Şimdi Ara

GİMSA'da Çiğ köfte 4,90 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
6
Favori
26.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllar önce gimsanın batıkent magazasına(magaza bile denmez oraya ama neyse iste...) gitme gafletinde bulunmuştum. boyle berbat bi yer gormedim. millet kıtlıktan cıkmıs gibi saldırıyodu saga sola, icerde kulakları sagır eden-maltepe yeraltı dugun salonlarından beter- bi gurultu, calısanlar desen hepsi kamilin önde gideni...

herkes pahalı oldugunu soylese de migrostan sasmam. urunler kaliteli, reyonlar nizami, calısanlar dort dortluk, iade-degistirme islemleri sorunsuz. karsınızda kurumsal bir yapı oldugunu sonuna kadar hissediyosunuz. ayrıca migros club kart kampanyaları da hiç yabana atılacak cinsten degil. sonuc olarak; migros musterisi gimsaya bir kere gider, zaten o da son gidişi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyjafjallajökull -- 23 Ocak 2013; 14:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Flo_Rida

yıllar önce gimsanın batıkent magazasına(magaza bile denmez oraya ama neyse iste...) gitme gafletinde bulunmuştum. boyle berbat bi yer gormedim. millet kıtlıktan cıkmıs gibi saldırıyodu saga sola, icerde kulakları sagır eden-maltepe yeraltı dugun salonlarından beter- bi gurultu, calısanlar desen hepsi kamilin önde gideni...

herkes pahalı oldugunu soylese de migrostan sasmam. urunler kaliteli, reyonlar nizami, calısanlar dort dortluk, iade-degistirme islemleri sorunsuz. karsınızda kurumsal bir yapı oldugunu sonuna kadar hissediyosunuz. ayrıca migros club kart kampanyaları da hiç yabana atılacak cinsten degil. sonuc olarak; migros musterisi gimsaya bir kere gider, zaten o da son gidişi olur.

+1,migrosun geçen sene yaptıgı moneyvisa kampanyalarının yanına yaklaşamaz çogu ürünü bedavaya veya üste para alarak aldık
    çogu ürünler gdo lu fruktozlu vs vs ,migros nerede gimsa nerede ,birde kıyaslayanlar var ne demişler, ucuz mal alacak kadar zengin degilim

• bir sincanlı olarak küçük bir marketla başladılar sincanı ele geçirdiler

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

üstadlar..

sarelle fındık ezmesini de maraba takımı yiyor gibi olmuş açıklamalarınız.. sosyetiklerin gittiği çağdaş 12,90.. 3 lira fark var.. üstelik çağdaş'ta, migros'ta öyle promosyonlu paketi asla bulamazsınız..

meyve sebze reyonu bilakis pazar yerindekinden daha dolu ve arz-talep olduğu için şu an alabaileceğin misal en taze ıspanak orada..

yok sadece kafeteryasınadır lafımız diyorsan..

walla 300 liralık alışverişte 50 liraya yakın fark oluyor diğer yerlerle.. haliyle gitmişken kafeteryasında da bir şeyler yiyoruz.. patates cipsini, kumpirini bilmiyorsunuz haliyle yorum da yapmayın...

pizzası da bence gayet başarılıydı... dominosta 30 lira verip de yalandan 2 malzeme yediğim günler de çok uzak değil..

etlik garajında peçenek döner yiyen birisiyim. hacıbabasını da güllüoğlunu da defalarca test ettim.. onlarla kıyaslamıyorum tabiki.. ama günü geliyor onların da bir önceki baklavası bir sonrakini tutmuyor..

ayrıca alışveriş için gimattaki rize gross marketi de öneririm.. orada sıra sıra tatlıcılar da var.. mesela melekoğlu baklavadan fıstıklı vezir parmağı tavsiye ederim.. 15 lira kilosu.. yiyince kilosu 40 lira olandan fazla bir fark görmeyeceksiniz... haa içindeki fıstık 3. kalitedir o başka... ama lezzeti bence çok başarılı...

gimsa ya diyeceğim bir şey yok katılıyorum size.

ancak güllüoğlu ve hacıbabadan baklava yemiş biri olarak nasıl böyle bir şey söylersiniz cidden şaşkınlık içindeyim.

hani melekoğlundan baklava yememiş olsam tamam diyeceğim de...

