Şimdi Ara

Gintama - Ana Konu- (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
977
Cevap
11
Favori
43.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende izlemeye devam ediyorum başlıyımmı diye soran olursa ben hayatım boyunca abartısız hiç bi komedi filmine 5 saniyeden fazla gülmemişimdir bile ama bu animede gülmekten nefes alamıyorum
    Amd Ryzen 5 2600 - Amd Ryzen Wraith Rgb Cooler - Asus Rog Strix Rtx 2060 - Kingston Hyperx Predator 16GB 3200Mhz - Fsp 600w 80 - Steelseries Apex 150 - Steelseries Rival 600 - Nzxt H500i - LG 34uc79g 144HZ 1ms Curved - 4 TB HDD - 240 SSD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Tony

bayadır izlemeye niyetlendigim anime fakat indirmeye üşeniyorum

Gerçekten ama gerçekten hata yapıyosun myanimelistde 1.ci sırada olan bi anime bidaha düşün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinetics

Uzuuuuuuuuunnn zaman önce 3-4 bölümünü izlemiştim ama pek sevdiğimi hatırlamıyorum ama belki o zamanlar anime bilgim yetersizdi de ondandı

50.ci bölümlere kadar arclar başlamıyo düz bölümler diğer animelerden çok alıntı yapmıyolar ondan sonra eğlence başlıyo bi dedektiflik bölümü vardı saydım tam:52 anime 18 de filmden alıntı yapıp sığdırmışlardı anime komikdir yani shinpachi diye bi karakter var bir bölümde konuşmaz sadece dondake der bölüm boyunca sadece bu sözle bile güldürür

not:ilk defa bi animeyi bu kadar tavsiye edesim koruyasım geldi nedense

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Orijinalden alıntı: Kinetics

Uzuuuuuuuuunnn zaman önce 3-4 bölümünü izlemiştim ama pek sevdiğimi hatırlamıyorum ama belki o zamanlar anime bilgim yetersizdi de ondandı

50.ci bölümlere kadar arclar başlamıyo düz bölümler diğer animelerden çok alıntı yapmıyolar ondan sonra eğlence başlıyo bi dedektiflik bölümü vardı saydım tam:52 anime 18 de filmden alıntı yapıp sığdırmışlardı anime komikdir yani shinpachi diye bi karakter var bir bölümde konuşmaz sadece dondake der bölüm boyunca sadece bu sözle bile güldürür

not:ilk defa bi animeyi bu kadar tavsiye edesim koruyasım geldi nedense

O zaman izlerim ben de sırf senin için
    || Windows7 Kullanıcısı ||
    || İntel Core2Duo E6540 @2,33 GHz
    || His HD4850 1GB GDDR3 || 22" Acer 1920*1080 LeD
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
  • yav izleyecektim ama baktım altyazı yok çekindim şimdi hala mı yok altyazı

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • bazen bir sahneyi 10 kere geri sarıp, gülmekten yerlere yattığım tek anime.

Orijinalden alıntı: thend

yav izleyecektim ama baktım altyazı yok çekindim şimdi hala mı yok altyazı

ben ingilizce izliyorum hocam tavsiye ederim ama ingilizcen düşük bir seviyedeyse bilirim sözlük diye güvenerek başlama derim çünkü bi espriyi anlamıyosun yukardan okuyup tekrar sarıyosun felan ve uzun zor yazılar oluyo bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 9 Haziran 2011; 16:41:03 >

Orijinalden alıntı: thend

yav izleyecektim ama baktım altyazı yok çekindim şimdi hala mı yok altyazı

Çeviren ufak bir grup var. Ancak gerçekten çok yavaş ilerliyorlar ve hatta durdular diyebilirim. Malesef bu Anime'ye ülkemizde fazla ilgi gösterilmiyor. Her grup şu saçma Naruto v.b Anime'leri çevireceğine Gintama gibi bir şaheseri çevirse keşke.

