Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.693
Cevap
718
Favori
845.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: randa

Cevap icin tesekkurler

Dediginiz sekilde kullandim daha once pek pratik gelmedi bana

Diger markalarda hazir bos kapsuller gordum hatta metal olan bile vardi boyle bisey bulsam cok daha pratik ve kullanisli olur

www.kahve.com
    Sealpod Doldurulabilir Kapsül Başlangıç Seti
    http://www.kahve.com/Sealpod-Doldurulabilir-Kapsul-Baslangic-Seti,PR-3840.html
    burada var ama Nespresso uyumluymuş. Ali Express'tekilere baktınız mı Tchibo uyumlu değiller mi?

• Doancrula kullanıcısına yanıt
    Baktim hocam malesef ordada hep nespresso yada degisik markalar icin var caffismo icin yok sayet varsada ben bulamadim

Gonderdiginiz linkteki urun tam aradigim gibiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba. Beko espresso makinesi olupta opv yapmak isteyenlere altarnatif bir yol veriyorum.

Bu da yaptiktan sonraki videosu

• seffa S kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel mod. Birkaç sorum olacak. Bunu yaptıktan sonra geri dönüşü var mı? Yani emniyet subabındaki ayar vidasını eyeleyip aktif hale getirdiğimizde ilerde vidanın yalama olma gibi bir durum sözkonusu olabilir mi? Titresim ile vidanın gevşemesi gibi bir durum. Böyle bir durum olursa zamanla basınç ayarı değişecektir. Ayrıca Çalışma şeklini pek anlamadım. Vidayı sıktığımızda içerisindeki bilye daha içeri girip basıncı artırıyor, gevşettiğimiz de ise basın azalıyor şeklinde mi bir mantığı var. Birde Bu ayarı yaptıktan sonra portafiltreden basıncı öçmek için portafiltre ile manometreyi birbirine nasıl bir abaratla bağlayabiliriz?
  • DessoEldest kullanıcısına yanıt
    Yapama olacagini pek sanmiyorum birkere yapip birakiyoruz cunku. Ben pompa cikisina dire manometre takip olcup yaptim. 11 bara ayarladim. Portafitredeki basinca arasinda birkac bar oynuyor cunku. Sonrasinda pompa cikisina t baglanti koydum oraya manometreyi ilave ettim. Kor tipayla tekrar ayar yapma imkani oluyor.

• Merhabalar herkese. Dün tchibo dan french press için kahve çektirdim. Sanırım french press e göre daha ince çekmişler. Kahvemin tadı biraz ekşi geldi. Bu durumu biraz düzeltmek için demleme süremi azaltayim mi, arttirayim mi?

• munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    buhar tuşu basılı durumda kalmış olabilir. değilse kahve grup başlığına giden suyun sıcaklığını 93 derecede tutan termostat bozulmuştur.
  • tfa da süt konusunda çok iyi sonuç verdi bu arada. ufak olması da koalylık sağlıyor köpürtmede.
  • kbere K kullanıcısına yanıt
    Sanırım kireç çözme işlemini hiç yapmadığım için sorun oluyordu şimdi düzeldi gibi yarın uygun çekilmiş kahve alıp kesin olarak deneyeceğim.
  • A4L kullanıcısına yanıt
    Kahvenin kendi ekşiliğide olabilir su sıcaklığında da sıkıntı olabilir. İnce çekilmesi daha acı kahveye sebep olur..
  • tahaeray kullanıcısına yanıt
    Bugün ilk kez denedim. Fiyat performans bence çok iyi. Gayet hoş, hafif bir içimi var. Delonghi Bco264 makine ve Braun öğütücü ikilisine rağmen.

• Tchibo Classics'ten Delonghi BCO264'e geçtim umarım pişman olmam.

Gold filtresinin numarasını biliyor musunuz hocam gold filtre yokmuş kendim sipariş vereceğim ama numaraları varmış 4-5 diye.
    @false6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 20 Mayıs 2017; 0:45:13 >
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Hocam kağıt filtrede 4 numara kullanıyorum, tam geliyor. Hatta az daha küçük olsa daha iyi olur gibi. Bu sebeple 5 fazla büyük gelir diye düşünüyorum. Google'da aramışsınızdır mutlaka ama kahve forumları veya yabancı sitelerde tam bilgi çıkabilir diye tahmin ediyorum. En kötü ihtimalle Delonghi'ye mail atın.

• Coffee kağıdı için kötü demişsiniz hep :(

Starbucks ya da Gloria da var mı kağıt? Tchibo dan almaya kalksam 20 liraya gelecek. Hangisinden alayım, nedir fiyatı bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    Tchibo'da 15 lira, 20 değil.

• false6 kullanıcısına yanıt
    kargo? gidip alsam yol parası? 20'ye gelecek dediğim o yüzdendi.
  • Arkadaşlar french presste kahve yaptıktan sonra aktarabileceğim termos tarzı bir şey olarak ne önerirsiniz?

• Contigo bryoan kullanıyorum çok memnunum. Ama aç kapa olayı biraz sıkıntılı. Contigo autoseal ı kesinlikle öneririm. Byron modelini Amazon amerikadan çok uygun fiyata almıştım.
  • DessoEldest kullanıcısına yanıt
    autoseal hepsinde olan teknolojinin adı tahminimce, sitesinde öyle yazmışlar. Önerdiğiniz model autoseal west mi?

www.mycontigo.com
    Page not found | Contigo EMEA
    http://www.mycontigo.com/en/thermal-mugs

• Zakkliar kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de west loop modelini kullanıyorum. Kapak mekanizması falan çok pratik. Isı yalıtımı da gayet iyi. 1 yıl oldu alalı en ufak bir şikayetim yok. Ben de amazon amerikadan 6 dolara almıştım. İndirimdeydi sanırım o dönem.
  • 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.