ısrarcı mısınız bu konuda? fıstık 3. kalite olduğu gibi yağ olarak tereyağı kullanmıyorlar ayrıca glikoz şurubu koyduklarına ilişkin ciddi şüphelerim var. (yedikten sonra midemde bir yanma hissediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 23 Ocak 2013; 15:23:53 >

MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011

Hp Elitebook 6930p

• yahu tatlı vs filan zaten marketten alınmaz tatlı tatlıcıdan alınır , gimsa hazır satılan paketli şeylerde her zaman ucuz olmuştur mesela deterjan ve temizlik ürünleri , nescafe , hazır yiyecekler yoğurt , makarna , salça bunun gibi daha aklınıza gelecek her türlü hazır ambalajlı satılan herşeyde gimsa daha ucuz ... kimse size gidince orada yemek yiyin , ordan tatlı alın demiyor , herkesin aldığı hazır gıdalardan ve hazır tüketim mallarından bahsediyoruz burada

Mesela gimsadan meyve sebze almam ,
    şerbetli tatlı vs almam ( Sadece yaş pastasını alırım hergün günlük hazırlanıyor ve taptaze )
    balık reyonu fena değildir , balıkçıda 14TL olan somon gimsada aynısı 8 liraya aldım aynı balık karadeniz somonu

Ne alınır ?

yukarda bahsettiğim gibi aklınıza gelebiliecek reyonlarda satılan herşey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 23 Ocak 2013; 15:37:38 >

Orijinalden alıntı: kaptan69

bedava verseler o kalabalıktan girmem içeri ,bir kere girdim zor çıktım ,birde neden bu gimsa çankayada maltepede çayyolunda yani elit kesimde yok merak ettim

Bilmeyenlere anlatalim, adamlar eryamana yakin istanbul yolu uzerinde devasa bir alisveris merkezi kuruyorlar. Icerisinde alisveris dükkanları, sinema salonun ildugu bir nevi optimum tarzı bir yer açıyor. Bana sorarsaniz fiyatlari mukemmel. Digerleri yanina dahi yaklasamazlar. ancak tatlisi ve çiğ köftesi 5 para etmez. Kesinlikle bu ürünlerine bulasmayin.

örnekle açıklayalım;
    KIYAFET: Koton marka kazak magazasında 49,90 TL den satılırken aynı marka kazak Gimsa batıkentten 39,90 TLye 3 taksit alınmıştır.
    Markasını hatırlayamadığım işlemeli bayan body gimsa sincan dan 16,90 TL ye alınmışken hemen çıkışında optimuma geçilmiş ve aynı body 30 küsür liraya görülmüştür.

Gıda ve Genel alışveriş: Huggies mlarka 5 numaralı çocuk bezi 19,50 TL dir.
    Bal (marka marka karşılaştırılabilir), Şeker, bisküvi-çikolata, un, temizlik malz, vs.. Aynı markayı Migrostan almakla Gimsadan almak arasındaki farkı 2-3 TL kar etmek için Gimsaya gitmeyen arkadaşlar açıklayabilirler mi?

aylık alışveriş miktarı 250-300 TL derseniz en az 50 TL karda olduğunuzu söyleyebilirim. (not: hafta içi her 60 TL lik alışverişe de 4*1,5 litre AOÇ su hediyedir.)

Çankayada magaza açmıyor, elit kesim gelmiyor, vah vah, tüh bende artık gitmeyim bari...

Siz şimdi Taşlarsınız da beni

Jetta 2008 ve 2006 1.6 MPI Tiptronik , BURDAN

GOLF mk7 1.2 TSi Comfortline DSG, BURDAN

• gunumuzde en degerlı kavram vakittır. 3 tl ıcin ben o kuyrukta beklemem. Bır de, tanımadıgım ınsanın bana fazla yaklasması, ter ya da agız kokusunu hıssettırecek kadar dıbıme gelmesı en nefret ettıgım sey. Bu magazada, ınsanlar bedava alıyormuscasına alısverıs edıyor. Sankı bı o varmıs gıbı rahat.
    Domınosta pızza ıle burada pızza yemeyi nasıl karsilaştırıyorsunuz yav. Su resimdekı ortamda ballı borek yesen ne olur, kamyoncu lokantası gıbı dumduz yer. Bunu bazılarına anlatmak zor, onlar daha cok pizzanın nelı ve kacpara oldugunun derdınde. Balık yemeye 100 km gıdenler anlar benı

• quote:

Orijinalden alıntı: msunlu

kafeteryasında hiç yemek yemedim yorum yapamam fakat herkesin damak tadı vardır, saygı duyulmalı..

