Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.682
Cevap
714
Favori
840.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar kahve içmeye yeni başlamış biri oalrak hiçbir bilgim yok ben filtre kahve içiyorum ama evdekiler latteyi sevdiler hem ucuz hemde uzun süre gidecek hangi makinayı önerirsiniz acaba

• hanedantr kullanıcısına yanıt
    Arçelik ve beko espresso makinalar sudan ucuz gidiyor yukarda arkadaş paylaşmış. 4200 falam demiş. Alacaksan espresso mak. Al hepsini yaparsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

Tchibo barista nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özket kullanıcısına yanıt
    Heç denemedim çekirdek değilse uzak dur tek diyebileceğim bu. Julius meinl premium veya melitta bella crema espresso iyi.

Yorumları iyi gibi,çekirdek olmasa almazdım :)) Şimdilik bir kg bunu aldım tecrübe edelim bakalım.

• sadays S kullanıcısına yanıt

selamlar. evde hangi makinayı kullanıyorsunuz ?

tavsiye eder misiniz.

saygılar.

• delonghi ecam 550.55 eski makine bulabileceğini sanmam ben memnunum

• Tchibo barista kahvem geldi bunu sertlik 10 sertlik bir olarak tam otomatik makinemde denedim.

Çekimlerden memnun kaldım ancak test aşamalarım devam etmekte,ilerleyen zamanlarda yine yazarım.

Eski tat yok

Bir de bu yeni kapaklı paket açtıktan sonra galiba hava alıyor kavanoza boşaltmak en iyisi

Çünkü aynı tat vermiyor

Baristo Espresso Tchibonun bence en iyi çekirdeği ama nedense eski efsane tadım ve notası yok. Fiyat uçtu 500 TL'ye yakın pehhhh

• forester34 F kullanıcısına yanıt
    Tchibo Sicilya şu anki favorim istediğim sertlik ve tat dolgunluğunu onda buldum.
    Önceki iyilerim Tchibo Batista ve melitta Bella birde moliendo ravello idi fiyatlar uctu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • forester34 F kullanıcısına yanıt

şu an migrosta 350 tl

• Günaydın

Anlık indirim de Julius Meinl Öğütülmüş 250 gr kahve 59 tl

Julius Meinl Premium Collection Giubileo Ground Öğütülmüş Kahve 250 g : Amazon.com.tr

Ekleme : Bu kahve filtre için öğütülmüş kahvedir değil mi? Delonghi 685 makinem için uygun olmuyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 23 Mayıs 2023; 10:15:16 >
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Öğütülmüş alman zaten başlıca hata. Çekirdek alıp öğüt men lazım

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt

Delonghi EC685 basınçlı (dual wall) sepet kullanıyor o yüzden çok yüksek ihtimal moka pot için çekilmiş kahve de uyacaktır.

•  '-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'  '-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'  '-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

Elimde delonghi makineleri için delonghi marka barısta kolu, boyutları böyle olan filtre sepetleri var. Filtre sepetleri set olarak 200 liraya satıyorum (bana Almanya'dan 320 liraya geldi, bunu uygun bir barista kolu lazım altı boş olması gerek harhalde veya barışta kolunun altını kestirmek lazım). Delonghi barista kolunu ise 400 liraya satıyorum. İlgilenen olursa benimle iletişime geçebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Beyler öğütülmüşten çekirdeğe geçeyim diyorum, kahve kültürüm yok şu anlık,!Julius Meinl içiyorum bir tek spor öncesi enerji için.

Hangi öğütücüyü değirmeni alayım?

Filtre kahve makinem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 27 Mayıs 2023; 11:31:59 >
  • Fırsat çekirdek kahve ürünü var mı?

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Hangisini alırsan al filtre kahve makinası ile hepside çamur olur öncelik espresso makinası alman 👍

• 
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.