2009 da çıkacak deniyor.dediğim gibi bir mgs4 te yalan söylenmedi.bu benim fikrim kimseyi bağlamaması gerekiyor ama kaos kardeşi demekki bağlamış fikirlerim.neyse..
  • sony cok akıllı olduğunu zannediyo böyle haberlerle final fatansy etkisini ortadan kaldırmayı planlıyo...oyun nezaman cıkıcak bide ondan haber verin...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.