Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.682
Cevap
714
Favori
840.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pardon hocam bi karışıklık olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KKTCye gönderim yapan site var mı acaba?
  • Konu dışında ama buradaki ekibin özelliklerini düşününce çok faydalı olacğına inandığım için ilginize sunuyorum..

https://forum.donanimhaber.com/yardimlasma-ortami-istekleriniz-com--131881338#131881338
  • Arkadaşlar Merhaba
    Arçelik 3185 - (veya Beko 2170) ben de isterim ama bulabilir miyim ?
  • kervansaray02 K kullanıcısına yanıt
    Kervansaray kardeş, sen de sadece Türk kahvesi mi var
  • Sahibinden de vardi275 tl idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kervansaray02 K kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama ama sadece Türk Kahvesi şeklinde yani Robusta çekirdekler var sanırım sizde.
    Arabica çekirdeklerden var mı ?
  • Delonghi ECC-221 ile bende artık
    Makineli Kahve Keyifçileri arasına katıldım.

Youtube izleyerek cihazı kullanmaya başladım.
    Gayet lezzetli kahveler içiyorum.

İlk defa bir Espresso cihazı satın aldığım için
    her türlü öneri ve tavsiyenize açığım.

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 21 Mart 2018; 17:19:42 >
  • Arkadaşlar merhaba tam otomatik bir makine almak istiyorum KRUPS Full Auto EA8298 bu model hoşuma gitti genelde americano içilecek arada olsa sütlü bişeyler yapılabilir farklı tavsiyesi olan yada bu makina ile ilgili deneyimi olan varmı acaba?
  • Hario V60 arıyorum arkadaşlar.
  • Konu gercekten cok uzun daha önce konusulmus olabilir ancak bulamadigim icin tekrar sormak istiyorum. ben starbuckstan rasperry aromalı latte almayı cok seviyorum. evdede kendime aromalı latte yapmak istiyorum. Hangi marka şurubu önerirsiniz?

• asenaozay A kullanıcısına yanıt
    Monin, 1883 ve davinci. Glikoz surubu kullanmiyorlar. Monin zaten en bilineni.

• quote:

Orijinalden alıntı: benv3kendim

Arkadaşlar merhaba tam otomatik bir makine almak istiyorum KRUPS Full Auto EA8298 bu model hoşuma gitti genelde americano içilecek arada olsa sütlü bişeyler yapılabilir farklı tavsiyesi olan yada bu makina ile ilgili deneyimi olan varmı acaba?

merhaba dünyada 1 numara üreticiler İtalyan markalar Saeco Gaggia De'Longhi bu 3 markadan full otomatik ne alırsanız alın pişman olmazsınız 6 sene De'Longhi ve son 5 senedir Saeco kullanıyorum fuul fuuldur yok öğütücü ara yok öğütür sün bu sefer ince olur kahfe akmaz makina zorlanır iri olur su geçer içinden kahfe bulamaç gibi olur , o yüzden imkanı olan tam otomatik alsın.
  • bir soru soracam üstadlara

french press ile demliyorum kahvemi
    kaynamış süt de ekliyorum

french prese sırf kaynamış süt ile demlesem nasıl bir şölen olur deneyen varmı
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    Hocam kahve olmaz o sekilde. Demleme gerceklesmez diye dusunuyorum. Deneyin kendiniz gorun.

• travegostar kullanıcısına yanıt
    Su ile Sütün kaynama dereceleri, kimyasal yapıları farklı..Kahveler Süt ile çözünecek şekilde hazılanıyor, French press te 4-5 dakikada kahvenin aromasını suya veriyor..

Süt ile olur mu denemek bedava :)

SÜtlü kahve için en iyi çözüm, sütü kaynatıp üzerine Granür hazır toz kahve eklemek..Süt yogun ve çok olacagından granür kahve de kolay çözüneceğinden tad güzel olur..Filtre kahve zaten sulu olunca bir de süte eklerseniz pek tutmaz gibi
  • mac14 M kullanıcısına yanıt
    Hocam Ful otomatik makineler nedense Filtre kahve yapmıyor, onun dışında her tür zımbırtı yapanları var..

Sade Filtre kahve için Full otomatik makineler de var Breville den eminim de belki , Jura ,Siemens,Cimbali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 26 Mart 2018; 0:17:54 >
  • delonghi kg79'u daha önce dış kaplaması açıkken çalıştıran oldu mu?

pazar günü değirmenim çekmemeye takılmaya başladı. kontrol için üst ve alt haznelerini boşalttım, dış kaplamasını açtım baktım, denemek için çalıştırırken elektrik motorunun etrafında elektrik akımının (küçük şimşekler halinde) görülmesi normal midir? elektrik motoru böyle mi çalışıyor bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

Teşekkürler hocam, baya bir ekipman oldu elde, mazzer öğütücü ile daha iyi sonuç alınır da onu kullanamıyorum şu ara, hario mini ile yorucu oluyor biraz

Çekirdekler sanalbaharat Uganda, biraz defolu olmasına rağmen muhteşem kokusu var kavrulunca

ekleme bu son:) bu sefer su damlaması olmaksızın shot aldım- mission completed sanıyorum ancak kahve daha az geldi sanki, makineyi resetlemiştim ondan belkide

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'
    https://streamable.com/5aqw7

delonghi dedica ec680 - demişsiniz.

"naked portafilter" türkiyeden bulabilir miyiz ?

• Arkadaşlar merhaba, evde Tchibo Cafissimo kahve makinesi kullanıyorum ancak kahve öğütücüsü vs entegre olan daha profesyonel bir makineye geçmek istiyorum. Evde kullanabileceğim 1.500.-TL civarında önerebileceğiniz özellikle espresso, cappuccino, latte yapabileceğim bir makine öneriniz var mıdır acaba ? Şimdien yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.