Şimdi Ara

GİMSA'da Çiğ köfte 4,90 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
6
Favori
26.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yedinumara

diğer marketlere nazaran bazı ürünlerde gerçekten fiyatlar çok iyi..

konu başlığındaki çiğ köfte fiyatı da uzun zamandır öyle.. ve birçok yerdekinden daha iyi.. ama ciddi bir kalabalık var. kafeteryası da aynı şekilde kalabalık.. adamlar dışarda satılan 8 TL lik et döneri 5 liradan veriyor.. pizza da aynı şekilde yalnız pizzalar harbi çakma..

market içi ürünler konusunda da örnek vermek gerekirse bi kepekli tost ekmeği aynı markanın mağazasında 1,5 TL dir. Gimsada 75 krş tur. Siz düşünün :D

gimsadan alınmayacak tek şey ZEYTİN dir. Mümkün mertebe almıyorum. Zeytinler gerçekten kötü çıkabiliyor..

EDİT: Mağazanın yeni bir şubesinin açılacağı söyleniyor. Ankara istanbul yolu üzerinde bir arsaları vardı.. kimi depo yapılacağını kimi de çok çok büyük bir mağaza açılacağını söylüyor. Yalnız depo yapacak kadar aptal olduklarını düşünmüyorum.. Çok kıymetli bir yer tam mağazalık..

Saraycık yolunda deposu var market yapıyorlardır bence.

• 15_20 tl arası kot pantolon(loft) ayakkabı kazak çeşitleri çok fazla..
    Arkadaşım bi ayakkabı aldığını fiyatının 14 lira civarı olduğunu ve eskitemediğini anlatıyordu.
    Son gittiğimde lahmacunu bozmuşlardı ama malzemesizdi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amma abartmaya meraklı milletiz yav. Evet, dunyanın en kalitelı ve ucuz magazasi gimsa. Bu ben boyle pasta yemedim, pizza yemedim diyenlere de uzuluyorum. Keske daha iyilerını de tatma fırsatı bulsalardı.

• Çiğ köfte berbat.. anca o para eder zaten..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: chatixx

Özellikle müşteri servis arabalarının olduğu bölüm mini otobüs terminali gibi. 25-30 tane ayrı hat var ve biri geliyo biri gidiyor servis arabalarının. Bu kadar büyük ve sistemli bir market görmedim açıkçası.
    Fast food bölümündeki 4.95e büyük boy pizza fiyat performans ve lezzet açısından inanılmaz. Dominosta kötü orta boy pizzaya 15lira verenlere acımamak elde değil.

yav sen nasıl kralsın, ben bır dogurdummu 5-7 tane dogururum, çen 1 tane zor doguruyorsun
    demis tavsan aslana. İyi ama, ben aslan doguruyorum demis aslan. Yanı, 1 oncekı sayfada bulunan o ılgınc kafeteryayı ove ove okuz edenlere lafım. Iyı kı boyle yerlere takılıyorsunuz ve ıyıkı 2-3 tl sızler ıcın cok para. Zaten luks yerlerın pahalı olmasındakı ana sebep, bu tiplerı elimıne etmek. Ankaranın tasrası, 20 senedır yerınde saymıs. Gorunen o

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Özellikle müşteri servis arabalarının olduğu bölüm mini otobüs terminali gibi. 25-30 tane ayrı hat var ve biri geliyo biri gidiyor servis arabalarının. Bu kadar büyük ve sistemli bir market görmedim açıkçası.
    Fast food bölümündeki 4.95e büyük boy pizza fiyat performans ve lezzet açısından inanılmaz. Dominosta kötü orta boy pizzaya 15lira verenlere acımamak elde değil.

yav sen nasıl kralsın, ben bır dogurdummu 5-7 tane dogururum, çen 1 tane zor doguruyorsun
    demis tavsan aslana. İyi ama, ben aslan doguruyorum demis aslan. Yanı, 1 oncekı sayfada bulunan o ılgınc kafeteryayı ove ove okuz edenlere lafım. Iyı kı boyle yerlere takılıyorsunuz ve ıyıkı 2-3 tl sızler ıcın cok para. Zaten luks yerlerın pahalı olmasındakı ana sebep, bu tiplerı elimıne etmek. Ankaranın tasrası, 20 senedır yerınde saymıs. Gorunen o

Güzel laf koymuşsun, özellikle o hikaye kısmı süperdi. Eksik olmayasın

• Bu konuda kimseyi sınıflandırmak için açılmamış. Gimsayı diğer süper marketlerle karşılaştırmak için yazıyoruz.

