Şimdi Ara

Gigabyte G1 GTX 970 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
4
Favori
6.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: poyraz_371

quote:

Orijinalden alıntı: g3zgin_1903

Cok yakısıklı bı kart gercekten 780 alıcaktım bıkac ay once forumdan bırı sabret maxweli bekle demıstı ıyıkıde beklemısım hayırlı olsun

Bak az daha bekle ne kartlar gelecek "acele etme"

katılıyorum

• boogiee90 kullanıcısına yanıt
    Ilginctir daha yavas bir kart olmasina ragmen G1 modelinden daha pahaliya girdi listelerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Ilginctir daha yavas bir kart olmasina ragmen G1 modelinden daha pahaliya girdi listelerden

Yavaş dediğinde 2-3 fps başkada değil sonuçta asusta 1500 hıza rahat çıkıyor ayrıca asus malzeme kalitesi çok iyi fanları çok sessiz ve iyi soğutuyor ayrıca 3 yıl garantisi var
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Asus daha iyi sogutmuyor. G1 den 9 derece daha sicak.
    Kimsenin elinde kart yok herkes ahkam kesiyor. Gerçekten anlamıyorum.

Asus burda 330 euro g1 360

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

Asus daha iyi sogutmuyor. G1 den 9 derece daha sicak.
    Kimsenin elinde kart yok herkes ahkam kesiyor. Gerçekten anlamıyorum.

Asus burda 330 euro g1 360

Elimde kart olmadığını nereden biliyorsun ya ikiside varsa? asus 60 dereceye kadar zaten fan açmıyor tam yükte 68 dereceyi geçmiyor ve gram fan sesi yok g1 de fansesi duyuyorsun

Ayrıca bilip bilmeden de yorum yapma kimde hangi kart var bilemessin.
     Gigabyte G1 GTX 970

• Arkadaşlar bilenler vardır acaba bu kart kaç cm uzunlukta?

Hocam sen benim kusuruma bakma benim gözler ciddi şekilde miyop okuyamıyorum. sen bak da söyle bana şu tablolardan asusun daha iyi olduğu yerleri.

Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970

• Bu kartın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.gaming gt ile mükemmel bir ikili olacak😎 emeğe saygı Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

Hocam sen benim kusuruma bakma benim gözler ciddi şekilde miyop okuyamıyorum. sen bak da söyle bana şu tablolardan asusun daha iyi olduğu yerleri.

Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970

Sizin algı probleminiz var sanırım ben size asus daha serin çalışıyor dedimmi? asus fanı sessiz dedim g1 fanı daha sesli duyuluyor dedim ayrıca fps de 2-3

fark var dedim asus 1520 ghz ye kadar çıkartttğın zaman zaten fark falanda kalmıyor vede testtede görüyorsunuz zaten aralarındaki farkı oyunlarda 2-3 fps ye tekabül ediyor bundan sonrada

birine laf atmadan önce kimde hangi kartlar var bilemessiniz sizin gibi tablodan incelemiyorum bizzat kendim test ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 30 Eylül 2014; 22:14:30 >

Birader sen neden atliyorsun her lafa anlayamadim. Mesajin baskasina yazildigi mesajda bahsedilen kisinin baska olmasindan belli ki ayrica benim bahsettigim kart Gigabyte'in yeni cikaracagi Windforce X3 GTX 970 modeli

Illa Asus Strix ile alakali düsüncemi ögrenmek istiyorsan yazayim; tonla inceleme de Asus'un daha fazla voltaj istemesine ragmen G1 kadar oc olmadigi belirtilmis yani kendi aldigin karti savunacagim diye gülünc duruma düsme bence Sogutma anlaminda da yükte G1 daha basarili (bosta fanlarin devri 0 olmasa da ciddi derece de düsüyor ki bunu sorun eden kesim cok azdir)

• 31.2cm olarak geciyor sitesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Birader sen neden atliyorsun her lafa anlayamadim. Mesajin baskasina yazildigi mesajda bahsedilen kisinin baska olmasindan belli ki ayrica benim bahsettigim kart Gigabyte'in yeni cikaracagi Windforce X3 GTX 970 modeli

Illa Asus Strix ile alakali düsüncemi ögrenmek istiyorsan yazayim; tonla inceleme de Asus'un daha fazla voltaj istemesine ragmen G1 kadar oc olmadigi belirtilmis yani kendi aldigin karti savunacagim diye gülünc duruma düsme bence Sogutma anlaminda da yükte G1 daha basarili (bosta fanlarin devri 0 olmasa da ciddi derece de düsüyor ki bunu sorun eden kesim cok azdir)

Yorum yapmak yasakmı? kim hangi kartı isterse zaten onu alır herkes fikrini beyan edebilir ayrıca asus ta g1 denedim g1 sesi hoşuma gitmedi yoksa zaten

onu kullanırım pc de asus takılı diye illaha onu kullanacam anlamına gelmez dediğim gibi ne istiyorsan onu al beni alakadar etmez fikrimi beyan ettim bundan

da kimseden izin alacak değilim ilk yorum yapan arkadaş usluplu yazsaydı ters cevap vermezdim.

Hocam sen benim yazdigim mesaja cevap vermissinYazdigim mesajin Asus ile alakasi yok ama sen hitaben yazdigim kisinin mesajini okumadigin icin Asus zannedip atlamissin. Yani yorum yapman yasak degil tabi ki ama benim mesajima yaptigin yorumun benim mesajimla alakasi yokTekrar bir bak mesajlara ve umarim simdi olayin ne oldugunu anlarsin.
  • Kirmayin birbinizi 3_5 fps icin deymez.
    4gb gtx 770 zazanindada gigabayte ustundu gene gtx970 zamanindada gigabyte ustun. 1450 tl lik zotac modelini bu yarisa dahil etmiyorum.o kartta bence sadecefan goruntusu var. O hiza gigabayte da rahatlikla cikacaktir.

• RapscallioN kullanıcısına yanıt
    Saol hocam bu kartı almayı düşünüyorum da 400r ın VGA boşluğuna kıl payı sığıyor.

• Aradaki fark 3-4mm gözüküyor, insalla bir aksilik cikmazCikarsa da backplate in ön taraftaki cikintili bölümünü biraz yamultursun olur biter
  • Php kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum, Gigabyte GTX970 ve 980 modellerinde DVI-I + DVI-D + HDMI + 3 adette DisplayPort var. Ayrıca Gigabyte GTX970 ve 980 lerle beraber "Flex Display" denen bir özellik sunuyor. Diğer markalarda ne yazık ki Gigabyte'ın sunduğu şekilde bu portlar yok ve 4 monitör üzerinden Ultra HD görüntü alma imkanı bulunmamakta. Gigabyte, Asus,MSI ve EVGA için portların kıyaslaması tabloda var. Zotac ve Galaxy gibi Tier-2 sınıfı üreticilerde zaten sunulan hiçbir ek özellik yok.

Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970 Gigabyte G1 GTX 970

• RapscallioN kullanıcısına yanıt
    Sorun olursa ordaki yuvalardan birini keserim karta za
    rar veremem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBA.Fun -- 1 Ekim 2014; 12:49:07 >
  • https://www.sikayetvar.com/firma/detay/gigabyte Buradan bakınca bir kaç tane büyük olumsuz durum olduğu ve şikayetlere cevap bile verilmediği görünüyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardcore_Eater -- 10 Ekim 2014; 11:21:31 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.