Şimdi Ara

Gigabyte G1 GTX 970 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
4
Favori
6.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanyada suanda fiyati 330-340 EUR araliginda. MSI Gaming 4G 345-350 EUR araliginda.

Referans model 305 EUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 25 Eylül 2014; 19:56:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Orijinalden alıntı: potur

çok büyük değilmi o zotac ufacık bişe yapmış

ZOTAC' ın üç farklı modeli var.

En küçük olanı göstermelik model.Ya da daha düzgün bir üslupla F/P modeli diyelim.

La kart küçücük satamam ben bunu adam 780 almaya gelse o kartı göstersem küçük olduğu için almaz kız eli gibi narin kart olmuş
  • Kart dedigin buyuk olacak arkadas:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • potur kullanıcısına yanıt
    Yani öyle olmuş yapacak bir şey yok maalesef.

• Hayırlı olsun.yalnız kartın tasarımı harika olmuş.led ise muazzam.çok başarılı buldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun sıcaklıkları merak ediyorum.

• Allah aşkına incele yaaaa
  • Hayırlı olsun. Sıcaklık ve oc değerlerini merak ettim. En kısa sürede inceleme görmek isterim.

Güle güle sorunsuzca kullanın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

• Hayırlı olsun güzel bir kart. Bende strix yada giga g1 düşünüyorum. Ayrıntılar için takipteyiz :)
  • hayırlı olsun bence strix > g1

tabi değerleri beklemedeyiz ben sadece dış görünüş olarak söyledim.

ama hala aradığım o yırtıcı , dehşet bir tasarım göremedim çok mu zor bunu yapmak yoksa ileriki seriileremi saklanıyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Eylül 2014; 4:20:06 >
  • G1 Seçmemdeki sebeplerin başında portlar geliyor sene olmuş 2014. 4k gaming seviyesi karta birer tane port koyuyorlar. 980 deki portlara aynı g1 in.portları.
    Ayrıca.benchmarklarda g1 daha.önde diye.gördüm ben

İngilizcesi futureproof olan.bir deyim var.geleceğe karşı dayanıklı diyelim. Display port bu savaşta.galip.gelecek.postlardandır. do koymayıp.dvi.koymak nedir ya

Akşama inceleme yapacam görmek istediğiniz şeyleri yazın. Ona.göre download etmem gerekenleri.indireyim.

Dosya.boyutu.önemli.değil 1 gbit internet var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Php -- 26 Eylül 2014; 11:41:51 >
  • Müsait bi zamanınızda incelemenizi bekliyorum hocam. Ayrıca dün hepsiburadada önsipariş alıyolardı fiyatıda 1293 TL mi neydi bugün baktım kaldırmışlar

Edit: Stoğa gelicek falan yazıyo ama tıklayınca fiyat gözükmüyor dün gözüküyordu muhtemelen bu fiyat civarında çıkar.

http://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-ekran-kartlari/department.aspx?categoryId=204&qs=%2fbrand%3d%7bgigabyte%7d%2ffilterflag%3E%7byeni20dcrfcnler%7d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nslookup -- 26 Eylül 2014; 11:50:27 >

• Sistem nedir ya anakart a88 fm2+ anakarta benziyor 7850k ile falan mi kullanılacak öyleyse sonuçları çok merak ediyorum acaba ne kadar başarılı olacak o işlemci...
  • Php kullanıcısına yanıt
    Sen iste

valley benchmark

Benchmark Unreal Engine 4

rome 2

Battlefield 4

Metro Last Light

BioShock infinite

Tomb Raider

Medal of Honor Warfighter

Crysis 3

3DMark 11

3DMark 2013

Hitman Absolution

Wath Dogs

Thief

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 26 Eylül 2014; 11:56:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

G1 Seçmemdeki sebeplerin başında portlar geliyor sene olmuş 2014. 4k gaming seviyesi karta birer tane port koyuyorlar. 980 deki portlara aynı g1 in.portları.
    Ayrıca.benchmarklarda g1 daha.önde diye.gördüm ben

İngilizcesi futureproof olan.bir deyim var.geleceğe karşı dayanıklı diyelim. Display port bu savaşta.galip.gelecek.postlardandır. do koymayıp.dvi.koymak nedir ya

Akşama inceleme yapacam görmek istediğiniz şeyleri yazın. Ona.göre download etmem gerekenleri.indireyim.

Dosya.boyutu.önemli.değil 1 gbit internet var :)

Hocam bakmayın Strix > G1 diyenlere, bilmeden konuşuyorlar. ASUS Strix tek güç girişi ile geliyor, her ne kadar düşük TDP'li olsa da, G1'in oc ve 3 fan'lı soğutma performansı daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 26 Eylül 2014; 12:03:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Sen iste

valley benchmark

Benchmark Unreal Engine 4

rome 2

Battlefield 4

Metro Last Light

BioShock infinite

Tomb Raider

Medal of Honor Warfighter

Crysis 3

3DMark 11

3DMark 2013

Hitman Absolution

Wath Dogs

Thief

Özellikle Total War: Rome II , Euro Truck Simulator 2, ARMA III, DayZ, The Witcher II 'de nasıl performans gösterir merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 26 Eylül 2014; 12:44:38 >
  • korsan oyun yükleyemem her oyun yok ne yazıkki witcher 2 var dayz var 3d mark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

korsan oyun yükleyemem her oyun yok ne yazıkki witcher 2 var dayz var 3d mark var

• bol bol 1080p oyun testleri bekliyoruz.kartın kutusu resimlerini napacaz.internette var zaten sürüyle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.