Şimdi Ara

God of War 3'ün grafikleri E3'de yayınlanan videodaki gibi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
8.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GOD OF WAR başlığında... God of War'un resimlerinden çok KZ2 ve GOM2'nin resimleri var... Hey allahım ya...
  • arkadaşlar teaser da herkes su grafiğine odaklanmış birde ağaç grafiklerine bakın ağaç grafiklerindeki kaplamalar oyunlarda kullanılan normal mapping kaplamalar yani bu kaplamalar cgı larda kullanılmaz oyunun grafiği gerçekten teaser dakine yakın bir grafik olacaktır killzonun e3 2005 teaser ında dikkat ederseniz hiç normal mapping kaplama yok buda şunu gösteriyoki gow3 ün teaserdaki grafiğe çok yakın olacağını bekleyebiliriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante2003

arkadaşlar teaser da herkes su grafiğine odaklanmış birde ağaç grafiklerine bakın ağaç grafiklerindeki kaplamalar oyunlarda kullanılan normal mapping kaplamalar yani bu kaplamalar cgı larda kullanılmaz oyunun grafiği gerçekten teaser dakine yakın bir grafik olacaktır killzonun e3 2005 teaser ında dikkat ederseniz hiç normal mapping kaplama yok buda şunu gösteriyoki gow3 ün teaserdaki grafiğe çok yakın olacağını bekleyebiliriz...

o lafa sony bile inanmaz o görüntüyü gerçek zamanlı renderleyecek makina daha anasından doğmadı o görüntünün 1 karesi(saniyede 24 tane var) için bile muhtemelen ellerindeki en iyi bilgisayarlar 5-6 saat işlem yapıyordur az biraz render çalışmış birisi( özellikle gsf de grafiker okuyan arkadaşlar) bunun mümkün olmadığını ayrıntıları ile anlata bilirler

• Bana ps3 aldıracak yegane oyundur bu.Bence grafik ps2 de bile nextgen kalitesindeydi ve ps3 te düşünemiyorum.Gördüğümüz grafiğin çok çok az altında bir oyun bekliyorum ben.Yav bırakın grafiği kratos un
    kendisi yeter.Gow 3 çıltığında birçok oyunun suratına bakılmayacak buna adım gibi eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Bunu gösteren onu da gösterecek Allahın izniyle

God of War 3'ün grafikleri E3'de yayınlanan videodaki gibi

yaw illa uncharted aldırtcaksınız ha yeni top spin aldım off yaw

• Arkadaşlar 2005 teki videodaki karakterin elindeki silah ile 2008 deki silah aynı değilmi herhalde modifiye edilmiş galiba silah yoksa aynı silah değilmi.?
  • Konuşmim diyorum , Ezmim diyorum olmuyor ! Peki Laf eden arkadaş bu alttaki resime ne diyeceksin

NOT : MİYOP ; ASTİGMAT OLANLAR (SAĞ TIKLA KADET ) YAPSIN

SONY , Tekrar bir Osmanlı tokadı vuruyor bu resim ile ve susturuyor herkesi ŞŞŞŞŞşşşşşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Only_Chaos -- 20 Temmuz 2008; 16:51:32 >

• Drakes Fortune grafikleri + MGS4'deki film gibi ara sahneleri gördükten sonra bu görüntüler çokta uçuk gelmiyor bana.. Tam olmasa bile oyun %90 oranda videoya benzeyecektir görüntüler. Piyasaya GOW3 ile beraber gelen rakip bir oyunun sonunu düsünmek bile istemiyorum. Hem Olimposta hemde piyasada katliam. There Will Be Only Chaos..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 20 Temmuz 2008; 16:57:09 >
  • Konuşmim diyorum , Ezmim diyorum olmuyor ! Peki Laf eden arkadaş bu alttaki resime ne diyeceksin

NOT : MİYOP ; ASTİGMAT OLANLAR (SAĞ TIKLA KADET ) YAPSIN

SONY , Tekrar bir Osmanlı tokadı vuruyor bu resim ile ve susturuyor herkesi ŞŞŞŞŞşşşşşş

NOT : Arkadaşlar KAÇ KAPAK toplayana kola veriyolardı siz fabrika kurarsınız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Only_Chaos -- 20 Temmuz 2008; 16:54:07 >

