Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (639. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.682
Cevap
714
Favori
840.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SirChaos

quote:

Orijinalden alıntı: abasba

Comandante aldım arkadaşlar sorusu olan yazabilir

Malzeme kalitesi , kullanım kolaylığı , öğütüm kalitesi nasıl birde çekilen kahve örnekleri atarsanız fena olmaz son olarak nereden aldınız?

Malzeme kalitesi olarak harika diyebilirim sözen gibi bir el değirmeninden geçtiğiniz anda hem öğütüm kalitesi hem de öğütüm rahatlığı açısından çok memnunum.

Elek altı toz oranı çok iyi, FULMAK'dan aldım Togay bey sağolsun çok ilgiliydi. Hangi öğütümleri görmek istersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Kahve makinalarından Tek Kişilik kahve pek olmuyor..makinalar ile çok kişi için kahve yapmak gerek..

Tek kişi için :

Moka Pot (Çelik olan tercih)
    French Press
    Aero Press
    Chemex
    Hario
    ..
    ..
    gibi araçlara gerek var...

Starbucktaki kahve örneğine göre Full Otomatik Makina bakmanız lazım ki onlar pahalı..

makineler ile ancak Espresso,capiçino,latte..vs şeyler hazırlanır..

Giriş seviyeden başladık sayende bakalım üstadım

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

• Sözen kullanan arkadaşlar, french press için ayarınız nedir?
    Ben vidayı çıkartıp kullanıyorum fakat oldukça toz bırakıyor. Buna bi çözüm bulan var mı?
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun da Jacop ta içimi güzel, bitince şunu tavsiye ederim, 2x250 lik ambalajlarda

Farklı kahveler de denenebilir belki ama fazla da dağılmak istemiyorum, french press çekilmiş kahveler ile kötü tecrübem olunca Filtre kahveye devam

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

• Bolumde "kahve ile ilgili'' basligiyla actigim bi konu var.Cevap yazarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalbaharatın kahveleri neden bu kadar ucuz ? Kafeingodan kilosunu 90 liraya alıyorum kahvelerin. Sanalbaharatta kargo dahil 47-48 liraya gelmekte.

Şu kahve nasıldır. fındık ve çikolata notaları olan kahveleri seviyorum. Meksika,costa rica gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Sanalbaharatın kahveleri neden bu kadar ucuz ? Kafeingodan kilosunu 90 liraya alıyorum kahvelerin. Sanalbaharatta kargo dahil 47-48 liraya gelmekte.

Şu kahve nasıldır. fındık ve çikolata notaları olan kahveleri seviyorum. Meksika,costa rica gibi.

Ben de bunu merak ediyorum 28 liraya kadar 1 kg kahveleri var. Neyin nesi bu sanalbaharat?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Sanalbaharatın kahveleri neden bu kadar ucuz ? Kafeingodan kilosunu 90 liraya alıyorum kahvelerin. Sanalbaharatta kargo dahil 47-48 liraya gelmekte.

Ben de bunu merak ediyorum 28 liraya kadar 1 kg kahveleri var. Neyin nesi bu sanalbaharat?

1 Kilo kahveyi nasıl tüketeceksiniz ki? Bayatlama riski çok...

Fiyat konusu aynen düşündürücü

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

1 Kilo kahveyi nasıl tüketeceksiniz ki? Bayatlama riski çok...

Fiyat konusu aynen düşündürücü

Arkadaşlarımdan biriyle bölüşürüz hocam orası kolay. Burada 28 liraya satılan kahve başka yerlerde 48'e satılıyor. Bu yüzden deneyeceğim sanırım.

• Sentez* kullanıcısına yanıt
  • Kahve cekirdeklerinde kalite farki var. O yuzden sanalbaharat ucuz. Nitelikli kahve olunca kg fiyatlari artiyor. Ayrica kavrum farklari da var. Homejen ve dogru seviyede kavrum gibi. Sanalbaharat biraz koyu kavuruyor. Kahvenin aromalarini kavrumu yansitamiyorlar ve standart olmuyor.

• French Press mi önerirsiniz yoksa filtre kahve makinesi mi arkadaşlar? Bir french press alsam bir de öğütme tipi olarak french press olarak seçsem bu ikisi yeterli olur mu yoksa ekstra malzemeye ihtiyacım var mı?

bunu almayı düşünüyorum bu yeterli midir ayrıca en iyi kahve deneyimini french press'te yaşayabilir miyim? Kahve makinesi almak benim için zahmetli olabilir çünkü çok sık seyahat eden biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marselinyo -- 4 Mart 2018; 11:26:5 >

• marselinyo kullanıcısına yanıt
    Ayrıca su tarz bir şey alırsanız, seyahatlerinizde de french press keyfinizi devam ettirebilirsiniz.

www.hepsiburada.com
    Stanley Classic Vakumlu Press 0,47 Lt Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/stanley-classic-vakumlu-press-047-lt-p-OUTKUTBERFDL?magaza=Hepsiburada

Kamp vs için de
    Stanley Kaffee System Mountain Boiling Pot French Press Vacuum Bottle, Silber, 662500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 4 Mart 2018; 17:21:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Ayrıca su tarz bir şey alırsanız, seyahatlerinizde de french press keyfinizi devam ettirebilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/stanley-classic-vakumlu-press-047-lt-p-OUTKUTBERFDL?magaza=Hepsiburada

Kamp vs için de
    Stanley Kaffee System Mountain Boiling Pot French Press Vacuum Bottle, Silber, 662500https://www.amazon.de/dp/B00SG6UJ4W/ref=cm_sw_r_cp_apa_6..MAb3KJ158G

Kahve dünyasından linkini attıgım ürün bana yeter mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marselinyo

quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

www.hepsiburada.com
    Stanley Classic Vakumlu Press 0,47 Lt Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Kamp vs için de
    Stanley Kaffee System Mountain Boiling Pot French Press Vacuum Bottle, Silber, 662500https://www.amazon.de/dp/B00SG6UJ4W/ref=cm_sw_r_cp_apa_6..MAb3KJ158G

Kahve dünyasından linkini attıgım ürün bana yeter mi?

Tasimasi zor olabilir french pressi.

Bu cok kucuk bir makina

french press yeterlidir hocam.

sıcak su olan her yerde kahve yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 4 Mart 2018; 18:27:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal baharattan aliyorum kahveleri cok memnunum bir kere paket yirrikti yazdim mailden onu cope atin yenisini gonderek dediler.

• Merhabalar,
    İlgilenen arkadaşlar olabilir diye düşünüyorum:
    Nespresso C60 pixie titan makinemi,sunum aksesuarları ve doldurabilir kapsülleri, tamper ve stickerlarımı satıyorum detaylar linktedir. Herkese iyi forumlar

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=131704772

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hem lezzet hem pratiklik olarak aeropress öneririm. seyahat açısından en iyisi olduğunu düşünüyorum. her gün şirkete götürüyorum misal. termostan bir adım sonrası.

yeterli. ama starbucks'taki bodum french pressleri tavsiye ederim. ya da ikea'nın french pressi de uygun bir alternatif

• 
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.