''Dakini'nin ruhu dünyanın en kirli yerine saplandı''

Sougo: Şimdi 4 boynuz oldu

Bu anime Japonya'da akşam 6'da yayınlanıyor ve shounen olarak geçiyor bir de.

Orijinalden alıntı: Estheim

Yeni sezon başladığından beri her bölüm süper diyordum ama 220. bölüm yardırdı resmen. Gülmekten yanaklarım ağrıdı valla.

''Dakini'nin ruhu dünyanın en kirli yerine saplandı''

Sougo: Şimdi 4 boynuz oldu

Bu anime Japonya'da akşam 6'da yayınlanıyor ve shounen olarak geçiyor bir de.

ben bu anime yüzünden geçen yaz astım hastalığı sebebimle gülerken nefesim tıkandı gittiğimde doktor tip tip baktı şöyle animeden oldu diyince hijikata hata yapınca gintama nın suratında koptum zaten bide hiç kurtarma çabası yok demezmi böyle bişi ilk defa gördüm diye

ayriyetten anime.gen.tr de en çok okunan mangalarda 2007 de gintamayı sadece 40-50 yaş kadınlarda 1.cide (diğerlerinde gözükmüyor bile ) görmüştüm bu japon milleti gintamayı mı bilmiyor nedir hiç anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 11 Ağustos 2011; 18:29:17 >
  • Şu anda altyazılarıyla birlikte yeterince ilerledi sayılır. Şunu söylemekte gerekir Gintama en iyi animelerden birisi. Belkide komedi dalındaki en iyi anime. Başlıktaki Naruto veya Bleach kısmı pek karıştırmasın kafaları. Bunların parodileri 5-10 saniye kadar sürüyor.(o da sadece bir bölümde). karakterleriyle konularıyla kendine has bir anime. Bazen öyle bölümler oluyor ki dostlukları, acıları mükemmel işlediklerini görüyorsunuz. Yukarıda komedi dedim ama konuları çok geniş. Gintama'nın tek şansızlığı ilk bölümlerinde altyazı çevirilerinin iyi yapılmamış olmasıydı. Şimdi tümüyle düzeldi. Hem Kickapoo'dan hemde divxplanet'ten ayrı ayrı çeviri yapıyorlar. Çokta güzel çeviriyorlar. Umarım güncel bölümlerine de en kısa zamanda ulaşırlar.
  • Bu yeni sezonu izleyen yok mu? Belaltı espriler bayağı arttı. Bunu nasıl yayınlıyor Tvde cidden çok merak ediyorum. Bu sezon her bölümde beni güldürmeyi başarabilen tek anime. Nerde geliyo akıllarına bu fikirler cidden merak ediyorum.Kesinlikle izlemelisiniz.

SHOGUUUUUUN Şu gözlük esprisine de hep gülüyorum nedense

1-200 arasını indiriyorum beğenirsem devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 10 Şubat 2012; 10:03:51 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Özellikle Tsukuyo'lu bölümler(139-146 arası ile 177-181 arası) mükemmel olmuş. O bölümlerin müzikleri de çok güzel. Gintoki ile Tsukuyo birbirlerine inanılmaz gidiyorlar. Birkaç tane gif çalışması yaptım.

177-181 arası bölümler ile ilgili gifler;

139 -146 arası gifler;

• Ben de başladım animeye ve mangaya. Çok eğlenceli bir yapım. Özellikle Gintoki'nin tepkileri çok hoşuma gidiyor. Ciddiyetten uzak havasıyla insanın kafasını boşaltıyor. Göndermeler de çok azını anlamsam da güldürüyor. Mangası da oldukça başarılı. Animeye zaman bulamazsanız onu okuyun. Beni animeden çok güldürdü şimdiye kadar. Tabi bu ingilizce eksiğimden kaynaklanıyordur biraz.
    Ha openingi bir harika bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 15 Mart 2012; 4:08:39 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.