Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.929
Cevap
63
Favori
662.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kralgitarist

arkadaşlar bende 2010 model dizel jetta comfortline var acaba bunda harici bir km gösterge satti varmı 1 depo ile ne kadar yol yapıyor onu ölçmek istiyorum baya kurcaladım ancak birtürlü bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...

ayrı bir kilometre saati derken ne demek istediğinizi anlayamadım. şöyle bir açıklama yapayım, normal de 2 trip seçeneğiniz var. aracınız comfortline olduğuna göre direksiyondan kumanda var. aşağı yukarı tuşları ile bilgisayarda gezinti yapabilirsiniz. trip1 kısmına gelince "ok" tuşuna basınca "trip2" ye geçer, aynı şekilde ortalama yakıt tüketiminde de "ok" tuşu ile o trip'lik ve genel ortalama arasında gidip gelirsiniz. sorunuzu daha açık sorarsanız yardımcı olmaya çalışayım.

@ymm: hayırlı uğurlu olsun, Allah kza bela vermesin

@yeat: bildiğim kadarıyla ağustos sonu,eylül başına gün veriyorlar, o da her renk için değil.. tavsiyem küçük illeri soruşturun, doğu illerindeki bayileri soruşturun, ellerinde olabilir..

Jetta 2008 ve 2006 1.6 MPI Tiptronik , BURDAN

GOLF mk7 1.2 TSi Comfortline DSG, BURDAN

• teşekkürler Sn. msunlu

Orijinalden alıntı: msunlu

quote:

arkadaşlar bende 2010 model dizel jetta comfortline var acaba bunda harici bir km gösterge satti varmı 1 depo ile ne kadar yol yapıyor onu ölçmek istiyorum baya kurcaladım ancak birtürlü bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...

ayrı bir kilometre saati derken ne demek istediğinizi anlayamadım. şöyle bir açıklama yapayım, normal de 2 trip seçeneğiniz var. aracınız comfortline olduğuna göre direksiyondan kumanda var. aşağı yukarı tuşları ile bilgisayarda gezinti yapabilirsiniz. trip1 kısmına gelince "ok" tuşuna basınca "trip2" ye geçer, aynı şekilde ortalama yakıt tüketiminde de "ok" tuşu ile o trip'lik ve genel ortalama arasında gidip gelirsiniz. sorunuzu daha açık sorarsanız yardımcı olmaya çalışayım.

öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim aracımın deposunu fulleyip km sinide sıfırlamak istiyorum kaç km gittiğimi ölçmek için trip dediğiniz olay galiba kurcaladım ama çözemedim
    birde gösterge panelinde 2 tane tuş var birisi devir satinin olduğu yerde yani solda soldaki tuş saati falan ayarlıyor diğeri ise hız göstergesinin orada sağda sağdaki tuşu çözemedim ne işe yarıyor ayrıca bu araçta aynalar otomatik katlanırmı
    biraz fazla sordum ama kusura bakmayın teşekkürler tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralgitarist -- 10 Haziran 2011; 23:42:24 >

• arkadaşlar jetta comfortline mirror down özelliği var aktif etmeme rağmen dikiz aynası geri viteste aşağı inmiyor..bilgisi olan detaylı ayarlarnı yazabilirmi

Orijinalden alıntı: LaCoSTe

arkadaşlar jetta comfortline mirror down özelliği var aktif etmeme rağmen dikiz aynası geri viteste aşağı inmiyor..bilgisi olan detaylı ayarlarnı yazabilirmi

ayar butonunu R konumuna getir..

