Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.682
Cevap
714
Favori
840.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, nescafeden sıkılmamdan dolayı daha önce denemediğim filtre kahveye başlamak istiyorum.

İlk etapta masraf yapmak istemediğimden ve çobu işe çok vakit ayıramayacağımdan french presste karar kıldım, ayrıca evde baharat, kahve öğütücü var ama bu aleti önermemişler nedense, açıkcası başka makina alacak ya da her gün çektirecek imkanım yok.

Bu durumda ne önerirsiniz bana, yumuşak içimli seven biri olarak hangi kahveyi nereden en kolay alabilirim

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Arkadaşlar, nescafeden sıkılmamdan dolayı daha önce denemediğim filtre kahveye başlamak istiyorum.

İlk etapta masraf yapmak istemediğimden ve çobu işe çok vakit ayıramayacağımdan french presste karar kıldım, ayrıca evde baharat, kahve öğütücü var ama bu aleti önermemişler nedense, açıkcası başka makina alacak ya da her gün çektirecek imkanım yok.

Bu durumda ne önerirsiniz bana, yumuşak içimli seven biri olarak hangi kahveyi nereden en kolay alabilirim

Teşekkürler

Eğer yaşadığınız yerde varsa Tchibo'ya gidip çeşitli kahvelerden 100'er gram french press için çektirebilirsiniz. Yumuşaklık ve sertlik bilgisi üzerinde yazıyor genelde, ona göre seçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Arkadaşlar, nescafeden sıkılmamdan dolayı daha önce denemediğim filtre kahveye başlamak istiyorum.

Teşekkürler

Eğer yaşadığınız yerde varsa Tchibo'ya gidip çeşitli kahvelerden 100'er gram french press için çektirebilirsiniz. Yumuşaklık ve sertlik bilgisi üzerinde yazıyor genelde, ona göre seçebilirsiniz.

Teşekkürler

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    brazil mild
    guatemala grande. tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalbaharata yeni kahveler gelmis deneyenler oldumu

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Tchibodan paketlenmiş 2x250=500 gr Feine Milde tavsiye ederim Ben French presle yapıyorum
  • Amazondan indirimle Dolce Gusto aldım, elimdeki kapsülleri bitince kapsül doldurmaya başladım. Denemelerime göre en iyi tadı orta büyüklükte (moka için) çekilmiş kahve ile aldım. Merak ediyorum, bu makinede suttozu ve toz çikolata kullanan varmı. Çocuklar sıcak çikolata için deli gibi kapsül harcıyor, acaba onuda yapabilirmiuim ucuzq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Sedat abi birgün beraber kahve içelim

• quote:

Orijinalden alıntı: _sude_

Arkadaşlar merhaba, evde Tchibo Cafissimo kahve makinesi kullanıyorum ancak kahve öğütücüsü vs entegre olan daha profesyonel bir makineye geçmek istiyorum. Evde kullanabileceğim 1.500.-TL civarında önerebileceğiniz özellikle espresso, cappuccino, latte yapabileceğim bir makine öneriniz var mıdır acaba ? Şimdien yardımlarınız için teşekkür ederim.

Filtre kahve dışında diğer çeşitleri yapan Delonginin Makineleri var..Ben bir modeli incelemiştim

Delonghi Magnifica ESAM4200.S

Bu alt üst modelleri inceleyebilirsiniz..
    Documentallyyoutube
    Delonghi Magnifica ESAM4200.S from XpressCoffee
    https://www.youtube.com/watch?v=at7N-VN2gHw

En alşt ucuz modelinin suyu çok iyi ısıtmadığı bilgisini okumuştum..Üst modeller daha iyi gibi..

*Bu makineler de maalesef filtre kahve konusunda biraz basit kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 28 Mart 2018; 15:48:47 >

• 500k görüntülenme nedir ya?

bizim kültürümüzde kahve mi var arkadaş.

iç çayını bak keyfine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

500k görüntülenme nedir ya?

bizim kültürümüzde kahve mi var arkadaş.

iç çayını bak keyfine

Gün gelecek herkes çay yerine kahveyi tercih edecek.

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Türk vatandaşı olup çay içmeyenler/sevmeyenler de var?
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum hocam da yurtdışından geliyor almak isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Tchibodan paketlenmiş 2x250=500 gr Feine Milde tavsiye ederim Ben French presle yapıyorum

Ben hazır paketlenmişlerden değil, dükkanına gidip çekirdek çektirmeyi tavsiye ederim, nispeten daha taze olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Ben hazır paketlenmişlerden değil, dükkanına gidip çekirdek çektirmeyi tavsiye ederim, nispeten daha taze olacaktır.

Ben French için çekilmiş kahve ile denedim ama tad alamadım..Ya Sulu oldu ya da eksik birşeyler oldu..

Bu Filtre için paketlenmiş Feine Milde ile daha yoğun tad ve aroma aldım..

Denemek isteyen deneyebilir..

Zaten French pres için değil, filtre kıvamında çekilmiş.....Biraz daha ince..french press biraz daha iri oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 28 Mart 2018; 22:26:37 >
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    su ve kahve ölçünüz nedir hocam ?
    ince kahveden tam tat alamazsınız presste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promayz00

Kardeşm çok yanlış bilinen birşey var, çay ingiliz ve çin orijinlidir. Bu topraklarda kullanılması oldukça yenidir. Bizim osmanlıdan kalma içeceğimiz kahvedir, Türk kahvesi, menengeç kahvesi, osmanlı kahvesi vb..

evet biliyorum bizim olan türk kahvesidir.

starbucks'da bardakla poz vermek için gidenlere ithafen yazdım. gayri ciddiydim diyelim.
  • Arkadaşlar merhaba,

Elimdeki Hario Skerton Seramik Öğütücüyü satıyorum.

Çok iyi durumda. Sadece 2 kilo kahve çekilmiştir. Kutusu faturası herşeyiyle duruyor. 140 tl civarı uygun olur rite düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

Arkadaşlar merhaba,

Elimdeki Hario Skerton Seramik Öğütücüyü satıyorum.

Çok iyi durumda. Sadece 2 kilo kahve çekilmiştir. Kutusu faturası herşeyiyle duruyor. 140 tl civarı uygun olur rite düşünüyorum.

Hocam alıcısı değilim, bende sözen ve öğütücü makine var zaten. Ama genel bilgi anlamında soruyorum: hangi tip kahveleri öğütebiliyor ve homojen öğütüyor mu?

• Merhabalar elimde delonghi escam23.460s capuccino ve filtre kahve makinesi var model numarasından arattırıp detaylı fiyat ve özelliklerine bakabilirsiniz.

Bu ürün sıfır durumda sıfır demeyelimdem 3-4 ay kullanılmış daha sonra iş yeri kapatıldığı için kaldırılmış jelatinleri üzerinde . fatura var ve garanti devem etmekte. sıfır vitrindeki ürün nasılsa bu da o anlayaçağınız. Bu ürün satılık bilginiz olsun arkadaşlar fiyat 900 tl dir çok ama çok uygun yazıyorum. isteyen arkadaşlara 2.el satış sitelerinden komisyonu eklenerek satış açabilirim taksitle güvenli şekilde de alablirler.detaylı bilgi almak isteyen mesaj yoluyla ulaşabilir.

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltiks -- 29 Mart 2018; 12:12:51 >

• 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.