R

Yüzbaşı
07 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 90 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaslar aracimin orjinal lastik ebati 215 60 16 kis lastigi almak istiyorum orjinal ebatmi almaliyim yoksa muadil daha kucuk ebat almak dahami iyi olur
Tam muadilini bilmiyorum ama 205 60 16 dusunuyorum hem fiyat uygun hemde daha kucuk
Bu degisiklik uygunmudur bilen arkadaslar yardim ederse sevinirim
Arkadaslar avea kampanyasindan comodo antivirus programi almistim simdi suresi doldu ama telefondan(lg g2) bu programi kaldiramiyorum
Bilen birileri varsa yardimci olursa cok sevinirim
Arkadaslar 2006 clio HB 85000km full servis bakimli kaza boya degisen yok klima abs 4 airbag sis fari var lpg takilmamis
Satici en son 20500 istiyo malum sitelere gore fiyat iyi gibi ama gercek piyadasi nedir bilen varmi bu paraya alinirmi yarina karar vercem yardimci olursaniz sevinirim
Arkadaslar esime arac alcam kisa mesafe sehir ici kullanim icin beni ugrastirmiycak sanayide ustayla kanka yapmiycak bi arac olsun istiyorum.
kafamda fiat panda,palio suziki alto chavrolet kalos,spark hyundai atos var butce 15000tl civari
Suan baktigim bi alto var 2006 90000km de boya var ama degisen yok katalizorden dolayi ariza lambasi yanmis durumda.
Tavsiyeniz nedir bu arac alinirmi yada hangi alternatife yonelmeliyim?
herkese merhaba
takıp ettıgım kadarıyla genelde forumda profesyonel boyutta konular var belkı yerı burası degıldır kusuta bakmayın
ben 200 tl cıvarı gunluk kullanım ıcın bır makına arıyorum marka konusunda nıkon canon sony olabılır
bu fıyatlarda her markanın yuzlerce modelı var ve bırsuru ozellık yazıyo acayıp kafam karıstı bu konuda tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum
alırken neye dıkkat etmelıyım
sımdıden tesekkur edrım
http://www.n11.com/acer-nxm3aey009-v5-171-i3-2375-4g-500g-116-uma-w8sl-gumus-P24268674

bu laptopu almayı dusunuyorum arkadaslar fıyat 780 cıvarına gelıyo
yenılenmıs urun
yorumlarınız nedır alırsam yenılenmıs urun olması sebebıyle nelere dıkkat etmem lazım
not:bılgısayar bılgım fazla yok
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 725
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.370 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 70 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.