Taze kavurup gönderen satıcılar var, onlar tavsiye olunur. |
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (875. sayfa)

-
-
Teşekkürler hocam. Yanlış ürün aldım anlaşılan espresso olunca filtre kahve yada kağıt filtrelere pek gitmeyen bir kahveymiş bu meğerse.
-
Çekirdeği almışsın kaldı makina alması 🤣
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla kağıt filtre ile gidiyor sıkıntı yok. Zaten o kadar ince kahveci değilim :))
Var mı ucuz makine öneriniz :) gerçi mokapot da almak istiyorum. Belki onla daha iyi gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 18 Nisan 2023; 22:44:45 > -
Arçelik bekoda espresso mak. 4500 gayme şu pahalılıkta dahada uyguna zor.
O makinenin kahve forumları dahil hiç bir yerde incelemesi yok. Zamanında yanlış hatırlamıyorsam Gaggia çakması bir Beko espresso makinesi sonradan o kadar övülmüştü ki karaborsa oldu neredeyse. Bu da öyle birşeyse alalım hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun peki şu mokapot için illa bialetti mi olmalı. Yok mu uygun fiyatlı bir tane zaten günde 1 tane içiyorum. İş kahve olunca en ufak ekipman bile çok pahalı herhalde kar marjı oldukça yüksek bir sektör :)
-
Alan olmazsa incelemeside olmaz geçenlerde sıcak fırsatlarda öven üyeler vardı arçeliğin makinasını bu fiyatlara espresso makina zor.bana kalırsa İlerde üzülünür niye almadım diye amazon germany gene bi delongi bombası patlatmazsaki oda zor. İyi almışız vakti zamanındada kaliteli kahve içmeyi öğrendik.
Şu nasıl fiyatı uygunmuş.
amazon
Russell Hobbs 28250-56 Espresso Kahve Makinesi, Retro Kırmızı Süzgeç, 15 Bar, 2 Fincan Başlığı, 1.1 L Çıkarılabilir Su Tankı, Buharlı Süt Köpüğü, Porsiyon Kaşığı, Kırmızıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08DNZN3CS/?th=1 -
Plastik sıcak sıvı ile temas edince ortaya dioksin denen madde sıvıya karışıyor uzun vadede kanser yapıyor. sağlık için cam yada metal kullanın
Gayet güzel 👍👍 yorumlar iyi
selamlar. kahve müdavimleri. kahve severler..
nitelikli türk kahvesi bakıyorum. evde yapımlık. genelde kuru kahveci mehmet efendi yapıyorum. bazen ocakta, bazen elektrikli cezvede.
daha kaliteli ve daha sağlıklı Türk kahvesi için ne önerirsiniz. saygılar.
-
Taze çekirdekten çekip yapmıştı kahvd dünyası çok iyiydi tadı sizede öğütp satalım dediler almadım espresso içtiğimizden. Çok iyiydi değerlendirebilirsin tadına bakıp.
son zamanlarda takip etmiyordum..fiyat/per. french press ile yapılacak filtre kahve tavsiyesi olan var mı ? son zamanlarda tutulan, forumda satışı çok olup beğenilen ya da indirimde olan farketmez..
-
Kahve Fabrikası Guetemala San Victor Güzel F/P olarak. Daha Ucuz bişiy bakılıyorsada SanalBaharat Brezilya Alta Mognia var
-
Starbucks Guatemala Antigua yada Starbucks Caffe Verona....Sert kahve seviyorsan Mehmet efendi Colombia yada Mehmet Efendi Caffe Espresso(80 tl civarı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 21 Nisan 2023; 17:38:54 >
Delonghi kg79 kahve öğütücü ile espresso kahve için hangi derecede çekim yapmalıyım? Makinem delonghi ec685?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En ince ayarda yap👍 çekirdek tavsiyesi de vereyim melitta bella crema yada julius meinl premium
Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Almanya’dan espresso makinesi alan var mı? Bir tanıdığım geliyor, f/p birşey bulursam ondan rica edeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X