Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.401
Cevap
87
Favori
169.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurulum zaten ankastreden sonrasını kapsıyor.

Parasını ödeyip kurulum yapılmadıktan sonra; kurulum hizmetinin anlamı kalmıyor. Kaç ay oldu; hala siteye abonelik, geçiş, iptal formları konmadı. Ödeme yöntemleri ve altyapı sorguda yok.

Netman,Poyraznet,Pananet'te var.(Pananet'te iptal formu yoktu misal konuda yazınca kondu. Abonenin isteklerini önemsenmesi artı puandır.). Netman mesela en çok beğendiğim firmadır. Bütün forumlar var. Sözleşme deyince yazdım, yanlış anlaşılmasın.Şu sözleşmeyi görüp okusun abone olacak.

Kurulum ücretini peşin mi ödediniz; yoksa 12 ay kalma sözüne mi? 400 TL aktivasyon ücreti olabilirde; bağlantı gerçekleşmeden ve kullanıcı bazlı kusur olmadan talep edilmesi uygun değil gibi. Tabii sizin beyanınız üzerine yorum yapıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam söz vb vermedim aslında sanırım faturaya yansıtılacak sözleşmede evde kurulum istiyorum olarak işaretleyip imzaladım ve kendilerine mail ile gönderdim.

• mehmetcank kullanıcısına yanıt

Önce ki mesajda ödedim dediğiniz için sordum. Özelden bilgilerinizi attınız galiba. Sorunuz çözüme kavuşur belki; bekleyin ona göre aksiyon alırsınız.

Hocam önceki mesajlarıda okudum
    @Lady-Of-Ice arkadaşında ilettiği gibi sonucu beklemek lazım. Firma yetkilisi de konunun takip ettiğini iletmiş .

Sabırlı olmakta fayda var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

Dün gönderdim fakat henüz okumamışsınız üyelik bilgileri için attığım mesajı.

Hala hiç bir dönüş yok. Süreç ile ilgili yaşadığım tüm herşeyi dh, r10.net, donanimarisivi, technopat, sikayetvar, ekşi ,

can kütahya
    GigaSpeed TBTNET ŞİKAYET Ve Müşteri Yorumları, Rezilliği - Can Kütahya
    https://cankutahya.com.tr/diger/gigaspeed-tbtnet-sikayet-ve-musteri-yorumlari-rezilligi.html

üzerinden paylaştım, sabırla bekliyorum güzel haberlerle dönüşlerinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 12 Mart 2024; 17:22:10 >
  • 2 yıldır TTNET müşterisiyim yüksek fiyat nedeniyle GİGASPEED e geçmek istedim. Mail olarak gelen evrakları imzalayıp tarayarak aynı adrese tekrar mail attım. Ayrıca linkte gelen ücreti de ödedim. Bundan sonraki süreç nasıl işlemekte kurulum ücreti filan olmayacak dendi ama bakalım göreceğiz.

• blackcold1907 kullanıcısına yanıt

Merhaba. Hayırlı olsun. Bende geçmeyi düşünüyorum. Sizden gelecek gelişmeleri merakla bekliyorum. Hayırlı olsun yeniden.

Eğer mevcutta aktif olarak ttnet kullanıyorsanız bişey yapmanıza gerek kalmıyor.

sadece modem arayüzünde kullanıcı adı ve şifre değiştirmeniz gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcank

Maalesef çöp Gigaspeed BALIK BAŞTAN KOKAR ARKADAŞLAR.

Başvururken 2 seçenek sunuldu

1)Evde Kurulum (Ücretli)

2)Kapıda Kurulum (Ücretsiz)

2. seçeneği seçip ücretsiz yaparsanız iç tesisat, modem kurulumu vb sizin sorumluluğunuzda elektrikçi çağırmanız gerekir diyorlar.

Ben 1. seçeneği seçip 500TL ödemeyi kabul ettim gerekirse elektrikçi vb. uğraşmayım gelsin yapsınlar diye. Fakat söyledikleri sizin elektrikçi çağırmanız gerekiyor. O zaman neden benden 500TL kurulum ücreti alıyorsunuz ? Bu tamamen bir aldatmaca 2 seçenek arasında hiç bir fark yok insanları kandırmak için fazladan 500TL talep ediyorlar. Üstelik bunu görüştüğümde ve sürecin iptal edilmesini ve paramın iade edilmesini istediğimde ise hiçbir detay vermeden telefonları suratıma kapatıyorlar.

