Şimdi Ara

Gigabyte G1 GTX 970 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
4
Favori
6.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Php

http://www.sisoftware.eu/rank2011d/show_run.php?q=c2ffcdfbddbcdde0d1e9deefdbe3c5b78abb9df89da090b6c5f8c8

Sandra GPU Test Sonuçları

Hocam kartin onu plastik mi aliminyum mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    önü ve backplate i aynı malzemeden.mat metal yanılmıyorsam. elim beni yanılmıyorsa daha doğru olur :D
  • quote:

önü ve backplate i aynı malzemeden.mat metal yanılmıyorsam. elim beni yanılmıyorsa daha doğru olur :D

iyi günlerde kullanınızkartınızı.
    o.c suz boostu kaç mhzdir kartınızın ?
    teşekkürler.
  • Test koymayi dusunmuyorsun sanirim.amacin gosteris yapmaksa becerdin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alizee81

Test koymayi dusunmuyorsun sanirim.amacin gosteris yapmaksa becerdin.

Kendisi benim en yakın arkadaşımdır ve yurtdışında yaşıyor. Şu an sınavları var. Sınavları bittiğinde konudaki arkadaşların istedikleri testleri elinden geldiğince paylaşacaktır.

Beklediğin testler gelmediyse konuyu terkeder, başka konuları takip edersin. Bu kadar basit. Gereksiz artislik yapmanın kimseye faydası olmaz...
  • kartlar çıksın ben de detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum bakalım
  • alizee81 A kullanıcısına yanıt
    gerçek hayatta da bu kadar atarlı mısın merak ediyorum. Her önüne geleni tersliyor olamazsın yoksa şimdiye kadar mutlaka birisi pekmezini akıtırdı.

Konu başlığında inceleme,test, unboxing vb. bir ibare koymadım, neden koymadım dersen ben başlıkla ilgilenebilecek rahatlıkta bir adam değilim. iş güç okul bunlar sizin için birşey ifade etmiyor olabilir ama insanların bilgisayar dışındada bir yaşantısı var. Para kazanmadığım bir işten benden tam ilgi alaka beklemeni mantık dışı buluyorum. kimsenin de babasının uşağı değilim. benim foruma yazdığım çizdiğim seni değil moderatörleri ilgilendirir. varsa bir sıkıntın moderatör e şikayet edersin gereği yapılır. Kendini otorite ilan edip ahkam kesemezsin.

kısacası bizde böyle.. işine geliyorsa
  • quote:

.................. 1 gbit internet var :)

YUH!

Not:Yeni kartınız hayırlı olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 28 Eylül 2014; 21:28:24 >
  • UH 4.0 stok test
     Gigabyte G1 GTX 970

Overclocklu test

Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Php -- 28 Eylül 2014; 23:28:22 >

• Cok yakısıklı bı kart gercekten 780 alıcaktım bıkac ay once forumdan bırı sabret maxweli bekle demıstı ıyıkıde beklemısım hayırlı olsun
  • Testler başlık mesajında birleştirildi.
  • quote:

gerçek hayatta da bu kadar atarlı mısın merak ediyorum. Her önüne geleni tersliyor olamazsın yoksa şimdiye kadar mutlaka birisi pekmezini akıtırdı.

Konu başlığında inceleme,test, unboxing vb. bir ibare koymadım, neden koymadım dersen ben başlıkla ilgilenebilecek rahatlıkta bir adam değilim. iş güç okul bunlar sizin için birşey ifade etmiyor olabilir ama insanların bilgisayar dışındada bir yaşantısı var. Para kazanmadığım bir işten benden tam ilgi alaka beklemeni mantık dışı buluyorum. kimsenin de babasının uşağı değilim. benim foruma yazdığım çizdiğim seni değil moderatörleri ilgilendirir. varsa bir sıkıntın moderatör e şikayet edersin gereği yapılır. Kendini otorite ilan edip ahkam kesemezsin.

kısacası bizde böyle.. işine geliyorsa

Kart hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.Takılmayın böylelerine, zaten profili ve cevapları gerçek hayatta az çok ne olduğunu gösteriyor.Forum zaten güya donanım forumu ama asıp kesen boldur .Zaten çok merak eden birisi olsaydı binbir türlü yabancı forumdan kartın testlerine bakması mümkündü, demek ki laf olsun torba dolsun prensibi ile ilerliyor bu arkadaş.

• Php kullanıcısına yanıt
    1575mhz fenaymış ancak getirisi pek olmamış gibi... Stok halde ki max. boost değeri nedir ?
  • Zenginin malı fakirin çenesini yorarmış.. Herkeste olması dileğiyle , güle güle kullanın...
  • Hayırlı olsun bayramdan sonra inşaallah bende bir tane alacağım bunlardan.

• Super

• ASUS, MSI, EVGA, Gigabyte?
    From all that I've gathered, I'll try to make things simple. If you want the quietest card, get the ASUS. If you want the coolest/best overclocker, get the Gigabyte G1. If you want the in-between, get the MSI 4G model. Honestly, overclocks of others like the MSI one are 50+ or so more for core and is therefore trivial [--unless you want the best 3DMark score you can get]. Basically, expect the same performance for games across the board with overclocks. That 0.05 frame addition doesn't faze me at all. EVGA? After what was pulled, I wouldn't bother.

amazon'dan 2 adet asus strix gtx 970 alan bir müşterinin değerlendirmesinin alt kısımlarına yazdığı yazı.

bu da linkihttp://www.amazon.com/ASUS-STRIX-GTX970-DC20C-4GD5-Graphics-Cards/product-reviews/B00NJ9BJ8G/ref=dpx_acr_txt?showViewpoints=1

• quote:

Orijinalden alıntı: g3zgin_1903

Cok yakısıklı bı kart gercekten 780 alıcaktım bıkac ay once forumdan bırı sabret maxweli bekle demıstı ıyıkıde beklemısım hayırlı olsun

Bak az daha bekle ne kartlar gelecek "acele etme"

• boogiee90 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi ve doğru tespitleri yaparak yazmış.
  • Php kullanıcısına yanıt
    Hocam sen nerede ögrencisin? Hangi ülke hangi sehir? PM atabilirsin burada yazmak istemezsen.

Edit: Icelde nerede okudun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 30 Eylül 2014; 14:30:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.