Şimdi Ara

Gintama - Ana Konu- (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
977
Cevap
11
Favori
43.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: delton

Özellikle Tsukuyo'lu bölümler(139-146 arası ile 177-181 arası) mükemmel olmuş. O bölümlerin müzikleri de çok güzel. Gintoki ile Tsukuyo birbirlerine inanılmaz gidiyorlar. Birkaç tane gif çalışması yaptım.

177-181 arası bölümler ile ilgili gifler;

/>

/>

/>

/>

139 -146 arası gifler;

/>

/>

/>

Daha 150 küsür bölüm izledim. O Tsukuyo'nun ilk çıktığı arcta Kagura'nın kendini kaybetmiş hali offffffffffffff. Çok severim zaten Kagura'yı, o halini çok beğenmiştim. O haliyle ilgili masaüstü resmi olabilecek resim var mı ? Varsa yollayabilir misiniz?
  • Her ne kadar espri anlayasi meselesi olsa da Gintama'yi sevmeyenlerden nefret ediyorum nedense fanboy muyum neyim Su Kintoki arc da gelsin artik cok zevkliydi mangada.Ama anime daha iyi bence Gintoki'nin seiyuusu Tomokazu Sugita super cok uyuyo karaktere onsuz olmazdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 16 Mart 2012; 12:13:14 >

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

Hala devam ediyor mu seri?

Sanırım ediyor. MyAnimelistte Gintama 201 bölüm olarak görünüyo.Daha sonra Gintama' adlı bi seri çıktı diyo.(İsim aynı değil.Kesme işaretine dikkat). Ama anime sitelerinde falan kesmeden devam etmiş. 250 bölüm çıkmış.

Hala devam ediyor mu seri?

2.ci sezonu devam ediyo ve mangaka 7 yıl daha devam ederim dedi ama bunu 10 bölümde bir animeyi bitiriyorum diyen biri diyince eminde olamıyosun

Orijinalden alıntı: [Raist]

Her ne kadar espri anlayasi meselesi olsa da Gintama'yi sevmeyenlerden nefret ediyorum nedense fanboy muyum neyim Su Kintoki arc da gelsin artik cok zevkliydi mangada.Ama anime daha iyi bence Gintoki'nin seiyuusu Tomokazu Sugita super cok uyuyo karaktere onsuz olmazdi.

Ben sevmiyorum gintamayıBir yerden sonra bayıyor konu yok birşey yok öylesine yapılmış bir seri

Orijinalden alıntı: Allen Walker

quote:

Her ne kadar espri anlayasi meselesi olsa da Gintama'yi sevmeyenlerden nefret ediyorum nedense fanboy muyum neyim Su Kintoki arc da gelsin artik cok zevkliydi mangada.Ama anime daha iyi bence Gintoki'nin seiyuusu Tomokazu Sugita super cok uyuyo karaktere onsuz olmazdi.

Ben sevmiyorum gintamayıBir yerden sonra bayıyor konu yok birşey yok öylesine yapılmış bir seri

Napiyim bana niye soyluyosun

quote:

hocam bana sorarsan mantık kavramları içinede herkesin kabul edebilceği bir konusu yok ama açıklayabilceğim (uykulu olduğumu bundan önce 240 dan 250 ye kadar izlediğimi sayarsak ) kadarıyla ''the legend'' filmini izlediysen ordan küçük bir hikayeyi özet geçicem çok ünlü bir müzik sanatçısı vurulur ertesi günde konseri vardır fakat vurulduğundan herkes gidemiyceğini düşünür fakat ertesi gün sanatçı ayaktadır ordan birileri sorar '' daha dün vuruldun neden dinlenmiyosun '' sanatçı '' beni vuran kötü insanlar bir gün bile dinlenmezken ben nası dinleneyim'' gintamada benim için bu açıdan benzerdir ne kadar mutsuz olursam oluyim ne kadar saçmalık salaklık yaparsam yapıyım umursadan açıp gülmemi sağlar

o değilde uykulu uykulu iyi saçmaladım yine neyse

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

quote:

