Şimdi Ara

Gigabyte G1 GTX 970 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
4
Favori
6.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guzel kar yapmis gigabyte, backplate de cok şık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısmetime artık bende güzel bir g1 incelemesi yapacağım ama bakalım
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 22 Mayıs 2020; 9:29:52 >
  • Ben bu kartın 780 olanını kullanıyorum çok memnunum ama 780 Ti modelinde ram sorunları yaşayanlar vardı, memnun kaldığım için Novadan iki adet gtx 970 G1 ısmarladım, bu ayın 29 unda kartlar geliyor, i7-2600k @4.5 sli da sorun çıkarmazsa kullanıcaz.
  • GTX 970 alsaydım bende bu modeli alırdım, en performanslı soğutucu bu modelde ayrıca komponentleride kaliteli fiyatıda diğerleriyle aynı.

(AMP Extreme'yı saymıyorum, fiyatı pahalı olur)

MAX LOAD

STRIX : 69

G1 : 60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 26 Eylül 2014; 21:24:44 >
  • Hayırı olsun keşke asus 970 strix alsaydınız g1 almakla hata ettiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Hayırı olsun keşke asus 970 strix alsaydınız g1 almakla hata ettiniz

+1 , gidip Her gün Rev çıkartan firmanın kartı alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus al diyen arkadaşlara cevap dahi vermek istemiyorum. hiçbirşey bilmiyorsanız açın benchmarklara bakın gigabyte şu anda önde.

http://www.3dmark.com/3dm/4178679

3D Mark FireStrike testi sonuçları için link. diğer testlerle devam edeceğim. Daha önce kullanmadığım yazılımlar olduğu için yanlış birşey yapmışsam lütfen uyarın.
  • Hayırlı olsun hocam, kısmetse yakın zamanda ben de alacağım bu karttan. İncelemenizi merakla bekliyoruz.
  • Oc degerleri olsun, yuk altindaki sicaklik degerleri olsun 10 numara kart. Su anda piyasada msi ve gigabyte gtx 970ler yarisiyor. Asus Strix oc potansiyeli daha zayif olan ve fabrika hizlari olarakta zaten daha dusuk bir model

Kart super, hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

Asus al diyen arkadaşlara cevap dahi vermek istemiyorum. hiçbirşey bilmiyorsanız açın benchmarklara bakın gigabyte şu anda önde.

http://www.3dmark.com/3dm/4178679

3D Mark FireStrike testi sonuçları için link. diğer testlerle devam edeceğim. Daha önce kullanmadığım yazılımlar olduğu için yanlış birşey yapmışsam lütfen uyarın.

Hocam kartiniz gpuda 1850 gormus 10 dklik firestrike ta sanirim hata vermis

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    nerde hocam 1850 yi göremedim nasıl bir hata olabilir? 10 dk sürmedi tüm test. ekrana da hata gelmedi.
  • bahsettiğinizi anlamadım ama ufak bir overclock yapıp tekrar teste soktum.

http://www.3dmark.com/3dm/4179652

sistemim:
    intel i5 4670K (o.c @4.2ghz)
    Gigabyte Z87-HD3
    G.SKILL 1800mhz(o.c) CL7
    Gigabyte G1 GTX970 (o.c 1300mhz)
    Samsung Evo 250gb SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Php -- 27 Eylül 2014; 19:39:22 >
  • asusun 970 modelini bu karttan üstün gören harbi sivri zekalar var, bir de bence mence deyip geçiştirip çok biliyormuş havalarına girmeleri yok mu.!

hayırlı olsun taş gibi bir kart almış ve doğru seçim yapmışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

nerde hocam 1850 yi göremedim nasıl bir hata olabilir? 10 dk sürmedi tüm test. ekrana da hata gelmedi.

Baskasi yapmis hocam kartiniz yani sizde kullaniyorsunuz ya ondan dedim :D kartiniz cidden saglam 1850 goruyor demek istedim

• Colonel GUILE kullanıcısına yanıt
    Biraz sert olmuş ama Aynen katılıyorum... Gaming G1 şu an en iyi 2 gtx970'ten biri. Diğeri Zotac AMP Extreme.
  • Biraz bakındım fakat bulamadım. Giga G1 970 -980 kartların backplate altında vRam bulunuyor mu?
    iç kısımda 4 dim vRam var. 1 GB değil heralde bunlar.. Detaylı resimlere ulaşan varmı aranızda.?

Edit;

şöyle bir iki detaya ulaştım. 980 vs 970 PCB detayı.

http://www.techspot.com/review/885-nvidia-geforce-gtx-970-gtx-980/

980 de 8x512 mb vram bulunuyor iç kısımda.. 970 lerin arka kısımda 4 vram dizilimi söz konusu..

Eğer öyle ise, 980 lerin vram +OC durumu 970 den fazla olacaktır.. 970 kullanacakları +500 üzerine çıkmamalı..

Not: Resim eklenmiyor nedense. site üzerinden bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 27 Eylül 2014; 19:00:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uykukacinca

http://www.3dmark.com/compare/fs/2841607/fs/2842148

780 hiç olmaması gereken üvey evlat gibi, hiç edinmeseydim diyorum kendime şimdi. 3-4 ay kadar önce forumdan bir arkadaş ile toplamıştık sistemi.

970'lerin stok problemi olduğu için beklemek zorunda kalmak sinir bozucu. İlk fırsatta Asus yada Gigabyte modellerinden birini almayı düşünüyorum bende.

780 den 970 e gecmek tabiri caizse sacmalik olur tavsiyem bir sonraki nesli bekleyin

• Php kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz konu dısı ancak farenin yanındaki bilek korumak için bir bant bı? öyleyse nereden aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.