Elbette Kafederyasını çankayada kızılayda çay yolundaki cafelerle karşılaştıramaz zaten öyle bir hedefi yok bence.
    Merak etmeyin kime takılmak için gitmez zaten. Hafta sonu çocuklarını alıp hem oyun salonunda eğlendirmek ve uygun fiyata yemekdir amac.

Konu açtığımda acaba reklamı yapıyorum demiştim. Konuya yazılmış yorumları görünce gimsa marketle mutlu olduklarını gördüm.
  • Gimsa bir market değildir, gıda bankacılığı yapan bir hayır kurumudur. Ankaranın taşrası olan batıkent, eryaman ve sincan bölgelerinde faaliyet gösterir. İçeriye girenleri yarısından fazlası yırtık ayakkabı ile gelir ve alışverişlerini sosyal hizmetlerden aldıkları kartlar ile yaparlar para vermezler. Çıkışta üstüne 2-3 lira alırlar ve mutlu olurlar. Parası olan ordan alış veriş yapmaz.
  • Hadi Kafeteryasını filan geçtim saçmalayanlar var aranızda o ayrı bir konu da... diğer semtlerde migros , makromarket tarzı yerlerden alanlar kasaya geldiklerinde gimsada çıkan tutardan daha fazla ödüyorlar bunuda bilmenizde fayda var ... Kalabalık denmiş ucuz olan tabii kalabalık olacak , gideceğiniz günü ve saati bileceksiniz ...Yarın öbürgün Ankara'nın en büyük marketlerinden biri olmaya aday adamlar acayip büyüyor ,, sürümden kazanıyorlar gibi birşey.. Kim ne derse desin Gimsa ucuz bir market satılan ürünler de o Çankaya'daki pahalı marketlerden çok daha ucuz , aynı ürünler her markette var artık

Orijinalden alıntı: brucelee

Gimsa bir market değildir, gıda bankacılığı yapan bir hayır kurumudur. Ankaranın taşrası olan batıkent, eryaman ve sincan bölgelerinde faaliyet gösterir. İçeriye girenleri yarısından fazlası yırtık ayakkabı ile gelir ve alışverişlerini sosyal hizmetlerden aldıkları kartlar ile yaparlar para vermezler. Çıkışta üstüne 2-3 lira alırlar ve mutlu olurlar. Parası olan ordan alış veriş yapmaz.

Batıkentin göbeğinde ne yırtık ayakkabısı BÜTÜN SOSYETE ORADA, gözüme mi inanayım yazdıklarınıza mı,

Gimsadan alıpta pişman olduğum tek şey Gimsa Marka HAVLU KAĞIT, okadar adi çıktı ki koparamıyorsunuz tuttuğunuz yer elinizde kalıyor. Onun dışında pizzası çok hoşuma gidiyor..

Orijinalden alıntı: brucelee

Gimsa bir market değildir, gıda bankacılığı yapan bir hayır kurumudur. Ankaranın taşrası olan batıkent, eryaman ve sincan bölgelerinde faaliyet gösterir. İçeriye girenleri yarısından fazlası yırtık ayakkabı ile gelir ve alışverişlerini sosyal hizmetlerden aldıkları kartlar ile yaparlar para vermezler. Çıkışta üstüne 2-3 lira alırlar ve mutlu olurlar. Parası olan ordan alış veriş yapmaz.

Abartanın bu kadarı Pes , sizi kazığı yemeye devam edin o zaman arkadaşım

İster gelirsiniz ister gelmezsiniz siz bilirsiniz.

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: ozas
    Batıkentin göbeğinde ne yırtık ayakkabısı BÜTÜN SOSYETE ORADA, gözüme mi inanayım yazdıklarınıza mı,

Gimsadan alıpta pişman olduğum tek şey Gimsa Marka HAVLU KAĞIT, okadar adi çıktı ki koparamıyorsunuz tuttuğunuz yer elinizde kalıyor. Onun dışında pizzası çok hoşuma gidiyor..