Üstelik sorun dairemde bile değil, porta kabloyu takmamışlar.

Evde kurulum hizmetinde modeme kadar kurulum yapmak zorundalar. Ödemiş olduğunuz paranın karşılığını alamadıysanız ki görünen o şikayette bulunabilirsiniz ticaret bakanlığı sayfasından online veya bulunduğunuz bölgede ilçe kaymakamlığına.

Kurulum istemediğiniz taktirde telekom saha ekibi ankastreye gelen kabloda etiketleme yapıp bırakır iç hat bağlantısını siz yaparsınız.

https://forum.donanimhaber.com/gigaspeed-in-yapamadigi-kurulum-rezilligi--158159945

Bu konuda da benzer bir kurulum sorunu ile ilgili şikayetler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 12 Mart 2024; 20:20:48 >

En son 1 hafta içinde taradığınız evrakları gigaspeed kargo ile göndereceksiniz müşteri hiz arayın ücretsiz kargo kodu verecek onla mng kargoya vereceksiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Firmayı buradaki konusundan gördüm ben küçükçekmece de oturuyorum buraya bağlattım mail atar atmaz belgeleri internetim açıldı sonrada kargoya verdim kargo koduyla herhangi bir kesinti vb olmadı. İlk bağladıkları gün biraz ping vardı sonra oda stabil hale geldi. Kendilerine teşekkür ediyorum buradaki bazı olumsuz deneyimleri görünce şaşırdım . Diğer konusuna da yazacağım bu mesajı çünkü bu fiyata internet yok gibi sanırım başka firmalarda.

• Ben turktelekoma takıldım, yine abone olamadım. Sıfır vdsl abonelikti. Belgeler mail ile geldi. Doldurdum mail attım. Turktelekom boş port yok diye kurulum yapılamadı. Şehir dışına çıkmam gerektiğinden turktelekoma başvurdum. Hemen port açılmış. Kurulum bekliyoruz. Turktelekom kurulumunu iptal edip tekrar başvurup, uğraştırmak lazım. Ama zamanım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 13 Mart 2024; 15:21:29 >
  • Hocam konuyu ben de etraflıca araştırdım firma haklı konumda

ben geçiş yaptığımda maile gelen sözleşmeyi incelediğimda firma 8. maddede sizin şikayet ettiğiniz konuyu açık ve net bir şekilde dile getirmiş.

@gigaspeed @Lady-Of-Ice

sizin yorumunuz nedir. sizce kim haklı.

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ
  • RedMinner kullanıcısına yanıt

Vallahi hocam hiçbirşey anlamadım. Yeni kurulumda bina içi ankastreye 2 tel uç ve etiket bırakılması lazımdı. Arkadaşa ankastrenin resmini atmasını rica ettim atmadı. Ankastrenin olduğu odanın kilitli olduğunu yazmıştı. Başka yerde kendisinin kontrol ettiğini daireden gelen kablonun bağlantısının yapılmadığını ifade etmiş. Anlamadığım evden ankastreye kadar kablo geliyorsa neden kurulum hizmeti alınır ki? Kendisi bu bağlantıyı yapacak bilgiye sahip olduğunu anlıyorum yazdıklarından. Zaten biliişimciyim demiş. Ayrıca güvenliğe sorduğunda kimsenin gelmediğini söylemişti .O zaman etiketleme de yapılmamış olması lazım. Eğer etiketleme yapılmadıysa aktivasyon ücreti alınmaması lazım; kurulum da yapılmadığını ifade etmiş kurulum ücreti de alınmaması lazım. Herhangibir ödeme yapılıp yapılmadığıda belli değil. Tesisat arızası gibi bir durumdan bahsetmiş; ne olduğu belli değil. Tesisat arızası nedeniyle elektrikçi çağrılması söylenmiş. Kısacası ne olduğu net değil; flu. Bu yüzden abone mi kusurlu firma mı kusurlu gibi bir yorum yapmak ne kadar doğru olur bilemedim.

• hocam 2 tarafıda dinlemek lazım ,

ama konudaki yorumları okuduğumda @mehmetcank direk çözüm aramak yerine vermiş veriştirmiş keşke önce sorununu anlatsaydı çözüm illaki üretilirdi.

bu konudaki yaptığım araştırmalara göre ankastre arızaları müşteri sorumluluğunda olan işlem.

evde kurulum kabloların hazır olması ve gelen ekibin bina girişi ile ev içindeki bağlantıların irtibatlanıp modem kurulumunun yapılması anlamına geliyor.