örnekle açıklayalım;
    KIYAFET: Koton marka kazak magazasında 49,90 TL den satılırken aynı marka kazak Gimsa batıkentten 39,90 TLye 3 taksit alınmıştır.
    Markasını hatırlayamadığım işlemeli bayan body gimsa sincan dan 16,90 TL ye alınmışken hemen çıkışında optimuma geçilmiş ve aynı body 30 küsür liraya görülmüştür.

Gıda ve Genel alışveriş: Huggies mlarka 5 numaralı çocuk bezi 19,50 TL dir.
    Bal (marka marka karşılaştırılabilir), Şeker, bisküvi-çikolata, un, temizlik malz, vs.. Aynı markayı Migrostan almakla Gimsadan almak arasındaki farkı 2-3 TL kar etmek için Gimsaya gitmeyen arkadaşlar açıklayabilirler mi?

aylık alışveriş miktarı 250-300 TL derseniz en az 50 TL karda olduğunuzu söyleyebilirim. (not: hafta içi her 60 TL lik alışverişe de 4*1,5 litre AOÇ su hediyedir.)

Çankayada magaza açmıyor, elit kesim gelmiyor, vah vah, tüh bende artık gitmeyim bari...

Siz şimdi Taşlarsınız da beni

+1 "Elitimde elitim. Migrosa giderim. Gimsaya gidene tepeden bakarım" diyen insanları gördükçe hayrete düşüyorum.
    Kimse umrumda değil Migrosa gidip 200Tllik alışverişte ortalama 50TL kazık yemeye devam etmek isteyen varsa durmasın devam etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

gunumuzde en degerlı kavram vakittır. 3 tl ıcin ben o kuyrukta beklemem. Bır de, tanımadıgım ınsanın bana fazla yaklasması, ter ya da agız kokusunu hıssettırecek kadar dıbıme gelmesı en nefret ettıgım sey. Bu magazada, ınsanlar bedava alıyormuscasına alısverıs edıyor. Sankı bı o varmıs gıbı rahat.
    Domınosta pızza ıle burada pızza yemeyi nasıl karsilaştırıyorsunuz yav. Su resimdekı ortamda ballı borek yesen ne olur, kamyoncu lokantası gıbı dumduz yer. Bunu bazılarına anlatmak zor, onlar daha cok pizzanın nelı ve kacpara oldugunun derdınde. Balık yemeye 100 km gıdenler anlar benı

Beyefendi pardon siz sadrazamın sol tarafı mısınız. Yok neymiş kasada iki dakka sıra bekleyemezmis. Yok kalabalıktan hiç hoşlaşmazmışta. Aman tuzlayayımda kokma

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

üstadlar..

sarelle fındık ezmesini de maraba takımı yiyor gibi olmuş açıklamalarınız.. sosyetiklerin gittiği çağdaş 12,90.. 3 lira fark var.. üstelik çağdaş'ta, migros'ta öyle promosyonlu paketi asla bulamazsınız..

meyve sebze reyonu bilakis pazar yerindekinden daha dolu ve arz-talep olduğu için şu an alabaileceğin misal en taze ıspanak orada..

yok sadece kafeteryasınadır lafımız diyorsan..

walla 300 liralık alışverişte 50 liraya yakın fark oluyor diğer yerlerle.. haliyle gitmişken kafeteryasında da bir şeyler yiyoruz.. patates cipsini, kumpirini bilmiyorsunuz haliyle yorum da yapmayın...

pizzası da bence gayet başarılıydı... dominosta 30 lira verip de yalandan 2 malzeme yediğim günler de çok uzak değil..

etlik garajında peçenek döner yiyen birisiyim. hacıbabasını da güllüoğlunu da defalarca test ettim.. onlarla kıyaslamıyorum tabiki.. ama günü geliyor onların da bir önceki baklavası bir sonrakini tutmuyor..

ayrıca alışveriş için gimattaki rize gross marketi de öneririm.. orada sıra sıra tatlıcılar da var.. mesela melekoğlu baklavadan fıstıklı vezir parmağı tavsiye ederim.. 15 lira kilosu.. yiyince kilosu 40 lira olandan fazla bir fark görmeyeceksiniz... haa içindeki fıstık 3. kalitedir o başka... ama lezzeti bence çok başarılı...

gimsa ya diyeceğim bir şey yok katılıyorum size.

ancak güllüoğlu ve hacıbabadan baklava yemiş biri olarak nasıl böyle bir şey söylersiniz cidden şaşkınlık içindeyim.

hani melekoğlundan baklava yememiş olsam tamam diyeceğim de...

