Şimdi Ara

Gitarla sevişen kız!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
4
Favori
9.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 3:10 civarında coşuyorŞaka maka güzel çalıyor

10.08.2016 Edit:

Arkadaşlar kızımız çöp olmuş kendine yazık etmiş facebookundan son fotoğraflarını atayım

Gitarla sevişen kız!

Gitarla sevişen kız!

Edit:

Arkadaşlar işte kızın facebook'unu dh ya verdikten sonra kızın profiliÇekeceği var dh dan

Gitarla sevişen kız!

Edit:2

Facebook tan sıcak ss ler geldi yeni arkadaş olanlar gözden kaçacağınızı mı sandınız len dua edin resimli ss lerinizi vermiyorum valla dh dan çekeceği var bu kızın bi bakıyorum 25 kişi arkadaş olmuş hepsi Türk

Gitarla sevişen kız!

Gitarla sevişen kız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 10 Ağustos 2016; 3:25:35 >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Gitarla Sevişen Kız

Gitarla sevişen kızlar, enstrümanın büyüleyici sesine ve tellerinin dokunuşuna tutkuyla kapılmış kişilerdir. Bu bireyler, gitarı sadece bir müzik aleti olarak görmeyerek, onunla derin bir duygusal bağ kurarlar.

Gitarla sevişen kızlar, genellikle müziğin büyülü dünyasında kaybolmayı severler. Enstrümanlarını kucakladıklarında, parmaklarının teller üzerinde gezinmesiyle oluşan melodilerde kaybolurlar. Gitarın rezonansından yayılan titreşimler, onların bedenlerini ve ruhlarını harekete geçirir.

Tutkulu gitaristler, enstrümanlarını vücutlarının bir uzantısı olarak görürler. Onunla saatlerce pratik yaparlar, yeni akorlar ve teknikler öğrenmeye çalışırlar. Gitarla yakın ilişkileri, onların müzikal becerilerini geliştirir ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarır.

Gitarla sevişen kızlar için bu enstrüman sadece bir hobiden ötedir. Onunla derin bir kişisel bağ kurarlar ve onunla iç dünyalarını ifade edebilirler. Gitar, onların duygularını, düşüncelerini ve özlemlerini yansıtan bir müzikal çıkış noktası haline gelir.

Bu tutkulu bireyler, gitarları sayesinde benzer düşünenlerle bağlantı kurarlar. Müzikal festivallerde, konserlerde ve açık mikrofon etkinliklerinde gitarla sevişen kızlar bir araya gelir, enstrümanlarına olan aşklarını paylaşırlar ve yeni ilham kaynakları bulurlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gitarın olayım çal beni
    güzel çalıyor hakkın yememek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 29 Ocak 2010; 22:19:01 >
  • yerim ben bunu
  • şarkının başına dikkat ferhat göçer-cennet gibi başlamıyor mu?
  • playback yapıyo ama güzel kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

playback yapıyo ama güzel kız

Gitardan gıdım anlamadığını belli ettin
  • hatun güzelmiz bize böylesi denk gelmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhØxien

şarkının başına dikkat ferhat göçer-cennet gibi başlamıyor mu?

yok o değilde bana gesi bağlarını anımsattı
  • Gitar resmen orgazm oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: adri99

Gitar resmen orgazm oldu

• Bi gitara sap olamadık gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

quote:

Gitar resmen orgazm oldu

aYNEN
  • Hey maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

quote:

Gitar resmen orgazm oldu

aYNEN

Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilsimonline

şansınız deneyin http://www.youtube.com/user/yasi13 mailine kadar var hatta http://www.youtube.com/user/yasi13#p/a/u/1/tkptcx7KO6Q :DDD

Facebook'u bilem var ekledim ben adı Yasi Hofer

Not : Steve Vai ile nasıl çaldığı belli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 29 Ocak 2010; 23:29:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado 4ı

http://www.youtube.com/user/yasi13#p/a/u/1/tkptcx7KO6Q

buna bakın

• http://www.youtube.com/watch?v=tkptcx7KO6Q linkindeki majkelmisiek in yorumuna baKIN :D yazan dh den mi sölesin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.