< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (887. sayfa)

-
-
Kahveleri derecelendiren bir kurum mevcut. SCA adlı kuruluşun kahvelere verdiği puanlardan 80 puanı geçenler nitelikli kahve adını alıyorlar.
Ama hangi çekirdeği nereden alma sorusu maalesef zor çünkü kişiden kişiye tat beklentisi hatta ayni çekirdekten alınan tadlar bile değişiyor. Bu yüzden bence sevdiğiniz çekirdekleri bulana kadar 3. Nesil denilen kavuruculardan tadım notaları, kavrum dereceleri,yorumlar vb. bilgilere bakarak alabilirsiniz. Deneme setleri de bulunuyor ayrıca.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam eline emegine saglik. Sanirim dandik bir kahve cekirdegi alip en optimal ogutumu bulmam lazim. Ama sanirim timemore c3 bunun icin fazla uygun degil cunku cok fazla ince ayar yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok sağolun, umarım kısa zamanda lezzetli kahveler içersiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanalbaharat espresso yaz arat konuda Sanalbaharat fp kaliteli taze uygun diğerleri gibi düdüklemiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler inceleyeceğim hocam.
orta seviye orta karar ne sert ne yumuşak f/p diğer arkadaşın dediği gibi düdüklemeyen, bayat satmayan bir yerden alıp sonra damak tadına göre evrilmesi gibi düşünmüştüm kafamda
-
otomatik makine almayı düşünenler için
amazon
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Melitta Caffeo Passione Tam Otomatik Kahve Makinesi, Programlanabilir, 1.2 L Kapasite, 1450W, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B00NXVDKAK?ref_=cm_sw_r_apan_dp_G2M9C28H75K3SDVBEXMR&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 17 Eylül 2023; 0:49:49 > -
-
Bu konuda önceki sayfalarda 2 3 çeşid önerildi onlardanda alabilirsin espresso için.
Blend kahve ben pek tercih etmiyorum single originlere sadık kalmak daha iyi olabilir. Güzel blend var kötü blend var. Daha önce denemediysem risk almıyorum. :)
Ve imkanınız varsa çekirdek alıp kendiniz çekin kesinlikle.
-
- standart kavrum tabii ki.
- Tabii ki çekridek alınmalı.
- Lezzet alma olayı görecelidir. Çeşitli kahve alın deneyin, hangisi damak tadınıza uyarsa, onunla devam edin.
-
Philips HD7769/00 Grind and Brew Filtre Kahve Makinesi, 1.2 L Kapasite amazon
Philips HD7769/00 Grind and Brew Filtre Kahve Makinesi, 1.2 L Kapasitehttps://www.amazon.com.tr/dp/B07FHG1RF7?ref_=cm_sw_r_apan_dp_H9KHC7XE49EB519CWQEQ
Melitta AromaFresh 1021-01, Öğütücülü ve Cam Sürahili Filtre Kahve Makinesi, Siyah Paslanmaz Çelik, 1.375 litre, 1000 W, Siyah Gümüş, Standartamazon
Melitta AromaFresh 1021-01, Öğütücülü ve Cam Sürahili Filtre Kahve Makinesi, Siyah Paslanmaz Çelik, 1.375 litre, 1000 W, Siyah Gümüş, Standarthttps://www.amazon.com.tr/dp/B06XKVS91W?ref_=cm_sw_r_apan_dp_F7NGSWKXXK4AYG1ETNVY
Öncelikle melitta düşünüyorum fakat philips te hoşuma gitti.
Öğütülmüş kahve makinem var fakat ne kadar iyi olsa da biraz yapaylık hissediyorum.
Öğütücülü olması daha cazip geldi.
Sizce hangisi.?
Ayrıca philips te tam otomatik espresso makinesi olarak hangisini önerirsiniz.? Genelde 15 bar diye biliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Almanya’dan gelecek arkadaşıma bir espresso makinesi aldıracağım. Önerisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi false6 -- 4 Ekim 2023; 0:23:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaliteli bişey bak amazondan yorumlara göre aldır geç. Melitta delongi filibiş aklıma gelen markalar.
Otomatik mi bakıyorsunuz? Manuel mi?
Espressoda ne kadar seçicisiniz? Anlar mısınız espressodan?
-
Manuel bakıyorum, espressodan anlarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu normal kahve öğütme için değil mi, sanırım çevirmeli değil üstten basmalı. ben de bir değirmen arayışı içindeyim
-
Bu öğütücü değil. Öğütücünün üzerine takmalık körük (bellow). Genelde single dose değirmenlerde kullanılır. İçeride kalan 1-2gr kahveyi de almaya yarar.
-
1 2 gram için 1400 tl vermek parayı çöpe atmak gibi geliyor.
Delognhi EC685
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X