Şimdi Ara

GİMSA'da Çiğ köfte 4,90 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
6
Favori
26.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankarada özledigim, her gittigimde ugradigim 3 isletme;

1-GİMSA

2-MEVLANA pide (etimesgutta, şiddetle kiymalisini tavsiye ederim)

3-HOSTA

alternatifleri yok...
  • Küçükken (20 sene önce) ilk büyük marketlerinin açılışına gittiğim markettir. Evimiz sincanda olduğu için belki forumda benden daha çok alışveriş yapmış biri yoktur. Çiğköftesi çok lezzetlidir, çok severim. 2,50 TL'ye yarım kilo alırsınız, yanına pazar fiyatından yeşillik limon alır, ziyafet çekersiniz. 50 tl üzeri alışveriş yapınca bedavaya bişeyler verirler, çevredeki neredeyse her mahalleye servisleri vardır. Evet, biraz tutuculardır, tuvaletlerinde pisuvar yoktur örnekse (sincan merkez şube), siyasi bağları kuvvetlidir, cuma çıkışlarında ücretsiz dağıtılan ve belki de bölgenin en çok okunan gazetelerinden biri olan Gimsa gazetesi, aynı zamanda bölgesel yönetimin reklamının yapıldığı bir araçtır.

Ucuz ürün sunabilmesinin bir sebebi olarak şöyle bir bilgi edindim vakti zamanında: Bilirsiniz, alıcılar satıcılara ödemeyi merkez satın alma ofisleri aracılığıyla bir ay içinde hesaba yaparlar. Gimsa, çok yüklü alımların ödemesini anında nakit olarak yapıyor ve bu da çok ucuza mal etmelerini sağlıyor.

Birçok üründe kendi markaları vardır Migros gibi. Komik fiyatlara ürünler bulunabilir. Mesela keskinoğlu küçük baton sucuk 50 kuruştu birkaç ay önce :D Hala da öyledir muhtemelen. Yakın zamanda 16-18 kuruşa küçük su, 1 TL'ye fıstıklı milka 80 gr çikolata almış olduğum yerdir.

Tavsiye olunur!

• İstanbulda olmaz böyle yerler.olsa da düşünemem yani :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışanlarının hepsinin çorumlu olduğu Ankara'nın en hesaplı alışveriş merkezi , Şuanda Elvankent'e Dev gibi bir tane daha alışveriş merkezinin inşaatı yapılmakta , ancak çiğ köftesini pek beğenmiyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 22 Ocak 2013; 11:08:53 >

Orijinalden alıntı: ankyra75

ankarada özledigim, her gittigimde ugradigim 3 isletme;

1-GİMSA

3-HOSTA

alternatifleri yok...

Mevlana nin tam adresi nedir acaba ? Merak ettim de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011

Hp Elitebook 6930p
  • Etimesgutan Sincana giderken Sağ tarafta Mevlana pide.

http://www.mevlanapidekebap.com/

Ayrıca gimsa neden elit kesimin olduğu yerde açılmıyor? Gimsa Sincanda küçük bir marketle başladı bu işe ve şu an her mahalledeki en büyük market. sincanın dışına hiç çıkmamıştı taki batıkenti yapana kadar. bundan sonra da dışarı çıkacağını sanmam, rekabet gereği çıkmıyor olabilir, çünkü çıkarsa ankarada başka market kalmayacak zannımca...

Jetta 2008 ve 2006 1.6 MPI Tiptronik , BURDAN

GOLF mk7 1.2 TSi Comfortline DSG, BURDAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt710

Etimesgutan Sincana giderken Sağ tarafta Mevlana pide.

Lezzet kalite 10 numara ve fiyat olarak uygun bir yer ayda 4-5 kere giderim

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Etimesgutan Sincana giderken Sağ tarafta Mevlana pide.

