< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (886. sayfa)

-
-
-
Bunun farkı ne 15 20bin liralık modellerden usta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Volumetrik dozajlama
stabilite
max 0.1 derece hata ile başlıktan su verme
cep telefonundan ısıyı dozajı herşeyi ayarlayabilme
en önemlisi malzemesi kazan kalitesi vs vs
bunu bir cafeye koysanız iş yapabiliyorsunuz.la marzocco da her 1 saat aktif çalışmada 30 dk makşne kendisini kilitlerken bunda 10 saat aralıksız çalıştırabiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
filtre kahve için ayri espresso için ayrı değirmen
sanırım kahve virüsü sağlam bulaşmış
affınıza sığınarak sıradaki adım espresso değirmenin yükseltilmesi diye fikir şey ettim 😄
makina süperlig eureka mignon değirmen birinci lig gibi kalmış sanki yanına mahlköning ev modellerinden biri mesela x54 veya e65 yakışırmış
tabi ki ciddiye almayın hiçbirisini kullanmış değilim 😄
hayırlı olsun
güzel günlerde kullanın
marzocco ilgimi çeken bolca videosunu izlediğim makina idi alacağımdan değil tabi
30dk kilitlenme detayı da ilginçmiş teşekkürler
hürmetler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 7 Eylül 2023; 23:40:55 >
Elimde ki model yeni çıkan eureka oro single dose.
açıkcası x54 de kullandım arkadaşımda.bıçak olarak bu oro çok daha iyi.
Herkese merhaba. Filtre kahve makinesi almayı düşünüyorum.
amazon
Melitta Look V Therm Perfection E19 Filtre Kahve Makinesi, Aroma Seçici, 3'ü 1 arada Calc Protection, Çıkarılabilir Su Tankı, Otomatik Kapanma, 1000W, 10 Bardak Kapasite, Cam Hazne, 1.25 L, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/Melitta-Look-Timer-1025-%C3%A7%C4%B1kar%C4%B1labilir/dp/B084ZJQMGM/ref=sr_1_31?qid=1694287309&s=kitchen&sr=1-31&th=1amazon
Melitta AromaFresh 1021-01, Öğütücülü ve Cam Sürahili Filtre Kahve Makinesi, Siyah Paslanmaz Çelik, 1.375 litre, 1000 W, Siyah Gümüş, Standarthttps://www.amazon.com.tr/Melitta-Aromafresh-LED-g%C3%B6sterge-Kaffeestaerke-ayarlanabilir/dp/B06XKVS91W?ref_=Oct_d_Oct_d_ss_d_13511570031_1&pd_rd_w=DiJDo&content-id=amzn1.sym.47c64e58-e256-4104-9a34-c1aabd38e7f6&pf_rd_p=47c64e58-e256-4104-9a34-c1aabd38e7f6&pf_rd_r=56F46HA3A5A77Y8T5AX6&pd_rd_wg=eFAff&pd_rd_r=aaaf61b1-3943-440e-8646-98fdb5f0a9be&pd_rd_i=B06XKVS91W&th=1amazon
Melitta Optimer Timer 100801 Zamanlayıcılı ve Cam Sürahili Filtre Kahve Makinesi, Siyah Paslanmaz Çelik, Makinede Yıkanabilir, 1.2 L, 850 W, Siyah - Gümüşhttps://www.amazon.com.tr/Melitta-Optima-100801-Machine-Stainless/dp/B005FQJUI2/ref=sr_1_9?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=melitta&qid=1694300488&s=kitchen&sr=1-9&th=1Bu ürünlerin artı eksisi nelerdir. Aradaki fiyat farkına değer mi? Aradaki fiyat sadece öğütücü için mi yoksa başka teknik fark var mı?
Bu markayı önerir misiniz, önceki yorumlarda övgüyle bahsedilmiş. Yoksa bu kadar para vermeye değmez onun yerine 1500tllik philips aynı işi görür mü dersiniz?
Aradığım özellikler dayanıklı sorunsuz bir ürün olması, cam sürahi olması ve şık görünmesi.
Teşekkürler.
-
Tam kahvekoliklere kahveyle aşk yaşayan insanlara göre, 👍
merhaba
üstte bahsettiğim hopper geldi
amazon germany süre 6 gün
malzeme dandik değil tam tersi
silikon kullanma ile kolay yırtılacak gibi görünmüyor ustteki kapak alüminyum tam oturuyor
seffaf adaptör plastik hazne tam uyumlu makinaya orjinal gibi kilitleniyor ve kendi orjinal hopper plastiğiden daha kaliteli bile denebilir
makinada kalan kahveyi tümünü olmasada
çıkartıyor belki hala toz şeklinde kalıntı mutlaka vardır
öyle oturup makinayı temizleyip
gram ile öğütüm yapıp ne kadarı çıkıyor bakmadım
bakma şansım yok çünkü hassas tartım yok
sonuçta bu degirmen bir niche veya eureka değil
işe yarıyor
beni makinayı üstten tokatlamaktan kurtardı
almak isteyen olursa tavsiye ederim
hürmetler
Merhaba arkadaşlar.
Otomatik espresso makinasında kahve tadı oldukça acı oluyor.
Çeşitli ayarlar denedim çözüm olmadı.Önceki makinada çekirdek kahve aynı olmasına rağmen aynı sorun yoktu.
Önerileriniz nedir
Çekirdek kötü olabilir nezaman otomatik makinada içsem bal gibi geliyor kahve benim manuelde yaptığım espressoya göre.
aynı çekirdekle başka makinede tadı bu kadar acı olmuyordu
-
Otomatik makinada ancak öğütme ayarı ve su kalitesi etkili olmaktadır. Kahveniz bayatlamış olabilir mi? Yanı kahveden french pres demleyip tadını dener misiniz.
-
Üretim tarihi 6/2023 görünüyor.
Öğütme ayrını nasıl yapmalıyız sizce
Bu kahve robusta mı? Arabica mı? 6/2023 kahveden verim alamazsınız.
3. nesil kavuruculardan taze arabica kahve alın, 6-7 gün degassing için bekleyin ve öyle deneyimleyin.
Öğütme ayarını deneye deneye bulacaksınız. Hatta farklı çekirdeklerde öğütme ayarı değişebiliyor.
-
tchibo cafe crema arabica
Herkese selam. Bir sorum var. Espresso cekirdeklerle normal çekirdeklerin farkı nedir? Mesela ayni markanin el salvadorunun bir normali var bir espressosu!
Birde delonghi basicsiz basketle en iyi akısi nasil alabilirim. 17 gram deniyorum timemore c3 8click camur gibi oluyor gram krema vs olmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kavrulmuş çekirdekler için soruyorsanız espresso çekirdekleri daha koyu kavruluyor diye biliyorum.
Espresso alırken süre tutuyor musunuz? İlk akış ve tamamlanma süreleriniz neler?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gunde 1 tane yaptigim icin süre tutmuyorum. Ama buna uygun tartim var. Birdahakine süre tutacagim. Nasil bir sonuc almam lazim best shot icin. Bence bu delonghinin atari bu kadar ya:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
selamlar. delonghi ECAM290.81.TB yle aranıza katıldım. ilk deneme için nasıl bir kahve çekirdeği önerirsiniz. orta karar bir şey alıp daha yumusak sert vs. bir sonraki sefer için kerteriz alalım. bir de nerden alalım otomatik makine için daha uygun marka vs. tercih etmeli gibi bir şey var mıydı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X