ısrarcı mısınız bu konuda? fıstık 3. kalite olduğu gibi yağ olarak tereyağı kullanmıyorlar ayrıca glikoz şurubu koyduklarına ilişkin ciddi şüphelerim var. (yedikten sonra midemde bir yanma hissediyorum)

üstad işte aynı şeyi söylüyoruz..

melekoğlu, camuzoğlu, müslüm usta, erciyes/ sini börek vs... bunların hepsinin gimatta imalat yeri var..

hacıbabadan yiyen birisi buralardan yemez haliyle.. ama yolumuz oradaki gross marketlere düştüyse.. önünden geçerken bir girip test ederim..

kerataların 15 çeşit tatlının içinde kesinlikle 1 tane favorileri var.. zaten tattırıyorlar.. walla 750 gram bu yeşil dolamadan aldım geçen haftasonu.. evde 1-2 attık .. baktık randımanlı.. hepsini yedik.. ne kesti.. ne yaktı... 10 liraydı..

2 gün sonra özellikle almaya gittik işyeri için.. dandikti..

bu forumun adı ne?? SICAK FIRSATLAR..

bugün fırsat GİMSA'da diyelim.. ne var ki bunda..

gimsa'dan alışveriş yapmayanların, gimsa'yı aşağılama çabası niye ki.??

benim junior bezden yeni kurtuldu..

var mı huggies bezi daha uygun veren bir yer??? aylık 200 lira bez parası veren bilir... ben ürüne bakıyorum.. yoksa oranın adı ister gimsa olsun ister memsa...

• Batıkent'e "taşra" diyebilenlerin düşüncelerini pek önemsememek lazım.

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

İçerisi acayip kalabalık oluyor, haftasonu kesinlikle gidilmez. Ancak maksimum 5 parça kasası çok hızlı ilerliyor. Fiyatlar ucuz, içerde yok yok. Görevliler çok yardımcı oluyor, kasada poşetleme dahi yapıyorlar.

Elvankent Gimsa...

Aynen hocam. Bu arada ADALET SARAYI / TUĞRA PARKI civarında değişiklik var mı ya?

Ayrıca Batıkent için köy yeri gibisinden yorum yapanlar ATLANTİS'i görmemiş olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 23 Ocak 2013; 17:54:34 >

• taşra atışmasına da şöyle destek vereyim..

bugün dikmen'de, çankaya'da 70bine daireler var..

bağlıcayı bilir misiniz? etimesgut'a bağlı.. git bir daire fiyatı sor bakalım? kimsenin beğenmediği akdere'de bile fiyatlar almış yürümüş..

etimesgut'un mantıklı yerlerinde daire arıyorum.. satan varsa sıcak fırsat bab-ında talibim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Beyefendi pardon siz sadrazamın sol tarafı mısınız. Yok neymiş kasada iki dakka sıra bekleyemezmis. Yok kalabalıktan hiç hoşlaşmazmışta. Aman tuzlayayımda kokma

En değerli kavramı olan vakti bu konuda boşuna neden harcıyor bir sormak lazım. Kesin kalabalık diye otobüse dolmuşa metroya vapura da binmez.
  • eryamanda oturuyorum, elektronik mühendisiyim ve değerli sayılabilecek bir evde oturuyorum. çok fakirim anlıycanız. ağzım soğan, üstüm başım lağım kokuyor. ayakkabılarım yırtık, pantolonum sökük. cebimde yemek kartları ile gidiyorum gimsaya. saolsunlar para falan almıyorlar benden. çıkarken de cebime 3-5 lira atıyorlar. bildiğin imarethane mübarek. hoplaya zıplaya çocuklar gibi şen bir biçimde çıkıyorum kasalardan. zengin olsaydım gidip migrostan 3 katına, çağdaştan 5 katına alırdım. ama değilim.
    vay arkadaş ya, kazık yemeye ne kadar da meraklı arkadaşlarımız varmış. hem de donanım haberde, hem de sıcak fırsatlar başlığında. ben de "gimsa varken bu migros nasıl iş yapıyor ya" diye meraklanıyordum... donanımhaberin sıcak fırsatlar takımı böyle düşündükten sonra, ohhooooooo...

• yalnız herşey konuşulmuş da bir sıkım çiğköfte mi 4,90 yoksa 1 kg mı ? bu konuşulmamış :)

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

yalnız herşey konuşulmuş da bir sıkım çiğköfte mi 4,90 yoksa 1 kg mı ? bu konuşulmamış :)

1 kilo hocam
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.