Şimdi Ara

Goblins vs Gnomes (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
3
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1600 dust biriktirdim şimdiki legend kartlardan birini yapsammı yoksa beklesemmi ne dersiniz?
  • King muklami dustladigimi pisman oldum ya yeni gelen 2-4 luk ve yeni giantla guzel deckler yapilabilir gibi geliyor. Rogue mill tarzi birsey baya saglam olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 12 Kasım 2014; 15:29:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kartlar için de dust'lar aynı herhalde değil mi? O konuda bir bilgi yok sanırım.
  • yeni kart cizimleriyle birer class legendary si daha gelicek gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Yeni kartlar için de dust'lar aynı herhalde değil mi? O konuda bir bilgi yok sanırım.

Aynı aynı. Toz/gold konusunda bi değişiklik yok.
  • Yeni card artlar gelmiş:

http://www.hearthpwn.com/news/684-goblins-vs-gnomes-new-unreleased-card-art-card

Malorne Druid, Mal'Ganis Warlock, Bolvar Paladin, Gahzrilla da neutral legendary diyorum ve kaçıyorum

edit: Gahzrilla Hunter legendarysi olabilirmiş. Diğerleri dediğim gibiymiş. Evet millet, yeni class legendaryleri geliyor

edit 2: Resimler uçmuş. Başka bi yerden bulabilirsem buraya eklerim yine.

edit 3: Resimler:

Goblins vs Gnomes
     Goblins vs Gnomes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 12 Kasım 2014; 21:29:47 >

• gokg kullanıcısına yanıt
    Bu kötü oldu aslında class legend craftlamak konusunda bi çekince var zaten ancak packten cikarsa kullaniliyor genelde ne kadar iyi olsada.bence class legendler tek ve çok güçlü her classin özelliğini yansitir şekilde oolmali örneğin gromash ve trion gibi.

• fordexos kullanıcısına yanıt
    500 kartın içinde de 1'er tane class legendarysi çok az olurdu. Bakış açın doğru değil bence, "legendaryler classların en büyük kozudur" şeklinde düşünebilirsin mesela :)
  • Oylamadan çıkan kart:

Goblins vs Gnomes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 12 Kasım 2014; 20:36:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

1600 dust biriktirdim şimdiki legend kartlardan birini yapsammı yoksa beklesemmi ne dersiniz?

dayanamadım king krush yaptım. hunter oynamasını seviyom yav
    Tabi doğru değindiniz sizde umarim daha işe yarar ve classi yansıtan legendler gelir o zaman diyelim su rogueye gelen karti begenmedim ben ne zaman adam akilli bi minyon gelecek acaba rogueye.birde turn 2 de oynayamicaz 2.turn silah 3.turn 2 manalik bu minyon pek kullanisli olmicak herhalde.

• fordexos kullanıcısına yanıt
    coin + hero power yaptıktan sonra 2. turda oynanabilecek, hatta güzel bi baskı kurmuş olacak.
    Secret kullanamayan Class'lar iyice geride kalıyor böylelikle. Naxx'tan gelen Secret destekli kartlar bile fazlaydı kanaatimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Secret kullanamayan Class'lar iyice geride kalıyor böylelikle. Naxx'tan gelen Secret destekli kartlar bile fazlaydı kanaatimce.

Aynen.Flare dışında secret kartlarını yok edecek bir kart olmaması kötü baya.Mad scienscist zaten çok op.En azından secret yok eden bir neutral minyon bekliyorum.Weapon yok eden var.Her şeyi yok edebilen kartlar var ama bir secret yok.

Bu kart freeze magelere yönelik bir kart gibi geldi.Mageler çok güçsüz kalıyordu bu metada.İce block'un süresini uzatır bu kart.

Yeni kartlar güzel ama beni korkutuyor.Zooları canlandıracak kartlar var.Hele ki enchane-o mechano.Çok fazla op.Divine shield ve windfury vermesi çok güçlü yapmış kendisini.Baş etmek çok zor olacak.Mass dispell kurtarır anca bizi.Divine shield board clearı yaptırmıyor.Windfury hayvani damage vurdurtuyor.Tauntta anlık kurtarma yapar ama pek sanmıyorum yararı olacağını taunt'un.

Clockwork Giant kartını beğendim.Bu rogue'da kart yaktıran bir deck var.Ona çok iyi gider.Tabi zoolar çoğalırsa bir numarası olmaz bu kartın.

• Wow da en sevmediğim 2 race ve en sevmediğim profession ile birleşip imba şekilde geliyor.mega windfury nedir arkadaş

• WhoIsYourSummoner W kullanıcısına yanıt
    yalnız öyle bir kart yok,3 techi koruyabilirsen aeo damage ve minion damageinden bi dahaki turn çıkıyor.Yapılması çoook zoor
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

yalnız öyle bir kart yok,3 techi koruyabilirsen aeo damage ve minion damageinden bi dahaki turn çıkıyor.Yapılması çoook zoor

sonuç olarak var. thaddius da yok o zaman ama var işte hatta shaman oynuyorsam 2 tane cıkarabiliyorum bu neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 14 Kasım 2014; 17:51:55 >
  • Yeni kart.

Goblins vs Gnomes
  • İsmi başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Yeni card artlar gelmiş:

http://www.hearthpwn.com/news/684-goblins-vs-gnomes-new-unreleased-card-art-card

Malorne Druid, Mal'Ganis Warlock, Bolvar Paladin, Gahzrilla da neutral legendary diyorum ve kaçıyorum

edit: Gahzrilla Hunter legendarysi olabilirmiş. Diğerleri dediğim gibiymiş. Evet millet, yeni class legendaryleri geliyor

edit 2: Resimler uçmuş. Başka bi yerden bulabilirsem buraya eklerim yine.

edit 3: Resimler:

Goblins vs Gnomes
     Goblins vs Gnomes

Bu arada bu resim de doğru çıkmış oldu. Demek ki gün gelecek yeni sınıf legendarylerini de oylayacağız. Druid gelince Druid'e oy veriyoruz ona göre

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.