hocam bana sorarsan mantık kavramları içinede herkesin kabul edebilceği bir konusu yok ama açıklayabilceğim (uykulu olduğumu bundan önce 240 dan 250 ye kadar izlediğimi sayarsak ) kadarıyla ''the legend'' filmini izlediysen ordan küçük bir hikayeyi özet geçicem çok ünlü bir müzik sanatçısı vurulur ertesi günde konseri vardır fakat vurulduğundan herkes gidemiyceğini düşünür fakat ertesi gün sanatçı ayaktadır ordan birileri sorar '' daha dün vuruldun neden dinlenmiyosun '' sanatçı '' beni vuran kötü insanlar bir gün bile dinlenmezken ben nası dinleneyim'' gintamada benim için bu açıdan benzerdir ne kadar mutsuz olursam oluyim ne kadar saçmalık salaklık yaparsam yapıyım umursadan açıp gülmemi sağlar

o değilde uykulu uykulu iyi saçmaladım yine neyse

yapma bunu gintama zaten ana hikaye olsun diye yapılan bir seri değil daha çok eğlencelik seri diğer uzun seriler gibi bir arc a bağlayıp 50-100 bölüm harcamıyor arc lar taş çatlasa 20 bölümde bitmiş oluyor yeri geliyor çok iyi güldürüyor yeri geliyor duygulandırıyor yeri gelince çok ciddi bir anime olabiliyor 140 larda yoshiwara, 210 larda süper4 lü mü ne vardı (hatırlayamadım o 4 lüyü şimdi ) gibi arclar misal.. ben bir yemek için savaştıkları bölümleri seviyorum bazen oyunun içine girebiliyorlar baya mmorpg gintama da konu aramayacaksın eğlencene bakacaksın 221 de yarıldım yalnız

bkz isim meselesi

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

yapma bunu gintama zaten ana hikaye olsun diye yapılan bir seri değil daha çok eğlencelik seri diğer uzun seriler gibi bir arc a bağlayıp 50-100 bölüm harcamıyor arc lar taş çatlasa 20 bölümde bitmiş oluyor yeri geliyor çok iyi güldürüyor yeri geliyor duygulandırıyor yeri gelince çok ciddi bir anime olabiliyor 140 larda yoshiwara, 210 larda süper4 lü mü ne vardı (hatırlayamadım o 4 lüyü şimdi ) gibi arclar misal.. ben bir yemek için savaştıkları bölümleri seviyorum bazen oyunun içine girebiliyorlar baya mmorpg gintama da konu aramayacaksın eğlencene bakacaksın 221 de yarıldım yalnız

bkz isim meselesi

Jugem Jugem Unko Nage Ki Ototoi no Shin-chan no Pantsu Shinpachi no Jinsei Balmunk Fezarion Aizak Shunaider San Bun no Ichi Junjyou na Kanjyou no Nokotta San Bun no Ni wa Sakamuke ga Kininaru Kanjyou Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiruyou de Shinranai no wo Boku wa Shitteiru Rusu Surume Medaka Kazuno Kokoedame Medaka….Kono Medaka wa saki no to wa Chigau Yatsu Dakara Ikeno Medaka no Hou Dakara Raa-yuu yuuteimiouki Mukou Pepepepepepepepepepepepe Bichiguso Maru

Jugem-Jugem Shit-Tossing The Life Of Shin-chan's Two-Day-Old Underwear Balmung Fezalion Isaac Schneider 1/3True Love 2/3 Hangnail Anxiety Betrayal Knows My Name Or Does It Really Ignore Calls Squid Dogfish Halibut Trout-Cod Dogfish This Is a Different Dogfish,I'm Talking About The Dogfish Shark Kaluga Angler Ray Yuuteimiyaoukimukou Pepepepepepepepepepepepe All's Well That Ends Well Runny Diarrhea

Shinpachi diyodu ya butun bolumu ismi soyleyerek gecirdiniz yeter diye gulmustum baya ona

quote:

