Şimdi Ara

Goblins vs Gnomes (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
3
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kartla beraber pint sized summoner in kullanımı artar gibi. Shamanda Far Sight kullanırken destemdeydi, minion costunu 4 manaya kadar düşürüyordum. 0 manaya Shieldmasta oynamak çok iyi oluyordu ama Far Sight her zaman minion çekmediği için bazen boşuna kullandığımda oluyordu. Bu kart minion çekeceği için o konuda daha kullanışlı olur. Pint Sized şimdiye kadar destelerde yer bulamamıştı, belki bir şans doğabilir.
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    İşte hocam olasılık dahilinde kartında adından anlıycagın üzere dengesiz portal bu Oyunda aşırı derece fazla minyon oldugunu düşünürsek hiç işe yaramayan bi minyonda gelebilir yani hepsi olasılık dahilinde burda bize kazandırdıgı unstable portalıda oynarken 2 mana harcıyoruz 1 mana kazandırıyor toplamda ama dediğiniz gibi yüksek manalı 5 veya 6 manalık bi kartıda erkenden oynama şansında var tabi.Daha açıklanmayan bir sürü kart var diğer classlarda daha iyi kartlarda olabilir.Ayrıca şu anki görüşüme göre bu Mech sınıfı ile ilgili desteler oluşucak bi nevi murlock aggro decki gibi şu açıklananların bile arasında combolar var diğerleri dahada bunları bufflayan düşük manalı rare common herkesin elde edebiliceği kartlar olabilir şu anki undertakerlı deathrattle deckleri gibi düşünürsen aggro mage deckleri bile var belki bu portal hiç kullanılmayadabilir.Daha çok açıklanmayan kart var örnek vericek olursam loathebi hiç duymadık naxx öncesi herkez görünce çok şaşırdı ve her desteye girdi böyle kartlar olucaktır.

• Bu arada şu sitede yeni bir GvG Rogue kartı yayınlandı. Yalan haber değil sanırım, Reddit'te de olumlu karşılandı. Kart:

Goblins vs Gnomes

• Bazı kartların çıkış tarihleri açıklandı.

link
  • Bir kart daha geldi, bu sefer resmi

Goblins vs Gnomes

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/16679115?abt=nav1&utm_expid=68589644-24.yOgsCsWhSz-gOSDIbl82Wg.1

Hani her desteye bir ayar çekerler diyordum da bu kadar spesifik olmasını beklemiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: fordexos

İşte hocam olasılık dahilinde kartında adından anlıycagın üzere dengesiz portal bu Oyunda aşırı derece fazla minyon oldugunu düşünürsek hiç işe yaramayan bi minyonda gelebilir yani hepsi olasılık dahilinde burda bize kazandırdıgı unstable portalıda oynarken 2 mana harcıyoruz 1 mana kazandırıyor toplamda ama dediğiniz gibi yüksek manalı 5 veya 6 manalık bi kartıda erkenden oynama şansında var tabi.Daha açıklanmayan bir sürü kart var diğer classlarda daha iyi kartlarda olabilir.Ayrıca şu anki görüşüme göre bu Mech sınıfı ile ilgili desteler oluşucak bi nevi murlock aggro decki gibi şu açıklananların bile arasında combolar var diğerleri dahada bunları bufflayan düşük manalı rare common herkesin elde edebiliceği kartlar olabilir şu anki undertakerlı deathrattle deckleri gibi düşünürsen aggro mage deckleri bile var belki bu portal hiç kullanılmayadabilir.Daha çok açıklanmayan kart var örnek vericek olursam loathebi hiç duymadık naxx öncesi herkez görünce çok şaşırdı ve her desteye girdi böyle kartlar olucaktır.

Hesabını yaptım bugün uğraşıp riski oldukça az kartın. Arena için konuşuyorum %57 ihtimalle işe yarar bir kart, %17 ihtimalle duruma göre iyi ya da kötü olabilecek (Arcane Golem, Nerubian Egg gibi kartlar) kart veriyor. 2. El oynanırsa direkt olarak oyuna sürebileceğiniz (3 mana veya altı kart) gelme ihtimali %52, 4. el bu rakam %80'e çıkıyor. 6 manalık herhangi bir minion gelme ihtimali %9 civarı ve hepsi korkutucu kartlar. Kidnapper ve Priestress of Elune en insancılları bunun dışında Fire Elemental, Hogger gibi korkunç kartlar var. Legendary gelme şansı da %17 ama tabi bunun içinde Lorewalker Cho, Millhouse gibi kartlar var.

Unstable Portal hakkında merak edilen başka bir istatistik varsa söyleyebilirim.