Lezzet kalite 10 numara ve fiyat olarak uygun bir yer ayda 4-5 kere giderim

Merak ettim fiyatlar ve porsiyonlar nasıl ?
  • Posiyonlar büyük ve doyurucu adamlar harıl harıl iş yapıyor zaten 1 kere giden 1 daha gider 1 daha gider ve gitmeye devam eder :) pideleri bol malzemeli ve güzeldir geçen adana yedim harikaydı eti , o taraflarda oturanlar uğrasınlar ve birşeyler yesinler derim mutlaka
  • sincan eryaman batıkent biraz şehir dışı sayılır. diğer yerlerde oturan insanların yolu pek düşmez. yani yol üstü değil. misal çankayada oyutran adam nasıl gitsin oraya. 1 saatte anca gider yaktığı benzinden de zarar eder. ben misal bi kere bile gitmedim hatta nerdeo lduğunu bile bilimyorum. en fazla gimattaki toptancı marketlere gittim ki o da ters te kalıyor. yani şöyle büyük alşveriş merkezelerinni civarına açılsa bende giderim. misal eskişehir youl üzeri konya yolu üzerine gibi
  • cankayada oturan kisi, 5 tl kar edecek dıye o kalabaliga girmez. Giriyorsa yanlıs yerde oturuyort. Bunlar da cankayada, umıtkoyde magaza acmaz. 5 tl ye 5 corap satılacak semt degil çunku. Dar gelırlıler ıcın, altalta ustuste alışveris ortamlarından rahatsız olmayanlar ıcın uygun bır yer

• Ben farklı ilerde bir çok alışveriş yeri gördüm böyle marketçilik mantığı görmedim.
    1-) Servis aracı evinizin önüne bırakıyor.
    2-) Yazar kasalarda poşetleme elemanları.
    3-) Fast food katında uygun fiyata bol çeşitli yiyecekler.
    4-) Oyun salonunda çocuklar için jeton 50 kr
    5-) Pastane reyonunda kuru pastalar çok taze.
    6-) Gimsanın girişinde baskül vardır gelenler bir tartılır.
    Vs..

Ben farklı ilerde bir çok alışveriş yeri gördüm böyle marketçilik mantığı görmedim.
    1-) Servis aracı evinizin önüne bırakıyor.
    2-) Yazar kasalarda poşetleme elemanları.
    3-) Fast food katında uygun fiyata bol çeşitli yiyecekler.
    4-) Oyun salonunda çocuklar için jeton 50 kr
    5-) Pastane reyonunda kuru pastalar çok taze.
    6-) Gimsanın girişinde baskül vardır gelenler bir tartılır.
    Vs..

Asonsörlerde eleman var.
    Bunuda ekleyin.
    Katlara indirip cıkartıyor. Arabalara yardımcı oluyor
  • Ankara'da en ucuz marketler Etimesgut , Sincan ve Elvankent bölgesindedir , ayrıca bu bölgeler şehir dışında değildir , Ankara eski Ankara değil artık Ankara çok büyüdü ve artık heryer merkez o eskidendi ... artık heryerde alışveriş merkezi , avm , pazar vs var ... Saadece gimsa değil Alnıaçıklar , Akyurt , yunus gibi zebille market var ve bu marketler de hem kaliteli ve her markette satılan şeyler var hemde daha ucuz

Orijinalden alıntı: ankyra75

ankarada özledigim, her gittigimde ugradigim 3 isletme;

1-GİMSA

3-HOSTA

alternatifleri yok...

+++
    Bir zamanlar evimiz Elvankent Gimsaya çok yakındaydı,Türkiye'de bu şekilde satış yapan bir yer hiç görmedim.
    20-30 kasasının hepsinde kuyruk olur mu!!!
    Ama Gimsa'da nerdeyse tüm ürünlerda fiyat çoğunlukla az-çok önemli değil mutlaka piyasanın altındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Teacher^ -- 22 Ocak 2013; 15:18:03 >

Sincanda Gimsa olduğundan büyük market firmaları giremiyor mesala Migros, Kipa, Real, vs...

Ne tv reklamı var ne bilbord indirim kataloğu bile yok

Aynen hocam. Ama ALNIAÇIKLAR'I da Sincan için yaban atmamak lazım. Ürünler Gimsa'ya göre pahalı ama maşallah 100 metre kuyruk oluyor kasalarda. Hele ki Ramazan ayında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msunlu

aslında buraya Gimsanın fiyat listesini koysak gıda ve temizlik konusunda sıcak fırsat başlığı açılabileceğini hiç sanmıyorum.
    açılan konulara baktığımda Gimsa hep daha ucuz oluyor.

Ayrıca gimsa neden elit kesimin olduğu yerde açılmıyor? Gimsa Sincanda küçük bir marketle başladı bu işe ve şu an her mahalledeki en büyük market. sincanın dışına hiç çıkmamıştı taki batıkenti yapana kadar. bundan sonra da dışarı çıkacağını sanmam, rekabet gereği çıkmıyor olabilir, çünkü çıkarsa ankarada başka market kalmayacak zannımca...

Ayaş yolu üzerinde ki Optimum Outlet'ten Şeker'e doğru giderken çok büyük bir arazileri vardı Gimsa'nın. Oraya da bir bina dikeceklermiş galiba.

• Gimsa da soylenildigi gibi cogu urunde indirim var

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.