Orijinalden alıntı: thend

bkz isim meselesi

Jugem Jugem Unko Nage Ki Ototoi no Shin-chan no Pantsu Shinpachi no Jinsei Balmunk Fezarion Aizak Shunaider San Bun no Ichi Junjyou na Kanjyou no Nokotta San Bun no Ni wa Sakamuke ga Kininaru Kanjyou Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiruyou de Shinranai no wo Boku wa Shitteiru Rusu Surume Medaka Kazuno Kokoedame Medaka….Kono Medaka wa saki no to wa Chigau Yatsu Dakara Ikeno Medaka no Hou Dakara Raa-yuu yuuteimiouki Mukou Pepepepepepepepepepepepe Bichiguso Maru

Jugem-Jugem Shit-Tossing The Life Of Shin-chan's Two-Day-Old Underwear Balmung Fezalion Isaac Schneider 1/3True Love 2/3 Hangnail Anxiety Betrayal Knows My Name Or Does It Really Ignore Calls Squid Dogfish Halibut Trout-Cod Dogfish This Is a Different Dogfish,I'm Talking About The Dogfish Shark Kaluga Angler Ray Yuuteimiyaoukimukou Pepepepepepepepepepepepe All's Well That Ends Well Runny Diarrhea

Shinpachi diyodu ya butun bolumu ismi soyleyerek gecirdiniz yeter diye gulmustum baya ona

arada shinpachi nin kirli donu falan geçiyodu onuda almışlar "Shit-Tossing The Life Of Shin-chan's Two-Day-Old Underwear"

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • Arkadaşlar Gintama'yı indirebileceğim güzel sağlam trrnt linki var mı? İngilizce altyazı-altyazısız farketmez.

Arkadaşlar Gintama'yı indirebileceğim güzel sağlam trrnt linki var mı? İngilizce altyazı-altyazısız farketmez.

var ama zamunda hesabın var mı?

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

Arkadaşlar Gintama'yı indirebileceğim güzel sağlam trrnt linki var mı? İngilizce altyazı-altyazısız farketmez.

olmamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 18 Mart 2012; 23:12:47 >

quote:

quote:

olmamı

gintama yaz search'e son sayfaya gir direk golden torrent var 1-200 arası.

quote:

quote:

quote:

olmamı

Ya aslında benim takıldığım konu, Gintama, Naruto gibi Naruto part1 - shippuden gibi mi? yani 2 seri den mi oluşuyor? çoğu yerde en fazla 90 bölüme kadar gördüm. birde animelist de falan 2 seri gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 18 Mart 2012; 23:39:59 >

quote:

quote:

quote:

quote:

olmamı

Ya aslında benim takıldığım konu, Gintama, Naruto gibi Naruto part1 - shippuden gibi mi? yani 2 seri den mi oluşuyor? çoğu yerde en fazla 90 bölüme kadar gördüm. birde animelist de falan 2 seri gözüküyor

1 201 bölümlük seri bir de hala devam eden serisi var

Orijinalden alıntı: smallhero55

Daha 150 küsür bölüm izledim. O Tsukuyo'nun ilk çıktığı arcta Kagura'nın kendini kaybetmiş hali offffffffffffff. Çok severim zaten Kagura'yı, o halini çok beğenmiştim. O haliyle ilgili masaüstü resmi olabilecek resim var mı ? Varsa yollayabilir misiniz?

Ne yazık ki elimde yok. Kmplayer'dan resim olarak çekebilirim ama wallpaper kadar güzel gözükmez. Olan varsa bana da yollasın.

Gintama 201. bölümden sonra (sanıyorum anime manga'ya yetişti diye) animeye bir yıl ara verdi. Bir yıllık aradan sonra 720p formatıyla 202. bölümden başladılar. 202. bölüm çok çok komik bir bölümdür. 202. bölümde Gintoki, dragon ball karakteri Yamcha'nın kılığına bürünüyor- tüm karakterlerin davranışı değişiyor. Dün ise 251. bölüm yayınlandı.

hatırladığım kadarıyla bi tane beyaz saçlı samuray bi tane kırmızılı kücük kız bi tanede ayımsı bi hayvan vardi bi komutan gibi bişeyde zoroyu seslendiriyodu

not:demin armstrong canona bide 202ye baktım güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.ksd -- 20 Mart 2012; 14:20:07 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.