• Yeni goblin deckleri tam anti handlock ya fena can yakmış handlocklar :D
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak anlamadim simdi rakibinizin elinde 6 kart olduğu sürece ve bu kart ortada olduğu sürece +4 atack her el kullanılabilir mi olucak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 11 Kasım 2014; 21:22:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Evet, enrage gibi aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordexos

Hocam tam olarak anlamadim simdi rakibinizin elinde 6 kart olduğu sürece ve bu kart ortada olduğu sürece +4 atack her el kullanılabilir mi olucak ?

6 kart varken 6/4
    5 ve asagisi rakamlara 2/4

3 mana icin 2/4 bile yeterli zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Doğru anlamisim hocam tam handlock antisi kartlar eklenen giantla birlikte metayi baya değiştirmekte bu sefer kararli blizzard birde başka bu tip kart olucakmi bilmiyorum ama artik rakibe kart çektirmekte bi oyun stratejisi haline gelicek gibi duruyor King mukla oracle belki kullanılabilir duruma ggelecek rakibin eline göre oynanan kart sayisi artarsa belki de.

• fordexos kullanıcısına yanıt
    yok hocam aggro gelirse ise yaramaz o taktik ki suanda cok var. zoo olsun aggro olsun.. paso onlar var.
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Benim söylediğim bi varsayım metanın nasıl değişiceğini bilemezsiniz bu kadar kartın gelmesinden sonra zoo lar eskisi gibi değil naxxdan sonra baya düşüş oldu zoolarda aggro decklerin yerini başka tip deckler alabilir bakın naxxdan sonra priest tekrar metada tutundu.Aggro decklerde popilerliğini yitirebilir daha popülerde olabilir tabi.Benimkisi gördüğüm kartlar üstünden varsayım yapmak sadece.
  • 700golda yakin param var. Naxx'in sadece ilk iki kismi acik,yani acilacak daha 3 kisim var. Bugun 3.kismi acabilirim. Sizce acmali miyim yoksa biriktirmeye devam edip, bu yeni destelerden mi actirsam ciktiginda ??

• Vasto Lorde kullanıcısına yanıt
    Cevaplar değişken olacaktır, bu bağlamda son karar sizin lakin bana kalırsa yeni packlere saklamak daha makul.
  • Ercello E kullanıcısına yanıt
    paladin in oyuncular tarafından secilmemesi gucsuzlugunden degil her bir macın cok uzun surmesi rank oyuncuları pek cekmiyor yoksa paladini devirmek cok zordur kastım control paladin

turnuvalarda tercih edilmemesinin sebebi diğer class ların atağa yönelik comboları olması paladin in komboları board'u temizlemeye yonelik surekli bir board kontrolunu elinde tutma çabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 12 Kasım 2014; 10:49:26 >
  • turexx kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şeyler Priest için de geçerli sayılır, fakat Priest çok tercih ediliyor turnuvalarda. Dolayısıyla Paladin'in seçilmemesinin nedeninin bunlar olduğunu düşünmüyorum.

Denge olarak aşağıda kalıyor diğer classlardan diye düşünüyorum.
  • İlk ikisi açıksa çok gerek yok aslında ama druid oyuncusuysanız shade of naxxramas ve spectrial Knight ı açmalısınız kesinlikle şu anda genel olarak kullanılan belcer ve loatheb var bunlarda 2.wingde veriliyor zaten.Birde aggro oyuncusuysanız 3.wingde undertaker var tabi.Ama benim tavsiyem beklemeniz bu 700 goldu silin kafanızdan hazır bekletin gün geldiğinde bakarsınız naxx kartları hala daha metada tutunabilicek mi diye ona göre bi yol çizersiniz şu anda size 2.wing yeter.

@turexx@Ercello

Paladinin turnuvada seçilmeme sebebi çok fazla bord clear imkanı bulundurması ne kadar güçlü bir class yapsada paladini paladin bi prieste karşı rahat rahat trionu atamaz ortaya priest istediği minyonu rahatlıkla atar paladin tamam bordu temizliyor ama rakibin canını azaltmak için yapıcagı pek bişey yok turnuvalarda paladin oynayanların maçı kart bitimine kadar sürdü.Ranktada tercih edilmemesinin sebebi bence hızlı oyun bitirme hunterla 5 oyun atar adam o sürede.Çünkü ortaya herhangi bir minyon atmıyosun sürekli bord temizlemek için ugrasıyosun.Priestin tercih edilmesinin turnuvalarda bence sebebi handlock hariç control decklerine göre bariz üstünlüğü aynı şekilde aggro decklere karşıda oyunu ele alabiliyor ve en ortalama class priest şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 12 Kasım 2014; 11:59:09 >

• Kaç Legend var acaba? Diğer Legend kartları merak ediyorum ben.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.