Şimdi Ara

Gintama - Ana Konu- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
977
Cevap
11
Favori
43.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gintamayı mkv veya avi formatında torrentle indirebileğim bir yer var mı? English Sub olcak tabiki , aradım bulamadımda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: leke900

Gintamayı mkv veya avi formatında torrentle indirebileğim bir yer var mı? English Sub olcak tabiki , aradım bulamadımda :)

getfansub.com
    getfansub.com
    http://getfansub.com/wiki/Gintama

megaupload linkleri var burda.

burda varda torrentte eski bölümlerde seeder yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: leke900

Gintamayı mkv veya avi formatında torrentle indirebileğim bir yer var mı? English Sub olcak tabiki , aradım bulamadımda :)

www.boxtorrents.com
    Üye alımı açık şuanda.Burda bol seed var.
    Fakat upload yapmayı unutmayın
  • Gintoki Bleach'ın mangasını okurken ''Keşke benim de bankai'm olsaydı'' diyor.
  • hadi bakalaım 1-90'a kadar olan bölüm paketini indiriyorum 15gb =)
  • AnimeFreaktv'de malesef yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

hadi bakalaım 1-90'a kadar olan bölüm paketini indiriyorum 15gb =)

banada link göndersene torrent iyi ise
  • http://hardboiled-fs.blogspot.com/

Güncellemişler.Daha da hızlancaklarmış sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

quote:

Orjinalden alıntı: Kogan

Online izleyebileceğim bir yer var mıdır?
    AnimeFreak'te bulamadım.

www.crunchyroll.com

Sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

hadi bakalaım 1-90'a kadar olan bölüm paketini indiriyorum 15gb =)

banada link göndersene torrent iyi ise

@dombili 1-2. bölümlerin indirme hızını arttırdım, bi insinler görüntüye bakacam güzelse sanada veririm link az kaldı bekle :)
  • Birçok animeyi izlemiş biri olarak söyleyebileceğim anime de Gintama da bleach kadar komedi beklemiorm ama cddn alakasız espiriler içeriyor. hadi biraz macera kısmına bakaym dedm o da doğru düzgn yok. zaman kaybı. Benim görüşüm.Fma yı çockça bulmş biri olarak 10 / 3 :)
  • 6 bölüm izledim.Sarmadı açıkcası.Tamam espriler güzelde, tam bi hikayesi yok gibi.Ya da var fakat daha henüz gelişmedi.
    Bleach ile kıyaslanamaz bile.Çünkü bleachin gittikçe büyüyen,gelişen hikayesi var.Yani hikaye tam olarak belli.Keza çok iyi karakter artışı var ilerledikçe.

Eyeshield 21'e başladım.Güzel gidiyo şimdilik
  • 3.bölüme kadar izledim ve inmekte olan diğer bölümleri iptal edip sildim..
    harcadığım vakite yazık, beş para etmez ya bu..
  • 10. bölüme geldim.Hiç sarmadı ya Eyeshield'in yanında çok sönük kalıyor
  • Her animeyi 3 bölüm izleseydim şu ana kadar tamamını izlediğim bir tane bile seri olmazdı. Bu seriyi size acayip maceralı aksiyon dolu olduğu için önermedim. Birçok animeye gönderme içerdiği için önerdim. Ayrıca genel bir hikayesi yok zaten. Önemli olan konusu değil bu arada. Sanırım siz çok farklı beklentilerle başladınız bu animeye.
    Ben size hiçbir animede göremeyeceğiniz göndermelerle dolu(sadece animelere değil bütün TV showlarına)bir anime önerdim.
    Ayrıca tekdüze olsaydı sıkıcı olurdu bence. İleriki bölümlerde arc'lar başlıyor kısa kısa.
    3-5 bölümlede seriyi değerlendirmeyin. Önerdiğim kişilerin çoğu ilk bölümlerde sıkıldı ama tavsiyemle devam ettiler ve şimdi çok beğendiklerini söylüyorlar.
    Ayrıca Zizoux sanırım ingilizce sorunu yüzünden komik gelmemiş sana. İngilizceniz yeterli düzeyde değilse tavsiye etmem zaten.
    Bu arada Rumbel altyazı grubunu öneririm başlayacaklara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 10 Şubat 2009; 23:20:55 >
  • windsurf@
    Merak etme ingilizcem iyi seviyede.Bir çok animeyi ingilizce izliyorum zaten.
    Ben zaten komik değil demedim ki.Mesajımı iyi oku. Sadece tam olarak bir hikayesi yok dedim.Onun için böyle tarzları pek sevmem.Ama biraz makara için devam edebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

windsurf@
    Merak etme ingilizcem iyi seviyede.Bir çok animeyi ingilizce izliyorum zaten.
    Ben zaten komik değil demedim ki.Mesajımı iyi oku. Sadece tam olarak bir hikayesi yok dedim.Onun için böyle tarzları pek sevmem.Ama biraz makara için devam edebilirim.

Pardon birsürü mesajı okuyunca karışmış kafam..

Zaten absürdlüğü ve göndermeleri için önerdim. Farklı bir seri olduğu için. Bir hikayesi yok tabiki. Ama ileriki bölümlerde dediğim gibi arclar başlıyor ve arclardan birinin devam edeceğini tahmin ediyorum. Zaten konu için değil eğlenmek için izlenmeli bu. Yoksa sıkıcı gelir. Sanırım çoğu kişi başlığa tav oldu.
    Birde bana eyeshield için bir indirme kaynağı atarsan çok süper olur. Bulamadım bir türlü:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 10 Şubat 2009; 23:40:48 >
  • http://www.boxtorrents.com/browse.php?only=0&description=0&reorder=1&hentai=1&incomplete=1&lossless=1&hd=1&multiaudio=1&bonus=1&q=Eyeshield+21

İlk 3 sezonu burda var.Bol seedli. İlk 5 bölümünü izledim çok güzel ve komik gerçekten.Soul eater ile bu bleach yokken çok çok iyi idare ediyo

Üye alımı kapalıysa başka link bakarım
  • Çok sağol. Üye alımı açıkmış. TL'de de buldum ama 6 seedli. Seederlar kaliteli diyorlar. Umarım doğrudur. Rapid linkini bulsam rmvb dahi olsa indireceğim.
  • Kateikyo Hitman Reborn bitti şimdi buna başlıcam bakalım :) torrent buldum çekiyom...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.