Şimdi Ara

Giriş Katında Oturmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
16.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En büyük problem rahat rahat perde açıp oturamamak heralde..
  • Konuyu hortlatıyorum üzgünüm.

20 yılı aşkın süredir giriş katında oturuyorum.

*Giriş kapısının bitmeyen sesi.
    *Binadakilerin ayaklarını merdivenlere vura vura inip çıkması.
    *Önüne gelenin zile basması.
    *Sokaktaki çocuk seslerinin, kadın seslerinin, araba korna seslerinin, demiri sarsan toplar yüzünden pencereleri kapatmak zorunda kalmak.
    *Üst kattakilerin aşağıda insanların yaşadığından habersizmiş gibi hoplaya zıplaya gecenin birbuçuğunda bile ses çıkarması.

En önemlisi de bir zatı muhteremin bile insanlar rahatsız olur biraz sessiz olalım düşüncesizliğidir.

Bazen ağlarsın. Stresin sıkıntın huzursuzluğun eksik olmaz.

Hiçbir zaman tercih etmeyiniz, n'olur kendinize bu kötülüğü yapmayınız.

İçim kan ağlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

bende giriş katında oturuyorum anahtarını unutan bizim zile basıyor akrabasının dayısının amcasının teyzesinin hangi katta oturduğunu bilmeyen bizim zile basıyor.adres sorcak bizim zile basıyor.ramazanda darbukacı çocuklar bizim zile basıyor

BURDAN SESLENİYORUM YETER LAN YETER BİZDE İNSANIZ BİZİMDE CANIMIZ VAR NEDEN 1. KAT ? 1.KATTAKİ İNSANLAR SİZE HER ŞEYİ SÖYLEMEK ZORUNDA MI ?

7.kat 32. Dairedeyiz önüne gelen bizim zile basıyor.

Edit: Hortmuş la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 4 Temmuz 2014; 0:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

bende giriş katında oturuyorum anahtarını unutan bizim zile basıyor akrabasının dayısının amcasının teyzesinin hangi katta oturduğunu bilmeyen bizim zile basıyor.adres sorcak bizim zile basıyor.ramazanda darbukacı çocuklar bizim zile basıyor

BURDAN SESLENİYORUM YETER LAN YETER BİZDE İNSANIZ BİZİMDE CANIMIZ VAR NEDEN 1. KAT ? 1.KATTAKİ İNSANLAR SİZE HER ŞEYİ SÖYLEMEK ZORUNDA MI ?

7.kat 32. Dairedeyiz önüne gelen bizim zile basıyor.

Edit: Hortmuş la

Geç olsun güç olmasın hocam :)

• ee açmayin arkadaşlar kapiyi sizde ? evin kapıcısımısınız ? bizim zilede basiyorlardi bir süre sonra bıktık. açmıyoruz...
    alt katta oturan idiotta kendisine daire 1 demiş , ona gelen kargo vs de bize geliyor. 1.kat giriş katı sıkıntı. Yeni bir eve taşınsam 1.kat mı ? aman Tövbe almam bedava verseler
  • Ahh ahh tam kapının dibi odam sanki beynimin içinde o apartman kapısının sesi,çocuk sesleri,koşmalar,merdivenlerden depine depine inip çıkma off ulan off:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.