Orijinalden alıntı: assgti

quote:

arkadaşlar jetta comfortline mirror down özelliği var aktif etmeme rağmen dikiz aynası geri viteste aşağı inmiyor..bilgisi olan detaylı ayarlarnı yazabilirmi

En baştan nasıl yaparız? Anlatabilir misiniz? Başta vardı.Karıştırınca ayarları:))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

quote:

En baştan nasıl yaparız? Anlatabilir misiniz? Başta vardı.Karıştırınca ayarları:))))

GÜNCEL.R yapınca kendiliğinden oldu:))))) Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 17 Haziran 2011; 20:01:59 >
  • Sevgili Jetta sahipleri,imzamdaki aracımla 3150 km yapmış bulununmaktayım.Ses yalıtımı hariç(rüzgar ve lastik sesi-kronik conti)memnunum.(Eski aracım 2001 1.6 Vectra idi)Özellikle motor ve yakıt olarak.Şöyleki,bilgisayar ortalamam hafta sonu Tekire gidip geldikten sonra bayağı düştü.Fazla otobana giremiyorum.Yüzde 70 şehir içi kullanım.Yüzde 30 şehir dışı uzun yol sayılabilir.Ancak aracı çok sakin kullanırım.Gereksiz gaza basmam.Ekranda gözüken vites uyarılarına hep uyarım.
    Sonuç; Ortalama 5.7 lt.Şehir dışı 4 lt.Şehir içi 7 lt civarı.Çok iyi bence.
    Eski aracım şehir içi 10 lt çıkıyordu.Şehir dışı 6,5-7 civarıydı.)
    3000 km den sonra düşer diyorlardı doğruymuş.Yada Tekir yaylasına gidince(ortalama yakıt tüketimi bilgisayarda 7.3 tü birden 5.7 ye düştü.)Kendimi kandırdım:):) Gidiş okuş yukarı 8 lt -geliş yokuş aşağı 3.4 lt hız sabitleyici 92-95-100 km))
    200 kmlik bir mesafe ortalamayı bu kadar etkileyebilir mi?.
    Ayrıca bir şeyi daha merak ettim.Yokuş aşağı sabitleyici ile 90-95-100 km ile inerkeni hızım 115'a kadar çıktı.Nasıl oldu?
    En çokta 100tl benzin aldıktan sonra(her zaman 100 tl lik alırım) dönüş yolunda 460 km gidebilirsin demesi hoşuma gitti:))
    Arabayı aldığımda her 100 tli lik benzinden sonra sınır 240km idi. Sonra 250,daha sonrada 290 a çıktı)
    Bundan sonra daha da düşer mi:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 14 Haziran 2011; 11:31:57 >

• quote:

quote:

R modunda ayarlıyorum zaten yinede çalışmıyor..

quote:

Orijinalden alıntı: msunlu

quote:

öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim aracımın deposunu fulleyip km sinide sıfırlamak istiyorum kaç km gittiğimi ölçmek için trip dediğiniz olay galiba kurcaladım ama çözemedim
    birde gösterge panelinde 2 tane tuş var birisi devir satinin olduğu yerde yani solda soldaki tuş saati falan ayarlıyor diğeri ise hız göstergesinin orada sağda sağdaki tuşu çözemedim ne işe yarıyor ayrıca bu araçta aynalar otomatik katlanırmı
    biraz fazla sordum ama kusura bakmayın teşekkürler tekrardan

şimdi anladım, benzin alınca hız göstergesinin sağ altında bulunan "0,0" yazan tuşa kısa süre basılı tuttuğunuzda trip iniz sıfırlanır. yani seyir halinde yol bilgisayarında sağ altta gördüğünüz kısım. yapmak istediğiniz işlemi bu tuşla gerçekleştireceksiniz.
    aynalar bildiğim kadarıyla otomatik katlanmıyor.

Jetta 2008 ve 2006 1.6 MPI Tiptronik , BURDAN

GOLF mk7 1.2 TSi Comfortline DSG, BURDAN

• arkadaşlar bir kaç sorunum var.

1) yol bilgisayarındaki menude komfort menüsünün altındaki ışık - görüş menüsü kayboldu.. bir süre sonra tekrar bir kaç defa gidip geldi.. şimdi tümden gitti..sadece ışık -görüş menüsü yok şimdi... bu sorunla karşılaşan var mı?

2) otomatik kapı açmayı aktif hale getiriyorum... anahtar çekilince kapıların açılması gerekir.. fakat açmıyor... arada bir (3-4 günde bir) açıyor...

