Bildirim
Gitarla sevişen kız! (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşlar işte kızın facebook'unu dh ya verdikten sonra kızın profili
Çekeceği var dh dan

_____________________________ -
dh de göründükten sonra arkadaşlarının yarısı türk olmuş
-
SS teki işaretli yoruma bakın herkes aynı noktaya dikkat cekio 
Hasss radara yakalanmışız ya
Kim çekti bu ss'i :D:D:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 4 Şubat 2010; 2:15:39 >_____________________________ Fotoğraflarıma buradan ulaşabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Powerx*
Hasss radara yakalanmışız ya
Kim çekti bu ss'i :D:D:D
Atıf Zafrak
Mesaim bulunsun...
bu ss aklıma gelmedi değil lakin arkadaşlık talep etmeden bu ss nin alınamayacağına göre dedim biri benden önce davranır
davranmışlar hemen. bu konu uzar gider... kızada link verinde takip etsin konusunu
_____________________________ ... -
Kız bakmadı konuya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 31 Ocak 2010; 22:14:35 >_____________________________ -
quote:
Vay be kıza bakın
baktım_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ßoost
Gel benim kalbimi de çal bebeğim.
Aman konu kaybolmasın mesajım bulunsun.
Kız sohbette çevrimdışı bir açsa
Arkadaşım kaldır şu resmi açığa çıktık 
quote:
Orijinalden alıntı: _ultima_
Arkadaşım kaldır şu resmi açığa çıktık

_____________________________ Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp -
Denk gelmez ki şöyle birisi, sevsek gönlümüzü versek. 
_____________________________ Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz. -
Beyler hergün 10 Türk ekliyor kızı
Ayrıca kız Aşk-ı Memnu nun hayranıymış
-
Kız 92'liymiş
Abi yurtdışındaki kızlar ne yiyip içiyolarda böyle oluyolar,anlamıyorum..(ciddi söyledim bu lafı
)
face hesabının sahibi sensin iddaa ediyorum
videoyu buldun , bi face hesabı açayım adına dedin
saka yapıyorum ama dogruluk payıda var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Şaka maka güzel çalıyor