• Maşallah konuda God Of War'dan başka herbişeyi bulmak mümkün, Gears Of War dan tutun, Uncharted'a, Killzone'a kadar. Gerçekten emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bu emekleri devam ederse kendilerini uyarı puanlarıyla ödüllendireceğim.
  • kardeş çok abartmışssın ben de de 2 konsol var ps3 ve xbox 360 , senin dediğin gibi inanılmaz farkalar yok aralarında hatta 2 konsolla çıkan oyunlarda xbox biraz daha iyi , geow grafiklerini ps2 kimse karşılaştrmanı senin dışında o oyun sadece grafikleri ile değil oynanışı ve multiplayer ilede çok iyi senin çok övdüğün uncarted dan çok daha iyi bu kadar fan olma
    quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: power512

ne yani Uncarted-GT5-MGS4 gibi oyunları çalıştıran konsol o gösterilen videodaki grafiğimi kaldıramayacak (özellikle benzer oyun olduğu için uncarted a bakın bakalım ordaki yüz modellemeleri ve su efektinin o gösterilen GOW3 videosundan aşağı kalır yanı varmı ? ) şimdi gidip SS koyardım buraya ama isteyen gider bakar, ömründe PS3 e dokunmamış kopya oyun oynatabildiği için x360 almış (bende kopya oynatabildiği için aldım) sonrada gördüğü GeOW grafiğini PS2 yanında bişi sana kişiler yorum yaptığı için PS3 ün gerçek gücünü bilmiyorlar, yoksa PS3 te bu dediğim oyunları oynayanlar zaten PS3 ün bu grafiği yada çok yakını yapabileceğini biliyolar zaten

-bence bu PS3 ün Beowolf ayarında grafik veremeyeceğini iddia edenler önce kendi konsolunun Uncarted gibi bir oyunu çalıştıracağına kendileri inanıyorlarmı

-hatırlıyorumda daha öncede GT nun ilk çıkanında araça modellemesinde tek bir araca bu kadar poligon kullanırlar erkekseler yarış esnasında 16 araca kullansınlar diyorlardı daha sonra bide baktıkki meğer PS3 gerçekten ayırt etmesi çok zor olan araç modellemerinden 16 tanesini yine gerçekle ayırt etmesi çok zor kokpit grafikleriyle çatır çatır oynaytıyormuş (gerçi bunu diyenler daha sonra tekrardan hasar modellemesi yok felan diye kıvırdılar ama olsun, merak ettiğim GOW3 beowolf grafiğinde çıkarsa bu kişiler tekrar hangi bahanelerle kıvıracaklar )

Düşüncelerime tercüman olmuşsun power512 teşekkürler...

• Artık 2010 yılında PS3 olmak farz oldu GT5 GOW3
    2010 yılında hakikatten sağlam oyunlar geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reventon

Artık 2010 yılında PS3 olmak farz oldu GT5 GOW3
    2010 yılında hakikatten sağlam oyunlar geliyor

Gow 3'ün resmi çıkış tarihi açıklanmadı. Oyunun çıkış tarihi ya 2008 sonu yada 2009 başı.

Amazon'da ön sipariş alımı var.
    http://www.amazon.com/Sony-God-of-War-III/dp/B000ZK9QCS/ref=pd_bbs_sr_5?ie=UTF8&s=videogames&qid=1216568422&sr=8-5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 20 Temmuz 2008; 18:43:24 >

• karatos düşünemiyorum İnşanlah çok iii bir görsel show düzennlerler ve bizde maceraya ktılırın mutiplayer olmasada Olur
  • daha tek bir ekran görüntüsü bile yok bence 2008 sonu hayalden öteye gitmez
  • xbox 360 a daha sonraki aylarda çıkma ihtimali var mı?
  • İmkansızın ötesi.
    quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

xbox 360 a daha sonraki aylarda çıkma ihtimali var mı?
  • bu hareketler reklam kokan hareketler sony bir tek oyuna kaldı sanki bu olay nedense final fantasy xbox a durulduktan sonra yapılıyo etresan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

İmkansızın ötesi.
    quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

xbox 360 a daha sonraki aylarda çıkma ihtimali var mı?

niye?
  • eskilerde bir beyaz eşyanın reklamı vardı,güven kaybedeceğime para kaybetmeyi tercih ederim derdi.sanırım sony bu ilkeyi benimsemeyip tam ters i yönde gitmeyi tercih etti.ben bu konuda sony e güvencemi kaybettim.artık videolar çıkınca 10 kere düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.