Merhaba,

İlgili konuya istinaden araştırmalarımız tamamlanmıştır. Öncelikle yorum yapan kişi ile abonemiz aynı değildir. Bizde bu konuda kendisine yardımcı olmak için elimizden geleni yapmış bulunmaktayız.

Belirtmeliyiz ki haftalar geçen bir süreç bulunmamakta. Kişi 6 Mart'ta başvuru yapmış, 7 Mart'ta ise evraklarını doldurup, tarafımıza göndermiştir. Bizde akabinde abonelik çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Zira bugünden bile hesapladığınızda, haftalar süren bir süreç bulunmamaktadır. Kendisinin bu konudaki ithamları geçersizdir.

Evde kurulum hizmetinde: ankastreden gelen hat ve daire kablosu belirlenip, bağlantı yapılır. Daha sonrasında daire içindeki kabloların çekimi, soket takımları ve modem ayarları gerçekleştirilir. Eğer ankastre ile daire arasındaki hat kopuk ise, bu abonenin sorumluluğundadır. Bu evde kurulum dahil hiçbir hizmetimize dahil değildir. Aradaki hat kopukluklarında abone bilgilendirilir ve bu yönde aksiyon alınması talep edilir.

7 Mart evrak gönderimli abonelikte, 11 Mart'ta iptal talep edilmiştir. Bu süreç içerisinde hat aktivasyonları gerçekleşmiştir. Bunun iptali için ücret talep edilmesi zorunludur ve bu yönde bilgi verilmiştir. Aktivasyondan önce gerçekleşen iptallerde herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Konuyla ilgili en başından beri ekip arkadaşlarımız elinden gelen çalışmaları ivedilikle gerçekleştirmiştir. Arama kayıtları, mail yazışmaları gibi envanterler incelenmiştir. Hiçbir müşteri temsilcimiz abonelerimiz hattayken telefonu kapatamaz. İlgili çağrıda beklemeye alındıktan bir süre sonra hat kapanmıştır. Burada bizim tarafımızdan bir kapatma söz konusu değildir.

Yine belirtmek isteriz: abonelik, ilgili kişi ile alakalı olmadığı halde, arkadaşlarımız ellerinden gelen çabayı gösterip, yardımcı olmaya çalışmıştır. İlgili kişi Gigaspeed'e ait olmayan, ana firmamız TBTNET'in telefonları üzerinden ulaşmış olmasına rağmen, yine yardımcı olunmuştur. En son iptal talebi istediğinde ise iptali sağlanmamıştır. Bunun sebebi: abonenin kendisinin iptal etmesi gerektiğidir. Abonenin dışında herhangi bir birey iptalleri gerçekleştiremez.

Saygılarımızla

--

Güncelleme: Hat aktif hale getirilip, kurulumlar tamamlanmıştır. Yeni abonelik süreci içerisinde tüm bağlantılar gerçekleştirilmiş olup, hat kullanılabilir hale getirilmiştir. Bu süreçten sonra iptal gerçekleştiği durumlarda ücret kesintileri zaruri olarak gerçekleşmesi gerekir. 12 ay kalma sözüne ise sadece aylık 30TL olmak üzere 360TL ücret talep edilecektir. Ekstra bir ücret söz konusu değildir. Konuyla ilgili tüm bilgilendirmeler aboneye sağlanmış olup, süreç başından sonuna doğru ve sözleşmeye uygun bir şekilde tamamlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaspeed -- 14 Mart 2024; 3:51:27 >

• 3ay dolduğu an çıkış yapacağım,

internetin haline bakın paket kayıpları ping değerleri herşey ortada,oyun oynamayı düşünenler geçmesin.

destek kaydı açınca sorun yok diye kayıt kapatılıyor.

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 14 Mart 2024; 0:11:4 >
  • tekniking kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yaşadığınız durum için üzgünüz. Gigaspeed olarak amacımız abonelerimize kaliteli ve uygun fiyatlı internet sağlamak. Altyapı ve hat kontrollerini sağlayabilmemiz için özel mesaj ile abonelik bilgilerinizi iletirseniz, kontrollerini ivedilikle sağlayalım. Hızlıca çözüm üretmek için elimizden geleni yapacağız.

Saygılarımızla
  • @gigaspeed Gece saati internet kesiliyor şuan hiç bir şeye giriş yapamıyorum çöktü mü ne oldu modemde tüm ışıklar yanıyor cevap veriniz lütfen

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.