:) Kerçine söyledim ben o sözleri. Daha önceki mesajlara bakarsanız gimsadan alışveriş yapanları küçümseyenleri birde onlara şakşakcılık yapanları görürsünüz. Benim en çok aldığım bebek maması ve bezi, üstüne deterjan ve gıda ürünlerini de eklersek gimsadan yaptığım 100 tl lik alış verişde diğer marketlere göre en az 10 tl az ödüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brucelee -- 23 Ocak 2013; 9:43:08 >

• İçerisi acayip kalabalık oluyor, haftasonu kesinlikle gidilmez. Ancak maksimum 5 parça kasası çok hızlı ilerliyor. Fiyatlar ucuz, içerde yok yok. Görevliler çok yardımcı oluyor, kasada poşetleme dahi yapıyorlar.

Elvankent Gimsa...

Geçen yıla kadar gimsa gelişlerde de servis kullandırılıyordu o durumdayken sabah açılış saatleri ve akşam kapanış saatleri dışında içeri girmek çok sıkınıtlı çünkü aşırı kalabalıktı.

Geçen yıldan bu yana ben her daim gidip bir şeyler alabiliyorum eski kalabalık yok zaten. Eskiden millet cümbür cemaat alışverişe gelirlerdi. Şu an için sıkıntılı durum yok.

2-3 lira ucuza yiyeceğim diye gidip yarım saat yemek bekleyemediğim için gimsa nın fast food unu pek kullanmıyorum ama şunu yapıyorum Ramazan ayında gidiyorum arada yemek yemeğe Gerçi Ramazan da da çok tenha sayılmaz.

Bunun dışında markalı paketli ürünler dışında pek bir şey almam gimsa'dan kalite olarak çok iyi değil. Balık reyonu da güzel o konuda da iyiler.

Abur cubur kategorisi (çikolata, büsküvi), kozmetik , deterjan konusunda daha ucuzu nerdeyse yok.

Arada toptancı marketlerin yaptığı kampanyalar dışında gimsa en ucuzudur.

MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011

Hp Elitebook 6930p

• gimsada o uzun sırayı bekleyeceğime gider meşhur adıyamanlıdan alırım o ne sıradır yaa

sarelle fındık ezmesini de maraba takımı yiyor gibi olmuş açıklamalarınız.. sosyetiklerin gittiği çağdaş 12,90.. 3 lira fark var.. üstelik çağdaş'ta, migros'ta öyle promosyonlu paketi asla bulamazsınız..

meyve sebze reyonu bilakis pazar yerindekinden daha dolu ve arz-talep olduğu için şu an alabaileceğin misal en taze ıspanak orada..

yok sadece kafeteryasınadır lafımız diyorsan..

walla 300 liralık alışverişte 50 liraya yakın fark oluyor diğer yerlerle.. haliyle gitmişken kafeteryasında da bir şeyler yiyoruz.. patates cipsini, kumpirini bilmiyorsunuz haliyle yorum da yapmayın...

pizzası da bence gayet başarılıydı... dominosta 30 lira verip de yalandan 2 malzeme yediğim günler de çok uzak değil..

etlik garajında peçenek döner yiyen birisiyim. hacıbabasını da güllüoğlunu da defalarca test ettim.. onlarla kıyaslamıyorum tabiki.. ama günü geliyor onların da bir önceki baklavası bir sonrakini tutmuyor..

ayrıca alışveriş için gimattaki rize gross marketi de öneririm.. orada sıra sıra tatlıcılar da var.. mesela melekoğlu baklavadan fıstıklı vezir parmağı tavsiye ederim.. 15 lira kilosu.. yiyince kilosu 40 lira olandan fazla bir fark görmeyeceksiniz... haa içindeki fıstık 3. kalitedir o başka... ama lezzeti bence çok başarılı...

• Örnek olarak aşağıdaki ürün Gimsa'da 14,90 gibi bir fiyatı vardı.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/17238178-31190-vileda-supermocio-temizlik-seti
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.