Şimdi Ara

GİMSA'da Çiğ köfte 4,90 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
6
Favori
26.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gimsaya hafta içi akşam saat 8 gibi giderim (elvankent)

diğer zamanlara göre daha tenha olur, hafta sonu gitmek çılgınlık zaten çok maceraperest olmak lazım :)

hizmet olarak güzel fiyatlar makul, salt indirim felsefesi ile çalışır ( diğerleri gibi yok kartla indirim, puan, hediye çeki vs uğraşmaz)

en mantıklısı bu zaten :)

eskiden sagra special'lardan musluktan akan fındık ezmesi alırdım..

o tadı bana veren (bir oturuşta bir kavanoz yerim;350 gr)... sarelle'nin fındık ezmesi (fıstık değil dikkat)..

çağdaş, tansaş, migros vs. yerlerde 11,90'dan aşağı bulunmaz.. hatta 12,90.. 14,90 'lı fiyatları var..

gimsaya ne zaman gittiysem 8,90...

hatta bu cumartesi uğradım ve promosyonlusunu aldım .. güzel bir kutu içerisinde; 1 tane 350 gr fındık ezmesi, 2 tane de şirin küçük kavanozda çikolatası (birisi dark)...

sarelle fındık ezmesi.. özellikle sıcak simit üzeri nefis.. tavsiye ederim..
  • vay be ne marketmiş.

her ile lazım böylesi.

birde örnek fiyatlar , katalog görsek iyi olurdu

Edit:Çiğköftesi Berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burn~ -- 22 Ocak 2013; 17:40:51 >
  • Manisa dayım ve tatillerde sürekli Ankara ya giden biriyim.Her gittiğimde muhakkak uğrarım zaten kayınpederler Batıkent te oturuyor.Arkadaşların da bahsettiği gibi asnsöründen kasasına varıncaya kadar her bölümde görevli eleman olan 5 dakikada bir servis kaldıran başka market görmedim.Tamam çok kalabalık heleki Ramazan ayında kasadan çıkmak mesele ama hakkını vermek lazım para basıyor resmen adamlar darphane gibi çünkü fiyatlar gerçekten uygun.Ayrıca orası elit falanca yer gariban mekanı gibi ayrımcılık tarzı görüşlere katılmıyorum isteyen herkes istediği yere gidebilir ne var bunda ...

GİMSA'da Çiğ köfte 4,90

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24280901
  • Özellikle müşteri servis arabalarının olduğu bölüm mini otobüs terminali gibi. 25-30 tane ayrı hat var ve biri geliyo biri gidiyor servis arabalarının. Bu kadar büyük ve sistemli bir market görmedim açıkçası.
    Fast food bölümündeki 4.95e büyük boy pizza fiyat performans ve lezzet açısından inanılmaz. Dominosta kötü orta boy pizzaya 15lira verenlere acımamak elde değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenikent'te askerken her çarşı dönüşü sincan gimsa'dan çiğ köfte alırdık. fiyat olarak uygun olabilir ama lezzet olarak hakikaten çok kötü. o zaman asker olduğumuz için koyunun olmadığı yerde keçi abdurahman çelebi misaliydi :)

sözün özü tavsiye etmem

şirket işi falan çıkarsa bir uğrayayım.

Çin atasözü
  • Büyük boy pizza 4,90 gayet doyurucu

BU BİR UYARIDIR !
  • diğer marketlere nazaran bazı ürünlerde gerçekten fiyatlar çok iyi..

konu başlığındaki çiğ köfte fiyatı da uzun zamandır öyle.. ve birçok yerdekinden daha iyi.. ama ciddi bir kalabalık var. kafeteryası da aynı şekilde kalabalık.. adamlar dışarda satılan 8 TL lik et döneri 5 liradan veriyor.. pizza da aynı şekilde yalnız pizzalar harbi çakma..

market içi ürünler konusunda da örnek vermek gerekirse bi kepekli tost ekmeği aynı markanın mağazasında 1,5 TL dir. Gimsada 75 krş tur. Siz düşünün :D

gimsadan alınmayacak tek şey ZEYTİN dir. Mümkün mertebe almıyorum. Zeytinler gerçekten kötü çıkabiliyor..

EDİT: Mağazanın yeni bir şubesinin açılacağı söyleniyor. Ankara istanbul yolu üzerinde bir arsaları vardı.. kimi depo yapılacağını kimi de çok çok büyük bir mağaza açılacağını söylüyor. Yalnız depo yapacak kadar aptal olduklarını düşünmüyorum.. Çok kıymetli bir yer tam mağazalık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 22 Ocak 2013; 21:45:14 >

• Yeni şube değilde avm olacak orası. İçindede gimsa olacak yine.
    Batıkent tarafından optimuma doğru giderken sağda biryerde kalıyor. Ankaranın en büyük avmlerinden birisi olacakmış diye bir söylenti var etrafta ve inşaatı devam ediyor halen.

İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • Elvankente yine gimsa yapılıyor bağlıca çıkışının tam karşısında telekom satralinin karşısında inşaatı başladı bile 14. cadde dekinden daha büyük olacak
  • Gimsadan ucuz alışveriş yapılır doğrudur fakat ne ürün çeşidi var ne kalitesi bence. Ekmeklerin içi boş neredeyse pastalar kuru pastalar kötü meyve sebzenin tadı yok. Restorantda lahmacun döner vs yenmez bence. ama kumpirle pizza gerçekten güzel.
    Peynirler falanda güzel, Klasik diye bir peynir var çok lezzetli :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axcea11 -- 22 Ocak 2013; 22:21:35 >

Orijinalden alıntı: helsloot

Valla ben her aldığım pastadan çok memnun kaldım tabi alacağınız pastayıda bilmek lazım ben hepsini denediğim için hangisini alacağımı biliyorum

Aynen hocam o kadar kaliteli ve ucuz pasta bulmak imkansız. Her gittiğimde kesin pasta alırım.
  • Hafta sonu asla gidilmeyecek bir yer.O kadar kalabalık ki.Sözde muhafazakar diyorlar ama alışveriş yapanların yüzde 70 i muhafazakar olmayan insanlar.Geçmişte ülker almam eti isterem diyen tipler bile nedense %40-50 daha pahalı olan kipa-migros yerine gimsaya gidiyorlar.Para ne garip bir maddesin sen.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.