Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.419
Cevap
86
Favori
172.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ
    Hem Türk Telekom sitesinden hem de nperf programı ile test yaptım sonuçlar bunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba, geçişim eski ISS tarafından onaylanmış. Bu saatte diğer hizmetimi iptal ettikleri için, lütfen kontrol edip hatları aktif edebilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum (GPON telekom altyapım var) 2 kere 2-3 dk'lık anlık internetim gitti bu süreçte. Onun dışında performans olarak tt'den fark göremedim.

• İstanbulda olup test atabilecek var mı ?

• Tracert değerimi yorumlarsanız sevinirim.
    Antalya ftth.
    GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

Antalya için iyi, 40 ve altı.

• netspeed ile sorunsuz olan web siteleri gigaspeed ile girmiyor destek kısmına yazdım,yardımcı olmadılar. mail bile çalışmıyor @gigaspeed

giremediğim siteler

protonmail

proton

hotspotshield

protonvpn

nordvpn

tunein

sputniknews

metacafe

+18 siteler:

3movs

xvideos

beeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 11 Mart 2024; 18:2:25 >

• tekniking kullanıcısına yanıt

Bu ciddi bir sorun gibi duruyor.

Merhaba,

BTK protokolleri doğrultusunda izin verilen tüm alanlara erişiminize izin verebiliyoruz. BTK onay vermediği sistemlere girişiniz mümkün olmadığını bildirmek isteriz.

Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

bunu baştan bilseydim geçiş yapmazdım,vpnler bile yasaklı.bu size puan kaybettirir

Tum isp lerde turktelekom,turkcell,vodafonede vpn protokolleri yasaklandı bunun gigaspeedle ilgisi yok yasak bu gun uygulamaya konuldu

• sarigol45 kullanıcısına yanıt

ofisimde türknet kullanıyorum,vpn çalışıyor belirttiğim web sitelerine giriyor.

• Maalesef çöp Gigaspeed BALIK BAŞTAN KOKAR ARKADAŞLAR.

Başvururken 2 seçenek sunuldu

1)Evde Kurulum (Ücretli)

2)Kapıda Kurulum (Ücretsiz)

2. seçeneği seçip ücretsiz yaparsanız iç tesisat, modem kurulumu vb sizin sorumluluğunuzda elektrikçi çağırmanız gerekir diyorlar.

Ben 1. seçeneği seçip 500TL ödemeyi kabul ettim gerekirse elektrikçi vb. uğraşmayım gelsin yapsınlar diye. Fakat söyledikleri sizin elektrikçi çağırmanız gerekiyor. O zaman neden benden 500TL kurulum ücreti alıyorsunuz ? Bu tamamen bir aldatmaca 2 seçenek arasında hiç bir fark yok insanları kandırmak için fazladan 500TL talep ediyorlar. Üstelik bunu görüştüğümde ve sürecin iptal edilmesini ve paramın iade edilmesini istediğimde ise hiçbir detay vermeden telefonları suratıma kapatıyorlar.

Üstelik sorun dairemde bile değil, porta kabloyu takmamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 11 Mart 2024; 20:40:49 >

• mehmetcank kullanıcısına yanıt

Porta kablo takılmamış derken, etiketleme mi yapılmamış? Resim atsanız daha iyi olurdu.

• Sorununu anlatmak isteyen kişinin suratına telefonu kapatmak mı? Şaşkınlıkla izliyorum. Vallahi pes. Cevap veren de yok.

@gigaspeed

• Hocam hiç daireme gelmeden elektrikçi çağırın dendi. Sitede ankastre kutunun bulunduğu oda kilitli güvenlikşe görüştüm gelen olmamış. o işlemi bile yapmadılar yani. Açılan porta dairemden gelen kabloyu takmamışlar parasını almalarına rağmen. Savunmları daha sözleşmede ücretsiz olanda özellikle lektrikçi çağırmam gerektiği yazıyor ama 500tl verdiğimde elektrikçi çağırılmaz yazmıyormuş bu yüzden yapıyorlarmış işlemi. İptal edin dediğim önce suratıma kapatıldı Şimdide diyorlarki iptal edersen sözleşmeden cayma bedeli 400 TL ödeyeceksin. Ama inatsa inat ben o parayı ödeyip thh giderim. Söke söke geri alırım tüm forumlarda da rezil edeceğim. Anlamayan insanları böyle kandırıyorlar demek ki.

Buyrun buda çift taraflı sözleşme. Evde kurulum seçip ücretini ödedim. Yani 5.madde a evde kurulumu. Bildiğiniz yanıltmaca gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 12 Mart 2024; 17:18:59 >

Bu şekilde tavır almaları baya kötü ne yazık ki. Umarım hızlıca sorununuz çözülür.

• umutkara742 U kullanıcısına yanıt

Hocam sözleşmeyide ekledim yazıya bir bakın ben mi yanlış yorumluyorum sizinde değerli fikrinizi alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 11 Mart 2024; 22:2:3 >
    Merhaba,

Yaşadığınız durum için üzgünüz. Konu ile ilgili ivedilikle araştırma yapılıp, tarafınıza dönüş sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Size destek olabilmemiz için abonelik bilgilerinizi özel mesaj ile iletebilir misiniz ?

Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

Merhaba, ilettim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.