Şimdi Ara

God of war 3 oynadim ama husran...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar hayatımda ilk defa oynadım öve öve bitiremediginiz grafikleri hiç göremedim . Oyun çok kirli gözüküyordu AA diye birşey yoktu, darksider'ında grafikleri çok güzel değil ama en azından temiz bir goruntu sunuyor . Oynamış anlaminda çok iyi bir oyun ama kamera acıları biraz kötü geldi , ara sahneler , hikaye ve sesler inanılmaz kaliteliydi . Merak ettiğim nokta ise bu oyunun grafikleri çok kötü yada banamı öyle geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 20 Haziran 2017; 23:43:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HDMI ile bağladınız mı konsolu ?
  • tamam
  • Gow 1 2 3 oynadim hatta bu 3 oyunu 1 haftadan kisa surede bitirdim ancak,govwol2 oynarken bayaaa skldm :)

• Kafa gitti tabi. Gow 3'u gow: ascension sandim bir anligina. Heyecanlanmistim

• God of War III şu an çıkan oyunlardan bile daha iyi grafik sunuyor. Tabi birkaç bugu olduğu su götürmez fakat dediğiniz kadar da olduğuna inanmıyorum. Darksiders'a gelince bildiğin PS2 oyunu grafikleri var ve GOW ile karşılaştırılması bile absürd.
    Amacım tartışma çıkartmak değil.
  • Arkadaş 50 ekran tüplüde oynamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    16 yıl önce açıldı
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaş kaç 13, 14 ?
  • Katılıyorum. Ben de grafikleri görür görmez, CD'yi PS3'ten çıkartıp dişlerimle kırdım. Kalan paramla da gözümü doyuracak bir oyun aldım, mutluyum.

God of war 3 oynadim ama husran...
  • 37 tüplü alert<<<<!!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37 ekran tüplü televizyona bağlarsan tabi görüntü güzel görünmez
  • hhahahaha Güzel Espiriydi. Güldürdü
  • Grafik engelli alert
  • oha darksiders ps2 ayarında cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Arkadaş 50 ekran tüplüde oynamış.

112 ekran 3d tv ile oynadım bir pc kullanıcısı olarak çok kötü geldi grafikler

• quote:

Orijinalden alıntı: listen

oha darksiders ps2 ayarında cidden

Darksidersa iyi grafiği var diyen yok ama konsoldaki tüm oyunlar aa özürlü vede ana bölge dışında heryerde buğu oluyor. Hiç kimse yokmu adam gibi tartisicak

• Şuan Bf3 oynuyorum açık ve büyük haritalar dışında aa yok grafikler tertemiz cillop gibi hel opt metroda yılların pc oyuncusu arkadaşım bile ps3te bu oyunu görünce gitti 30 tl ye rus key aldı.Gelip burda Xbox 360 grafik basıp Ps3 le uğraşmayan oyun firmalarının oyunlarını oynayıp bize burda berbat grafikler var demey,n ayrıca Gow3te Cronos sahnesine gel o zaman görürsün grafiği hangi Tv de oynuyorsun
  • GOW 3 kötü mü ? cronos sahnesi yeter
  • Sana diyecegim tek sey pc deki 1080p de 16x aa da gow gibi bir oyunun yaninda anlamsiz kalir, 1080p crysis oynasan kac yazar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 yılından kalmış bir konsoldan aa bekleyen kişi bence hüsranın kendisidir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.