3)otomatik kapı kapatmayı aktif hale getiriyorum... 15 km hıza ulaşınca kapıları kapatması gerekiyor... ve 15 km hıza ulaşınca kapatıyor... fakat araç hızlanıp yavaşladıkça kapı tekrar açılıyor.. sonra kafasına göre açılıp kapanıyor...

ve bu sorunlara çok canım sıkılıyor... arabamı 1 ay önce aldım... arabamdan şimdiden soğudum.. bu arabayı almakla hatamı ettim acaba...

CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...LÜTFEN...=(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi8075 -- 15 Haziran 2011; 23:25:28 >

• dogus oto ya yeni jetta lar gelmis mi bilen var mi

Orijinalden alıntı: meemsir
    dogus oto ya yeni jetta lar gelmis mi bilen var mi

Yeni araçlar geldi ama boşta araç var mı bilmiyorum. Ben dün başlattım işlemleri, p.tesi teslim alabilmeyi umuyorum.

quote:

quote:

Sol kapıda Yan aynaları ayarlamak için bi joystick var. Onu R konumunda bırakacaksınız. Eğer bunları yapıp olmuyosa bi servise felan baktırın

• --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bir kaç sorunum var.

1) yol bilgisayarındaki menude komfort menüsünün altındaki ışık - görüş menüsü kayboldu.. bir süre sonra tekrar bir kaç defa gidip geldi.. şimdi tümden gitti..sadece ışık -görüş menüsü yok şimdi... bu sorunla karşılaşan var mı?

2) otomatik kapı açmayı aktif hale getiriyorum... anahtar çekilince kapıların açılması gerekir.. fakat açmıyor... arada bir (3-4 günde bir) açıyor...

3)otomatik kapı kapatmayı aktif hale getiriyorum... 15 km hıza ulaşınca kapıları kapatması gerekiyor... ve 15 km hıza ulaşınca kapatıyor... fakat araç hızlanıp yavaşladıkça kapı tekrar açılıyor.. sonra kafasına göre açılıp kapanıyor...

ve bu sorunlara çok canım sıkılıyor... arabamı 1 ay önce aldım... arabamdan şimdiden soğudum.. bu arabayı almakla hatamı ettim acaba...

CEVAPLARSANIZ çok SEVİNİRİM...LÜTFEN...=(

• Merhaba,

2011 Jetta'nın gündüz farlarını ve arka plaka aydınlatma ışıklarını beyaz LED ampüllerle değiştirmek istiyorum. Sizce aşağıdaki ampülü alsam montajda ve kullanımda bir sıkıntı yaşar mıyım? Ayrıca bazı ampülleri takınca arıza ışığı da yanabiliyormuş. Bu ampül uygun mudur acaba?

• slm arkadaşlar 2008 1.4TSI jetta comfortline kullanıcısı olarak uzun süreden beri forum da yayımlanan mesajları heyecanla okumakta ve bilgi sahibi olmaktayım son zamanlarda kardeşime de jetta 1.6TDI Highline manuel almayı düşünüyoruz ama açıkçası kararsız kaldık Geçen hafta izmir vosmer den 59700TL ve kasım da teslimat için teklif aldık takip ettiğim kadarıyla yeni jetta lar eski kasa kadar kaliteli olmadığı yönde kanı taşımaktayım ayrıca fiyatı da diğer marka dizellerden çok yüksek diğer taraftan kendi aracımdan da çok memnunum ama aynı sınıfta diğer marka hiç bir araca binmedim sorum şu aynı özelliklere sahip Ford Opel yada volvo ya yönelmek mi doğru yoksa yeni jetta da ısrarcı olmak mı???

geri viteste aynayı r konumuna alıp istenilen ayar yapılıyor
    ondan sonra ayna ayar düğmesini orta konumuna getirince çalışmaya başlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCG14 -- 28 Haziran 2011; 11:15:41 >
    Panasonic 50" Plazma TX-P50G20E
    Samsun Galaxy S
    Kondenser
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.