Şimdi Ara

Giriş Katında Oturmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
15.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oturduğu apartmanın giriş katında oturan ve rahatsız olan varmı benim gibi ? Dertleşmek istedim biraz.. Sinir oluyorum ya..

• bende giriş katında oturuyorum anahtarını unutan bizim zile basıyor akrabasının dayısının amcasının teyzesinin hangi katta oturduğunu bilmeyen bizim zile basıyor.adres sorcak bizim zile basıyor.ramazanda darbukacı çocuklar bizim zile basıyor

BURDAN SESLENİYORUM YETER LAN YETER BİZDE İNSANIZ BİZİMDE CANIMIZ VAR NEDEN 1. KAT ? 1.KATTAKİ İNSANLAR SİZE HER ŞEYİ SÖYLEMEK ZORUNDA MI ?
  • 4 sene kadar oturdum. Benim içinde dertti. Şöyle pijamalarımla perdeyi açıp etrafa bakamıyordum. Sürekli biri geçiyordu. Geceleri de açamıyordum karanlıkta biri bana bakıyormuş gibi hissediyordum.

Giriş katı dert yau
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

4 sene kadar oturdum. Benim içinde dertti. Şöyle pijamalarımla perdeyi açıp etrafa bakamıyordum. Sürekli biri geçiyordu. Geceleri de açamıyordum karanlıkta biri bana bakıyormuş gibi hissediyordum.

Giriş katı dert yau
    Günde 10 kere Kapı Açıyorum Bunlara Sıkıldım Artık... Aslında Para Alcan Bunun İçin Kapı Açmak 2.5 lira :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc1fer^

Günde 10 kere Kapı Açıyorum Bunlara Sıkıldım Artık... Aslında Para Alcan Bunun İçin Kapı Açmak 2.5 lira :D

Alıntıları Göster
    Şimdi acısını çıkarıyorum. 12. kat semalarındayım. Yıldızlara dokunuyorum.

ama uzaydan biri bana bakıyormuş gibi hissediyorum o ayrı
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bizim öyle adres sorma vs. gibi problemler olmuyor Allah'tan ama böyle bile çok can sıkıcı .. Lojman/site gibi biyerde oturmanın faydası var çok gelen giden olmuyor kapıdan gelen geçen falan ama adam gibi perdeyi açıp rahat rahat dolaşamamak falan vallahi çok canımı sıkıyor yahu.. Çok salak birşey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dusk Dismantled

Bizim öyle adres sorma vs. gibi problemler olmuyor Allah'tan ama böyle bile çok can sıkıcı .. Lojman/site gibi biyerde oturmanın faydası var çok gelen giden olmuyor kapıdan gelen geçen falan ama adam gibi perdeyi açıp rahat rahat dolaşamamak falan vallahi çok canımı sıkıyor yahu.. Çok salak birşey..

Alıntıları Göster
    Bizimde öyle birde bahçeli devamlı çocuk sesleri var yazın oturulmuyo.Birde karşı binada bizim bahçede yazın hep kadınlar falan oturuyo kendi odamda rahat hareket edemiyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    3 yıl bende bekar evinde kaldım neyseki biraz yüksek girişti.Haftasonu sabahın 8 inde kapı çalındığını bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pazardaki Artist

3 yıl bende bekar evinde kaldım neyseki biraz yüksek girişti.Haftasonu sabahın 8 inde kapı çalındığını bilirim.

Alıntıları Göster
    Bizim Bide Karşıda İlkokul var
  • quote:

Bizim Bide Karşıda İlkokul var

Alıntıları Göster
    Giriş kapısının açılıp kapanma sesi yok mu çat çat diye birde off..
  • quote:

Giriş kapısının açılıp kapanma sesi yok mu çat çat diye birde off..

Alıntıları Göster
    ben de oturuyordum. güneş almaz bütün gün ışık yakarsın. hava süper olsa bile senin evin karanlıktır. hep depresif bir ortam vardır. rutubet olabilme ihtimali yüksektir. perde açamazsın falan filan...
  • quote:

elektrik kesildiğinde nasıl çıkıyorsun çok merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

quote:

elektrik kesildiğinde nasıl çıkıyorsun çok merak ettim

Jeneratör

Bina içi aydınlatma, kapı otomatikleri ve asansörler için jeneratör kullanılıyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    5 ay dayanabildim örümcekten ve karıncadan kurtulamıyordum

gece yatağımda yatarken ağızımın kenarından ve kulağımdan çıkardım karıncaları

örümceklerden bahsetmiyorum bile taşınma sebebim onlardı raftaki tabakların arasına bile yumurtluyorlardı bildiğin ev örümceğinin dışında karadulundan tut haçlısına kadar her türü mevcuttu

• quote:

Orijinalden alıntı: orinmicek

örümceklerden bahsetmiyorum bile taşınma sebebim onlardı raftaki tabakların arasına bile yumurtluyorlardı bildiğin ev örümceğinin dışında karadulundan tut haçlısına kadar her türü mevcuttu

nickinide ordanmı esinlendin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

quote:

yok hocam onlara tanıdık göründüm herhalde bu da bizden dediler sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

quote:

Alıntıları Göster
    bizde giriş katinda oluturuyoruz. okadar abartilcak sorunlar yok ama mesela bi su , elektrik , dogalgaz fatura kesmek için bizim zile basiyorlar. onun dışında öyle adres soran felan kimse ugramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

bizde giriş katinda oluturuyoruz. okadar abartilcak sorunlar yok ama mesela bi su , elektrik , dogalgaz fatura kesmek için bizim zile basiyorlar. onun dışında öyle adres soran felan kimse ugramaz

Alıntıları Göster
    Gerçekten uyuz bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Alıntıları Göster
    2 yıldır giriş katında 1 numarada oturuyoruz.Apartmanda 12 daire olduğu için ve herkesin ismi zilde yazdığı için fazla bizim zili çalan olmuyor.Doğalgazcı elektirikçi geldiğinde çalıyor bitek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecm_s

Gerçekten uyuz bir durum.

Alıntıları Göster
    Birçok kötü yanı var ama bence en kötüsü yaz aylarında küçük iğrenç yaratıkların istilası. At sinekleri lambaya, monitöre yüzüme kamikaze yaparken karıncalar mutfak ve banyoda düzenli partiler verirler bazen de yerde muhteşem kamufle olmuş planarya vardır ki sıcaktan kavrulan çıplak ayakla üstüne basıldığında o kaygan yapışkan iğrenç salgısı.... tecrübelerime göre nispeten iyi mücadele izolasyon ve biyolojik savaşla mümkün.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.