GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (19. sayfa)

-
-
Merhaba, geçişim eski ISS tarafından onaylanmış. Bu saatte diğer hizmetimi iptal ettikleri için, lütfen kontrol edip hatları aktif edebilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum (GPON telekom altyapım var) 2 kere 2-3 dk'lık anlık internetim gitti bu süreçte. Onun dışında performans olarak tt'den fark göremedim.
-
İstanbulda olup test atabilecek var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Antalya için iyi, 40 ve altı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
netspeed ile sorunsuz olan web siteleri gigaspeed ile girmiyor destek kısmına yazdım,yardımcı olmadılar. mail bile çalışmıyor @gigaspeed
giremediğim siteler
protonmail
proton
hotspotshield
protonvpn
nordvpn
+18 siteler:
3movs
xvideos
beeg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 11 Mart 2024; 18:2:25 >
-
Bu ciddi bir sorun gibi duruyor.
-
Merhaba,
BTK protokolleri doğrultusunda izin verilen tüm alanlara erişiminize izin verebiliyoruz. BTK onay vermediği sistemlere girişiniz mümkün olmadığını bildirmek isteriz.
Saygılarımızla -
bunu baştan bilseydim geçiş yapmazdım,vpnler bile yasaklı.bu size puan kaybettirir
-
Tum isp lerde turktelekom,turkcell,vodafonede vpn protokolleri yasaklandı bunun gigaspeedle ilgisi yok yasak bu gun uygulamaya konuldu
ofisimde türknet kullanıyorum,vpn çalışıyor belirttiğim web sitelerine giriyor.
-
Maalesef çöp Gigaspeed BALIK BAŞTAN KOKAR ARKADAŞLAR.
Başvururken 2 seçenek sunuldu
1)Evde Kurulum (Ücretli)
2)Kapıda Kurulum (Ücretsiz)
2. seçeneği seçip ücretsiz yaparsanız iç tesisat, modem kurulumu vb sizin sorumluluğunuzda elektrikçi çağırmanız gerekir diyorlar.
Ben 1. seçeneği seçip 500TL ödemeyi kabul ettim gerekirse elektrikçi vb. uğraşmayım gelsin yapsınlar diye. Fakat söyledikleri sizin elektrikçi çağırmanız gerekiyor. O zaman neden benden 500TL kurulum ücreti alıyorsunuz ? Bu tamamen bir aldatmaca 2 seçenek arasında hiç bir fark yok insanları kandırmak için fazladan 500TL talep ediyorlar. Üstelik bunu görüştüğümde ve sürecin iptal edilmesini ve paramın iade edilmesini istediğimde ise hiçbir detay vermeden telefonları suratıma kapatıyorlar.
Üstelik sorun dairemde bile değil, porta kabloyu takmamışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 11 Mart 2024; 20:40:49 >
-
Porta kablo takılmamış derken, etiketleme mi yapılmamış? Resim atsanız daha iyi olurdu.
Sorununu anlatmak isteyen kişinin suratına telefonu kapatmak mı? Şaşkınlıkla izliyorum. Vallahi pes. Cevap veren de yok.
-
Bu şekilde tavır almaları baya kötü ne yazık ki. Umarım hızlıca sorununuz çözülür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sözleşmeyide ekledim yazıya bir bakın ben mi yanlış yorumluyorum sizinde değerli fikrinizi alayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 11 Mart 2024; 22:2:3 >
Merhaba,
Yaşadığınız durum için üzgünüz. Konu ile ilgili ivedilikle araştırma yapılıp, tarafınıza dönüş sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Size destek olabilmemiz için abonelik bilgilerinizi özel mesaj ile iletebilir misiniz ?
Saygılarımızla -
Merhaba, ilettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X