Merhabalar kahve içmeye yeni başlamış biri oalrak hiçbir bilgim yok ben filtre kahve içiyorum ama evdekiler latteyi sevdiler hem ucuz hemde uzun süre gidecek hangi makinayı önerirsiniz acaba |
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (877. sayfa)

-
-
Arçelik ve beko espresso makinalar sudan ucuz gidiyor yukarda arkadaş paylaşmış. 4200 falam demiş. Alacaksan espresso mak. Al hepsini yaparsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim
-
Tchibo barista nasıldır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Heç denemedim çekirdek değilse uzak dur tek diyebileceğim bu. Julius meinl premium veya melitta bella crema espresso iyi.
Yorumları iyi gibi,çekirdek olmasa almazdım :)) Şimdilik bir kg bunu aldım tecrübe edelim bakalım.
selamlar. evde hangi makinayı kullanıyorsunuz ?
tavsiye eder misiniz.
saygılar.
-
delonghi ecam 550.55 eski makine bulabileceğini sanmam ben memnunum
-
Tchibo barista kahvem geldi bunu sertlik 10 sertlik bir olarak tam otomatik makinemde denedim.
Çekimlerden memnun kaldım ancak test aşamalarım devam etmekte,ilerleyen zamanlarda yine yazarım.
-
Eski tat yok
Bir de bu yeni kapaklı paket açtıktan sonra galiba hava alıyor kavanoza boşaltmak en iyisi
Çünkü aynı tat vermiyor
Baristo Espresso Tchibonun bence en iyi çekirdeği ama nedense eski efsane tadım ve notası yok. Fiyat uçtu 500 TL'ye yakın pehhhh
Tchibo Sicilya şu anki favorim istediğim sertlik ve tat dolgunluğunu onda buldum.
Önceki iyilerim Tchibo Batista ve melitta Bella birde moliendo ravello idi fiyatlar uctu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu an migrosta 350 tl
-
Günaydın
Anlık indirim de Julius Meinl Öğütülmüş 250 gr kahve 59 tl
Julius Meinl Premium Collection Giubileo Ground Öğütülmüş Kahve 250 g : Amazon.com.tr
Ekleme : Bu kahve filtre için öğütülmüş kahvedir değil mi? Delonghi 685 makinem için uygun olmuyor galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 23 Mayıs 2023; 10:15:16 > -
Öğütülmüş alman zaten başlıca hata. Çekirdek alıp öğüt men lazım
Delonghi EC685 basınçlı (dual wall) sepet kullanıyor o yüzden çok yüksek ihtimal moka pot için çekilmiş kahve de uyacaktır.
-
-
Beyler öğütülmüşten çekirdeğe geçeyim diyorum, kahve kültürüm yok şu anlık,!Julius Meinl içiyorum bir tek spor öncesi enerji için.
Hangi öğütücüyü değirmeni alayım?
Filtre kahve makinem var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 27 Mayıs 2023; 11:31:59 >
Fırsat çekirdek kahve ürünü var mı?
-
Hangisini alırsan al filtre kahve makinası ile hepside çamur olur öncelik espresso makinası alman 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X