face hesabının sahibi sensin iddaa ediyorum videoyu buldun , bi face hesabı açayım adına dedin
saka yapıyorum ama dogruluk payıda var
Hiç uğraşamam valla Ayrıca kızın bir sürü fotosu var face'de onları nasıl bulayım
Yasi yazıyorum 1000 tane yasin cıkıyor anasını satim bulamadım
Gitarın ucu desteğe dayaninca titreşimler azaliyor , doğal olarak daha güzel tonlar ortaya çıkıyor
Facebook tan sıcak ss ler geldi yeni arkadaş olanlar gözden kaçacağınızı mı sandınız len dua edin resimli ss lerinizi vermiyorum valla dh dan çekeceği var bu kızın bi bakıyorum 25 kişi arkadaş olmuş hepsi Türk
quote:
Orijinalden alıntı: skyfor
Facebook tan sıcak ss ler geldi yeni arkadaş olanlar gözden kaçacağınızı mı sandınız len dua edin resimli ss lerinizi vermiyorum valla dh dan çekeceği var bu kızın bi bakıyorum 25 kişi arkadaş olmuş hepsi Türk
simdi ismi de göründü
Gitarının,penası oLıyım
Beyler deminde 15 kişi eklemiş sadece 1 tanesi yabancı sanırım gerisi Türk
quote:
Orijinalden alıntı: adri99
Gitar resmen orgazm oldu
Ama gerçektende güzel kız.
bu metal müzikle ilginen kızlara karşı zaafım var
Hele birde kızılsa
Hala canlı gördüğüme inanamıyorum
18 Nisanda İstanbula gelecek galiba.İlgilenenlere duyrulur...
iyi bir taklit iyi bir yetenek
Aşkı memnu fanına ne gibi yorumlar yapmış.Biri link veya ss verebilir mi ? Özel olarakta yollayabilirsiniz. Can ve mal güvenliği açısından hani.
Hatun harbiden deli çalıyor
Of of..
Up izlemeyenler izlesin arkadaşlar
kızın suratı da cok güzel bize denk gelmez arkadas böylesi
yüzü başlarda görünmüyordu kesin travesti çıkacak falan dedim
gideri var
aga fena çalıyoda cok duygusuz calıyo ya bide steve vai yi dinleyin farkı anlarsınız
Ahh bu konu hortlamış Bu hatun çok deli çalıyor ya, tellerin olayım nota nota vur bana anamm